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Firma en Digital.CSIC (*):
Tomás Barberán, Francisco
 
Otras firmas:
CSIC - Centro de Edafología y Biología Aplicada del Segura (CEBAS)
 
Centro o Instituto:
Centro de Edafología y Biología Aplicada del Segura
 
Departamento:
Ciencia y Tecnología de Alimentos
 
Categoría Profesional:
Profesor de Investigación
 
Especialización:
Alimentos y Salud
 
 
Perfil en Google Scholar:
 
Otros identificadores (con url):
 
Email:
fatomas@cebas.csic.es
 

Resultados 1-20 de 112.

DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
1openAccess2014_Rosemary_microbiota_PlosONE.pdf.jpg14-abr-2014A Rosemary Extract Rich in Carnosic Acid Selectively Modulates Caecum Microbiota and Inhibits β-Glucosidase Activity, Altering Fiber and Short Chain Fatty Acids Fecal Excretion in Lean and Obese Female RatsRomo Vaquero, María ; Selma, María Victoria  ; Larrosa, Mar ; Obiol, María ; García-Villalba, Rocío ; González-Barrio, Rocío ; Issaly, Nicolas; Flanagan, John; Roller, Marc; Tomás Barberán, Francisco ; García-Conesa, María Teresa Artículo
2openAccess2016 Manach COST Positive position paper MNFR.pdf.jpgjun-2017Addressing the inter-individual variation in response to consumption of plant food bioactives: Towards a better understanding of their role in healthy aging and cardiometabolic risk reductionManach, Claudine; Milenkovic, Dragan; Wiele, Tom Van de; Rodríguez-Mateos, Ana; Roos, Baukje de; García-Conesa, María Teresa ; Landberg, Rikard; Gibney, Eileen R.; Heinonen, Marina; Tomás Barberán, Francisco ; Morand, ChristineArtículo
3closedAccess15-sep-2000Antioxidant activity of pomegranate juice and Its relationship with phenolic composition and processingGil Muñoz, M.ª Isabel; Tomás Barberán, Francisco ; Hess-Pierce, Betty; Holcroft, Deirdre M.; Kadel, Adel A.Artículo
4closedAccess17-jul-2002Antioxidant Capacities, Phenolic Compounds, Carotenoids, and Vitamin C Contents of Nectarine, Peach, and Plum Cultivars from CaliforniaGil Muñoz, M.ª Isabel; Tomás Barberán, Francisco ; Kadel, Adel A.; Hess-Pierce, BettyArtículo
5closedAccess15-abr-2003Antioxidant capacity of tomato juice functionalised with enzymatically synthesised hydroxytyrosolLarrosa, Mar ; Espín de Gea, Juan Carlos ; Tomás Barberán, Francisco Artículo
6openAccessjul-2003Aprovechamiento y gestión de subproductos de e industrialización de hortalizas. Posible uso como compuestos de interés para la saludLlorach, Rafael; Espín de Gea, Juan Carlos ; Tomás Barberán, Francisco ; Ferreres, Federico Artículo
7closedAccess2-may-2002Artichoke (Cynara scolymus L.) Byproducts as a Potential Source of Health-Promoting Antioxidant PhenolicsLlorach, Rafael; Espín de Gea, Juan Carlos ; Tomás Barberán, Francisco ; Ferreres, Federico Artículo
8openAccess270418.pdf.jpg2013Biological Significance of Urolithins, the Gut Microbial Ellagic Acid-Derived Metabolites: The Evidence So FarEspín de Gea, Juan Carlos ; Larrosa, Mar ; García-Conesa, María Teresa ; Tomás Barberán, Francisco Artículo
9closedAccess1-jul-2005Carotenoids from New Apricot (Prunus armeniaca L.) Varieties and Their Relationship with Flesh and Skin ColorRuiz, David ; Egea, José ; Tomás Barberán, Francisco ; Gil Muñoz, M.ª IsabelArtículo
10closedAccess14-may-2003Changes in Broccoli (Brassica oleracea L. Var. italica) Health-Promoting Compounds with Inflorescence DevelopmentVallejo, Fernando ; García-Viguera, Cristina ; Tomás Barberán, Francisco Artículo
11closedAccess29-oct-2004Characterisation of flavonols in broccoli (Brassica oleracea L. var. italica) by liquid chromatography–UV diode-array detection–electrospray ionisation mass spectrometryVallejo, Fernando ; Tomás Barberán, Francisco ; Ferreres, Federico Artículo
12closedAccessjun-2008Characterisation of polyphenols and antioxidant properties of five lettuce varieties and escaroleLlorach, Rafael; Martínez-Sánchez, Ascensión ; Tomás Barberán, Francisco ; Gil Muñoz, M.ª Isabel; Ferreres, Federico Artículo
13closedAccess21-may-2004Characterization and Quantitation of Antioxidant Constituents of Sweet Pepper (Capsicum annuum L.)Marín Fernández, Alicia ; Ferreres, Federico ; Tomás Barberán, Francisco ; Gil Muñoz, M.ª IsabelArtículo
14closedAccess29-oct-2005Characterization and Quantitation of Phenolic Compounds in New Apricot (Prunus armeniaca L.) VarietiesRuiz, David ; Egea, José ; Gil Muñoz, M.ª Isabel; Tomás Barberán, Francisco Artículo
15closedAccess17-ago-2007Characterization of C-glycosyl flavones O-glycosylated by liquid chromatography–tandem mass spectrometryFerreres, Federico ; Gil-Izquierdo, Ángel ; Andrade, Paula B.; Valentão, Patricia; Tomás Barberán, Francisco Artículo
16closedAccess13-may-2006Comparison of Ozone and UV-C Treatments on the Postharvest Stilbenoid Monomer, Dimer, and Trimer Induction in Var. ‘Superior' White Table GrapesGonzález-Barrio, Rocío ; Beltrán Riquelme, David; Cantos Villar, Emma; Gil Muñoz, M.ª Isabel; Espín de Gea, Juan Carlos ; Tomás Barberán, Francisco Artículo
17openAccess2017 Hollands apple pranthocyanidins validation J. CHROM..pdf.jpg28-abr-2017Development, validation and evaluation of an analytical method for the determination of monomeric and oligomeric procyanidins in apple extractsHollands, Wendy J.; Voorspoels, Stefan; Jacobs, Griet; Aaby, Kjersti; Meisland, Ane; García-Villalba, Rocío ; Tomás Barberán, Francisco ; Piskula, Mariusz K.; Mawson, Deborah; Vovk, Irena; Needs, Paul W.; Kroon, Paul A.Artículo
18closedAccess11-oct-2005The dietary hydrolysable tannin punicalagin releases ellagic acid that induces apoptosis in human colon adenocarcinoma Caco-2 cells by using the mitochondrial pathwayLarrosa, Mar ; Tomás Barberán, Francisco ; Espín de Gea, Juan Carlos Artículo
19closedAccess19-may-2000Dietary hydroxybenzoic acid derivatives - nature, occurrence and dietary burdenTomás Barberán, Francisco ; Clifford, Michael N.Artículo
20closedAccess19-feb-2004Differential stilbene induction susceptibility of seven red wine grape varieties upon post-harvest UV-C irradiationCantos Villar, Emma; Tomás Barberán, Francisco ; Martínez, Adrián; Espín de Gea, Juan Carlos Artículo