| | Derechos | Preview | Fecha Public. | Título | Autor(es) | Tipo |
| 1 | closedAccess | | 2009 | Aspectos Nutricionales y saludables de vegetales frescos cortados | Ancos, Begoña de CSIC ORCID ; Sánchez-Moreno, Concepción CSIC ORCID ; Cano, M. Pilar CSIC ORCID | capítulo de libro |
| 2 | openAccess | | 1-jun-2002 | Procedimiento para la obtención de zumo de cítricos estabilizados mediante alta presión | Cano, M. Pilar CSIC ORCID ; Hernández Cimiano, Almudena; Ancos, Begoña de CSIC ORCID | patente |
| 3 | closedAccess | | ago-2006 | Effect of refrigerated storage on vitamin C and antioxidant activity of orange juice processed by high-pressure or pulsed electric fields with regard to low pasteurization | Plaza, Lucía CSIC ORCID; Sánchez-Moreno, Concepción CSIC ORCID ; Elez-Martínez, Pedro; Ancos, Begoña de CSIC ORCID ; Martín-Belloso, Olga; Cano, M. Pilar CSIC ORCID | artículo |
| 4 | closedAccess | | 1-jun-2005 | Impact of High Pressure and Pulsed Electric Fields on Bioactive Compounds and Antioxidant Activity of Orange Juice in Comparison with Traditional Thermal Processing | Sánchez-Moreno, Concepción CSIC ORCID ; Plaza, Lucía CSIC ORCID; Elez-Martínez, Pedro; Ancos, Begoña de CSIC ORCID ; Martín-Belloso, Olga; Cano, M. Pilar CSIC ORCID | artículo |
| 5 | closedAccess | | 2002 | New procedure for the detection of lactic acid bacteria in vegetables producing antibacterial substances | Gómez, Rosario CSIC ; Muñoz, Marina; Ancos, Begoña de CSIC ORCID ; Cano, M. Pilar CSIC ORCID | artículo |
| 6 | closedAccess | | mar-2006 | Mediterranean vegetable soup consumption increases plasma vitamin C and decreases F2-isoprostanes, prostaglandin E2 and monocyte chemotactic protein-1 in healthy humans | Sánchez-Moreno, Concepción CSIC ORCID ; Cano, M. Pilar CSIC ORCID ; Ancos, Begoña de CSIC ORCID ; Plaza, Lucía CSIC ORCID; Olmedilla-Alonso, Begoña CSIC ORCID ; Granado Lorencio, Fernando; Martín, Antonio CSIC ORCID | artículo |
| 7 | closedAccess | | 2004 | Pentadiene production from potassium sorbate by osmotolerant yeasts | Casas, E.; Ancos, Begoña de CSIC ORCID ; Valderrama, M. J.; Cano, M. Pilar CSIC ORCID ; Peinado, J. M. | artículo |
| 8 | closedAccess | | oct-2004 | Pulsed electric fields–processed orange juice consumption increases plasma vitamin C and decreases F2-isoprostanes in healthy humans | Sánchez-Moreno, Concepción CSIC ORCID ; Cano, M. Pilar CSIC ORCID ; Ancos, Begoña de CSIC ORCID ; Plaza, Lucía CSIC ORCID; Olmedilla-Alonso, Begoña CSIC ORCID ; Granado Lorencio, Fernando; Elez-Martínez, Pedro; Martín-Belloso, Olga; Martín, Antonio CSIC ORCID | artículo |
| 9 | closedAccess | | 2005 | Effect of processing and storage of fresh-cut onion on quercetin | Martínez, S.; Sgroppo, Sonia; Sánchez-Moreno, Concepción CSIC ORCID ; Ancos, Begoña de CSIC ORCID ; Cano, M. Pilar CSIC ORCID | artículo |
| 10 | closedAccess | | 2009 | Nutritional Approaches and Health-Related Properties of Plant Foods Processed by High Pressure and Pulsed Electric Fields | Sánchez-Moreno, Concepción CSIC ORCID ; Ancos, Begoña de CSIC ORCID ; Plaza, Lucía CSIC ORCID; Elez-Martínez, Pedro; Cano, M. Pilar CSIC ORCID | artículo |
