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Firma en Digital.CSIC (*)
Giménez-Bastida, J. A.
 
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Giménez-Bastida, Juan Antonio
 
Centro o Instituto
CSIC - Centro de Edafologia y Biologia Aplicada del Segura (CEBAS)
 
Departamento
Food Science and Technology
 
Especialización
Bioactivity of Polyphenols
 
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Resultados 1-14 de 14.

DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
1openAccessNutrientsZielinsk2021MSup.pdf.jpg8-feb-2021Caffeic Acid Modulates Processes Associated with Intestinal InflammationZielinska, Danuta; Zielinski, Henryk; Laparra, José Moisés CSIC ORCID; Szawara-Nowak, Dorota; Honke, Joanna; Giménez-Bastida, J. A. CSIC ORCID artículo
2openAccessDietary_Avila_Art2020.pdf.jpg2020Dietary Phenolics against Breast Cancer. A Critical Evidence-Based Review and Future PerspectivesÁvila-Gálvez, María Ángeles; Giménez-Bastida, J. A. CSIC ORCID ; Espín de Gea, Juan Carlos CSIC ORCID ; González-Sarrías, Antonio CSIC ORCIDartículo
3openAccessAvila2021MolNutrFoodRes.pdf.jpgjun-2021Disposition of Dietary Polyphenols in Breast Cancer Patients’ Tumors, and Their Associated Anticancer Activity: The Particular Case of CurcuminÁvila-Gálvez, María Ángeles; González-Sarrías, Antonio CSIC ORCID; Martínez-Díaz, Francisco; Abellán, Beatriz; Martínez-Torrano, Alejandro José; Fernández-López, Antonio José; Giménez-Bastida, J. A. CSIC ORCID ; Espín de Gea, Juan Carlos CSIC ORCID artículo
4openAccessRocio2023microbiota.pdf.jpgfeb-2023Ellagitannins, urolithins, and neuroprotection: Human evidence and the possible link to the gut microbiotaGarcía-Villalba, Rocío CSIC ORCID; Tomás Barberán, Francisco CSIC ORCID ; Iglesias-Aguirre, Carlos E.; Giménez-Bastida, J. A. CSIC ORCID ; González-Sarrías, Antonio CSIC ORCID; Selma, María Victoria CSIC ORCID ; Espín de Gea, Juan Carlos CSIC ORCID artículo
5openAccessGimenez2021TrendsFST.pdf.jpgago-2021Evidence for health properties of pomegranate juices and extracts beyond nutrition: A critical systematic review of human studiesGiménez-Bastida, J. A. CSIC ORCID ; Ávila-Gálvez, María Ángeles; Espín de Gea, Juan Carlos CSIC ORCID ; González-Sarrías, Antonio CSIC ORCIDartículo de revisión
6openAccess25-abr-2012Inhibition of Quorum Sensing (QS) in Yersinia enterocolitica by an Orange Extract Rich in Glycosylated FlavanonesTruchado, Pilar CSIC ORCID ; Giménez-Bastida, J. A. CSIC ORCID ; Larrosa, Mar CSIC ORCID; Castro-Ibañez, Irene; Espín de Gea, Juan Carlos CSIC ORCID ; Tomás Barberán, Francisco CSIC ORCID ; García-Conesa, María Teresa CSIC ORCID ; Allende, Ana CSIC ORCID artículo
7openAccessbiomedicines-09-01633-v2.pdf.jpg6-nov-2021Intestinal Intervention Strategy Targeting Myeloid Cells to Improve Hepatic Immunity during Hepatocarcinoma DevelopmentBouzas Muñoz, Adrián; Giménez-Bastida, J. A. CSIC ORCID ; Tejedor, Aurora García; Haros, Monika CSIC ORCID ; Gómez de Cedrón, Marta; Ramírez de Molina, Ana CSIC ORCID; Laparra, José Moisés CSIC ORCIDartículo
8openAccessIglesias2021FoodFunction.pdf.jpg20-ago-2021Main drivers of (poly)phenol effects on human health: Metabolite production and/or gut microbiota-associated metabotypes?Iglesias-Aguirre, Carlos E.; Cortés-Martín, Adrián; Ávila-Gálvez, María Ángeles; Giménez-Bastida, J. A. CSIC ORCID ; Selma, María Victoria CSIC ORCID ; González-Sarrías, Antonio CSIC ORCID; Espín de Gea, Juan Carlos CSIC ORCID artículo de revisión
9openAccessGimenez2022FoodChemTox.pdf.jpg23-jun-2022Physiologically relevant curcuminoids inhibit angiogenesis via VEGFR2 in human aortic endothelial cellsGiménez-Bastida, J. A. CSIC ORCID ; Ávila-Gálvez, María Ángeles; Carmena-Bargueño, Miguel; Pérez-Sánchez, Horacio; Espín de Gea, Juan Carlos CSIC ORCID ; González-Sarrías, Antonio CSIC ORCIDartículo
10openAccessnutrients-11-01173.pdf.jpg25-may-2019Role of apple phytochemicals, phloretin and phloridzin, in modulating processes related to intestinal inflammationZielinska, Danuta; Laparra, José Moisés CSIC ORCID; Zielinski, Henryk; Szawara-Nowak, Dorota; Giménez-Bastida, J. A. CSIC ORCID artículo
11openAccessaccesoRestringido.pdf.jpgoct-2015Simultaneous release of peptides and phenolics with antioxidant, ACE-inhibitory and anti-inflammatory activities from pinto bean (Phaseolus vulgaris L. var. pinto) proteins by subtilisinsGarcía Mora, Patricia CSIC; Frías, Juana CSIC ORCID ; Peñas, Elena CSIC ORCID ; Zielinski, Henryk; Giménez-Bastida, J. A. CSIC ORCID ; Wiczkowski, W.; Zielinska, C.; Martínez-Villaluenga, Cristina CSIC ORCID artículo
12openAccessDietary-Phenolics.pdf.jpg25-jul-2021Targeting Mammalian 5-Lipoxygenase by Dietary Phenolics as an Anti-Inflammatory Mechanism: A Systematic ReviewGiménez-Bastida, J. A. CSIC ORCID ; González-Sarrías, Antonio CSIC ORCID; Laparra, José Moisés CSIC ORCID; Schneider, Claus; Espín de Gea, Juan Carlos CSIC ORCID artículo
13openAccessTissue_deconjugation_urolithin.pdf.jpg1-jun-2019Tissue deconjugation of urolithin A glucuronide to free urolithin A in systemic inflammationÁvila-Gálvez, María Ángeles; Giménez-Bastida, J. A. CSIC ORCID ; González-Sarrías, Antonio CSIC ORCID; Espín de Gea, Juan Carlos CSIC ORCID artículo
14openAccessUrolithins2022.pdf.jpg4-nov-2022Urolithins: a Comprehensive Update on their Metabolism, Bioactivity, and Associated Gut MicrobiotaGarcía-Villalba, Rocío CSIC ORCID; Giménez-Bastida, J. A. CSIC ORCID ; Cortés-Martín, Adrián; Ávila-Gálvez, María Ángeles; Tomás Barberán, Francisco CSIC ORCID ; Selma, María Victoria CSIC ORCID ; Espín de Gea, Juan Carlos CSIC ORCID ; González-Sarrías, Antonio CSIC ORCIDartículo de revisión