| 11 | openAccess | | 2002 | Aplicación de agentes antimicrobianos naturales sobre sistemas modelo para el desarrollo de nuevos procesos de conservación de vegetales mínimamente procesados | Muñoz, M.; Gómez, Rosario CSIC ; Ancos, Begoña de CSIC ORCID ; Cano, M. Pilar CSIC ORCID | comunicación de congreso |
| 12 | closedAccess | | 2002 | Possible nutritional and health promoting enhancement preserved orange juice by high pressure | Ancos, Begoña de CSIC ORCID ; Sgroppo, Sonia; Plaza, Lucía CSIC ORCID; Cano, M. Pilar CSIC ORCID | artículo |
| 13 | closedAccess | | ene-2003 | Effect of high-pressure processing on health-promoting attributes of freshly squeezed orange juice (Citrus sinensis L.) during chilled storage | Sánchez-Moreno, Concepción CSIC ORCID ; Plaza, Lucía CSIC ORCID; Ancos, Begoña de CSIC ORCID ; Cano, M. Pilar CSIC ORCID | artículo |
| 14 | closedAccess | | 2006 | Nutritional characterisation of commercial traditional pasteurised tomato juices: carotenoids, vitamin C and radical-scavenging capacity | Sánchez-Moreno, Concepción CSIC ORCID ; Plaza, Lucía CSIC ORCID; Ancos, Begoña de CSIC ORCID ; Cano, M. Pilar CSIC ORCID | artículo |
| 15 | closedAccess | | jun-2006 | Carotenoid content and antioxidant capacity of Mediterranean vegetable soup (gazpacho) treated by high-pressure/temperature during refrigerated storage | Plaza, Lucía CSIC ORCID; Sánchez-Moreno, Concepción CSIC ORCID ; Ancos, Begoña de CSIC ORCID ; Cano, M. Pilar CSIC ORCID | artículo |
| 16 | closedAccess | | 2000 | Effect of high-pressure treatment on the carotenoid composition and the radical scavenging activity of persimmon fruit purees | Ancos, Begoña de CSIC ORCID ; González, Eva M.; Cano, M. Pilar CSIC ORCID | artículo |
| 17 | closedAccess | | 2003 | Relation between bioactive compounds and free radical-scavenging capacity in berry fruits during frozen storage | González, Eva M.; Ancos, Begoña de CSIC ORCID ; Cano, M. Pilar CSIC ORCID | artículo |
| 18 | closedAccess | | 2000 | Ellagic acid, vitamin C, and total phenolic contents and radical scavenging capacity affected by freezing and frozen storage in raspberry fruit | Ancos, Begoña de CSIC ORCID ; González, Eva M.; Cano, M. Pilar CSIC ORCID | artículo |
| 19 | closedAccess | | may-2009 | Onion high-pressure processing: Flavonol content and antioxidant activity | Roldán-Marín, Eduvigis; Sánchez-Moreno, Concepción CSIC ORCID ; Lloría, Rosana; Ancos, Begoña de CSIC ORCID ; Cano, M. Pilar CSIC ORCID | artículo |
| 20 | closedAccess | | 1-jun-2008 | Characterisation of onion (Allium cepa L.) by-products as food ingredients with antioxidant and antibrowning properties | Roldán-Marín, Eduvigis; Sánchez-Moreno, Concepción CSIC ORCID ; Ancos, Begoña de CSIC ORCID ; Cano, M. Pilar CSIC ORCID | artículo |
| 21 | closedAccess | | nov-2004 | Consumption of High-Pressurized Vegetable Soup Increases Plasma Vitamin C and Decreases Oxidative Stress and Inflammatory Biomarkers in Healthy Humans | Sánchez-Moreno, Concepción CSIC ORCID ; Cano, M. Pilar CSIC ORCID ; Ancos, Begoña de CSIC ORCID ; Plaza, Lucía CSIC ORCID; Olmedilla-Alonso, Begoña CSIC ORCID ; Granado Lorencio, Fernando; Martín, Antonio CSIC ORCID | artículo |
| 22 | closedAccess | | jul-2007 | Effects of High Pressure and Mild Heat on Endogenous Microflora and on the Inactivation and Sublethal Injury of Escherichia coli Inoculated into Fruit Juices and Vegetable Soup | Muñoz, Marina; Ancos, Begoña de CSIC ORCID ; Sánchez-Moreno, Concepción CSIC ORCID ; Cano, M. Pilar CSIC ORCID | artículo |
| 23 | closedAccess | | abr-2003 | Quantitative bioactive compounds assessment and their relative contribution to the antioxidant capacity of commercial orange juices | Sánchez-Moreno, Concepción CSIC ORCID ; Plaza, Lucía CSIC ORCID; Ancos, Begoña de CSIC ORCID ; Cano, M. Pilar CSIC ORCID | artículo |
| 24 | closedAccess | | 2005 | Intake of Mediterranean vegetable soup treated by pulsed electric fields affects plasma vitamin C and antioxidant biomarkers in humans | Sánchez-Moreno, Concepción CSIC ORCID ; Cano, M. Pilar CSIC ORCID ; Ancos, Begoña de CSIC ORCID ; Plaza, Lucía CSIC ORCID; Olmedilla-Alonso, Begoña CSIC ORCID ; Granado Lorencio, Fernando; Elez-Martínez, Pedro; Martín-Belloso, Olga; Martín, Antonio CSIC ORCID | artículo |
| 25 | closedAccess | | 2007 | Short and mid-term bioavailability of flavanones from oranges in humans | Pascual-Teresa, Sonia de CSIC ORCID ; Sánchez-Moreno, Concepción CSIC ORCID ; Granado Lorencio, Fernando; Olmedilla-Alonso, Begoña CSIC ORCID ; Ancos, Begoña de CSIC ORCID ; Cano, M. Pilar CSIC ORCID | artículo |
| 26 | closedAccess | | 2003 | Nutritional and health-related compounds in sprouts and seeds of soybean (Glycine max), wheat (Triticum aestivum.L) and alfalfa (Medicago sativa) treated by a new drying method | Plaza, Lucía CSIC ORCID; Ancos, Begoña de CSIC ORCID ; Cano, M. Pilar CSIC ORCID | artículo |
| 27 | closedAccess | | jul-2003 | High-Pressurized Orange Juice Consumption Affects Plasma Vitamin C, Antioxidative Status and Inflammatory Markers in Healthy Humans | Sánchez-Moreno, Concepción CSIC ORCID ; Cano, M. Pilar CSIC ORCID ; Ancos, Begoña de CSIC ORCID ; Plaza, Lucía CSIC ORCID; Olmedilla-Alonso, Begoña CSIC ORCID ; Granado Lorencio, Fernando; Martín, Antonio CSIC ORCID | artículo |
| 28 | closedAccess | | oct-2006 | Evaluation of Chemical and Physical (High-Pressure and Temperature) Treatments To Improve the Safety of Minimally Processed Mung Bean Sprouts during Refrigerated Storage | Muñoz, Marina; Ancos, Begoña de CSIC ORCID ; Sánchez-Moreno, Concepción CSIC ORCID ; Cano, M. Pilar CSIC ORCID | artículo |
| 29 | closedAccess | | 22-abr-2009 | Fatty Acids, Sterols, and Antioxidant Activity in Minimally Processed Avocados during Refrigerated Storage | Plaza, Lucía CSIC ORCID; Sánchez-Moreno, Concepción CSIC ORCID ; Pascual-Teresa, Sonia de CSIC ORCID ; Ancos, Begoña de CSIC ORCID ; Cano, M. Pilar CSIC ORCID | artículo |
| 30 | closedAccess | | 2005 | Advances in Use of High Pressure to Processing and Preservation of Plant Foods | Cano, M. Pilar CSIC ORCID ; Ancos, Begoña de CSIC ORCID | capítulo de libro |
| 31 | closedAccess | | 2003 | Calidad higiénico-sanitaria de los productos mínimamente procesados | Ancos, Begoña de CSIC ORCID ; Cano, M. Pilar CSIC ORCID ; Muñoz, M. | capítulo de libro |
| 32 | closedAccess | | 2000 | Frozen storage effects on anthocyanins and volatile compounds of raspberry fruit | Ancos, Begoña de CSIC ORCID ; Ibáñez, Elena CSIC ORCID ; Reglero, Guillermo CSIC ORCID ; Cano, M. Pilar CSIC ORCID | artículo |
| 33 | closedAccess | | 2002 | Preservation of raspberry fruits by freezing: Physical, physico-chemical and sensory aspects | González, Eva M.; Ancos, Begoña de CSIC ORCID ; Cano, M. Pilar CSIC ORCID | artículo |
| 34 | closedAccess | | 2003 | Effect of combined treatments of high-pressure, citric acid and sodium chloride on quality parameters of tomato puree | Plaza, Lucía CSIC ORCID; Muñoz, Marina; Ancos, Begoña de CSIC ORCID ; Cano, M. Pilar CSIC ORCID | artículo |
| 35 | closedAccess | | sep-2003 | Effect of orange juice intake on vitamin C concentrations and biomarkers of antioxidant status in humans | Sánchez-Moreno, Concepción CSIC ORCID ; Cano, M. Pilar CSIC ORCID ; Ancos, Begoña de CSIC ORCID ; Plaza, Lucía CSIC ORCID; Olmedilla-Alonso, Begoña CSIC ORCID ; Granado Lorencio, Fernando; Martín, Antonio CSIC ORCID | artículo |
| 36 | closedAccess | | ene-2003 | Vitamin C, Provitamin A Carotenoids, and Other Carotenoids in High-Pressurized Orange Juice during Refrigerated Storage | Sánchez-Moreno, Concepción CSIC ORCID ; Plaza, Lucía CSIC ORCID; Ancos, Begoña de CSIC ORCID ; Cano, M. Pilar CSIC ORCID | artículo |
| 37 | closedAccess | | 2000 | Partial characterization of peroxidase and polyphenol oxidase activities in blackberry fruits | González, Eva M.; Ancos, Begoña de CSIC ORCID ; Cano, M. Pilar CSIC ORCID | artículo |
| 38 | closedAccess | | 2004 | Estado actual de la comercialización e innovaciones en la producción de productos vegetales pre-cortados frescos en España | Cano, M. Pilar CSIC ORCID ; Ancos, Begoña de CSIC ORCID | capítulo de libro |
| 39 | closedAccess | | 30-ene-2006 | Impact of high-pressure and traditional thermal processing of tomato purée on carotenoids, vitamin C and antioxidant activity | Sánchez-Moreno, Concepción CSIC ORCID ; Plaza, Lucía CSIC ORCID; Ancos, Begoña de CSIC ORCID ; Cano, M. Pilar CSIC ORCID | artículo |
| 40 | closedAccess | | ene-2005 | Hydrophilic and Lipophilic Antioxidant Capacities of Commercial Mediterranean Vegetable Soups (Gazpachos) | Pinilla, M. José; Plaza, Lucía CSIC ORCID; Sánchez-Moreno, Concepción CSIC ORCID ; Ancos, Begoña de CSIC ORCID ; Cano, M. Pilar CSIC ORCID | artículo |
| 41 | closedAccess | | 2000 | Characteristics of stirred low-fat yoghurt as affected by high pressure | Ancos, Begoña de CSIC ORCID ; Cano, M. Pilar CSIC ORCID ; Gómez, Rosario CSIC | artículo |
| 42 | closedAccess | | 2003 | Factores que intervienen en la pérdida de calidad organoléptica y nutricional de productos de la IV gama | Cano, M. Pilar CSIC ORCID ; Plaza Gómez, Luis Manuel CSIC ; Ancos, Begoña de CSIC ORCID | capítulo de libro |
| 43 | closedAccess | | jul-2004 | Effect of combined treatments of high-pressure and natural additives on carotenoid extractability and antioxidant activity of tomato puree ( Lycopersicum esculentum Mill.) | Sánchez-Moreno, Concepción CSIC ORCID ; Plaza, Lucía CSIC ORCID; Ancos, Begoña de CSIC ORCID ; Cano, M. Pilar CSIC ORCID | artículo |
| 44 | closedAccess | | 1-feb-2008 | Modified-atmosphere packaging (MAP) does not affect the bioavailability of tocopherols and carotenoids from broccoli in humans: A cross-over study | Granado Lorencio, Fernando; Olmedilla-Alonso, Begoña CSIC ORCID ; Herrero-Barbudo, Carmen; Sánchez-Moreno, Concepción CSIC ORCID ; Ancos, Begoña de CSIC ORCID ; Martínez, José Antonio; Pérez-Sacristán, Belén; Blanco-Navarro, Inmaculada | artículo |