Firma en Digital.CSIC (*)
Ancos, Begoña de
 
Centro o Instituto
CSIC - Instituto de Ciencia y Tecnología de Alimentos y Nutrición (ICTAN)
 
Departamento
Caracterización, Calidad y Seguridad (DCCS). Grupo: Calidad y funcionalidad de alimentos vegetales (BIOACTIVEG)
 
Categoría Profesional
Investigador Científico. Responsable de Grupo
 
Especialización
Nutrición en la prevención y tratamiento de enfermedades. Biodisponibilidad, bioactividad y efectos fisiológicos de alimentos y sus constituyentes para la mejora de la calidad de vida
 
Email
ancos@ictan.csic.es
 
 
 
 

Resultados 81-97 de 97.

DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
81closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1996Polyphenol Oxidase from Spanish Hermaphrodite and Female Papaya Fruits (Carica papaya Cv. Sunrise, Solo Group)Cano, M. Pilar CSIC ORCID ; Lobo, M. Gloria; Ancos, Begoña de CSIC ORCID ; Galeazzi, M.A.M.artículo
82closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2002Possible nutritional and health promoting enhancement preserved orange juice by high pressureAncos, Begoña de CSIC ORCID ; Sgroppo, Sonia; Plaza, Lucía CSIC ORCID; Cano, M. Pilar CSIC ORCID artículo
83closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2002Preservation of raspberry fruits by freezing: Physical, physico-chemical and sensory aspectsGonzález, Eva M.; Ancos, Begoña de CSIC ORCID ; Cano, M. Pilar CSIC ORCID artículo
84openAccessFRI-2018-Cilla.pdf.jpg31-oct-2017Protective effect of bioaccessible fractions of citrus fruit pulps against H2O2-induced oxidative stress in Caco-2 cellsCilla, Antonio; Rodrigo, María Jesús CSIC ORCID; Zacarías, Lorenzo CSIC ORCID ; Ancos, Begoña de CSIC ORCID ; Sánchez-Moreno, Concepción CSIC ORCID ; Barberá, Reyes; Alegría, Amparoartículo
85closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1991Pseudoesters and derivatives. XXX. Synthesis of 5-substituted furan-2(5H)-ones by the regiospecific reaction of anions of enaminofuranones with electrophilesAncos, Begoña de CSIC ORCID ; Fariña Pérez, Francisco; Maestro, M. Carmen; Martin, M. Rosario; Vicioso, M. Mercedesartículo
86closedAccessoct-2004Pulsed electric fields–processed orange juice consumption increases plasma vitamin C and decreases F2-isoprostanes in healthy humansSánchez-Moreno, Concepción CSIC ORCID ; Cano, M. Pilar CSIC ORCID ; Ancos, Begoña de CSIC ORCID ; Plaza, Lucía CSIC ORCID; Olmedilla-Alonso, Begoña CSIC ORCID ; Granado Lorencio, Fernando; Elez-Martínez, Pedro; Martín-Belloso, Olga; Martín, Antonio CSIC ORCIDartículo
87closedAccessabr-2003Quantitative bioactive compounds assessment and their relative contribution to the antioxidant capacity of commercial orange juicesSánchez-Moreno, Concepción CSIC ORCID ; Plaza, Lucía CSIC ORCID; Ancos, Begoña de CSIC ORCID ; Cano, M. Pilar CSIC ORCID artículo
88closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2003Relation between bioactive compounds and free radical-scavenging capacity in berry fruits during frozen storageGonzález, Eva M.; Ancos, Begoña de CSIC ORCID ; Cano, M. Pilar CSIC ORCID artículo
89closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2017Role of dietary onion in modifying the faecal bile acid content in rats fed a high-cholesterol dietGonzález Peña, Diana CSIC; Giménez Cobo, Lucia ; Ancos, Begoña de CSIC ORCID ; Sánchez-Moreno, Concepción CSIC ORCID artículo
90closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2014Screening of phenolic compounds in by-product extracts from mangoes (Mangifera indica L.) by HPLC-ESI-QTOF-MS and multivariate analysis for use as a food ingredientDorta, Enrique CSIC; González, Mónica CSIC; Lobo, M. G.; Sánchez-Moreno, Concepción CSIC ORCID ; Ancos, Begoña de CSIC ORCID artículo
91closedAccess2007Short and mid-term bioavailability of flavanones from oranges in humansPascual-Teresa, Sonia de CSIC ORCID ; Sánchez-Moreno, Concepción CSIC ORCID ; Granado Lorencio, Fernando; Olmedilla-Alonso, Begoña CSIC ORCID ; Ancos, Begoña de CSIC ORCID ; Cano, M. Pilar CSIC ORCID artículo
92openAccesssubprohorta.pdf.jpg2015Subproductos de la industria de IV y V gama de hortalizasAncos, Begoña de CSIC ORCID ; Sánchez-Moreno, Concepción CSIC ORCID ; Colina Coca, Clara CSIC; González Peña, Diana CSIC; Giménez Cobo, Lucia ; Gómez, Rosario CSIC artículo
93openAccesssynthesusti.pdf.jpg1988Synthesis of functionalized β-amino α,β-unsaturated esters and nitriles by nucleophilic vinylic substitutionAncos, Begoña de CSIC ORCID ; Maestro, M. Carmen; Martin, M. Rosario; Fariña Pérez, Franciscoartículo
94openAccess2015Uso de películas/recubrimientos comestibles en los productos de IV y V gamaAncos, Begoña de CSIC ORCID ; González-Peña, Daniel; Colina Coca, Clara CSIC; Sánchez-Moreno, Concepción CSIC ORCID artículo
95closedAccessene-2003Vitamin C, Provitamin A Carotenoids, and Other Carotenoids in High-Pressurized Orange Juice during Refrigerated StorageSánchez-Moreno, Concepción CSIC ORCID ; Plaza, Lucía CSIC ORCID; Ancos, Begoña de CSIC ORCID ; Cano, M. Pilar CSIC ORCID artículo
96openAccessWild_arbutus.pdf.jpg2014Wild Arbutus unedo L. and Rubus ulmifolius Schott fruits are underutilized sources of valuable bioactive compounds with antioxidant capacityRuiz-Rodríguez, B. M.; Sánchez-Moreno, Concepción CSIC ORCID ; Ancos, Begoña de CSIC ORCID ; Sánchez-Mata, María de Cortes; Fernández-Ruiz, Virginia; Cámara, Montaña; Tardío, Javierartículo
97openAccessWild_blackthorn_(Prunus spinosa L.)_.pdf.jpg2014Wild blackthorn (Prunus spinosa L.) and hawthorn (Crataegus monogyna Jacq.) fruits as valuable sources of antioxidants | Les fruits du prunellier sauvage (Prunus spinosa L.) et delâaubãpine (Crataegus monogyna Jacq.) sont de prãcieuses sourcesdâantioxydantsRuiz-Rodríguez, B. M.; Ancos, Begoña de CSIC ORCID ; Sánchez-Moreno, Concepción CSIC ORCID ; Fernández-Ruiz, Virginia; Sánchez-Mata, María de Cortes; Tardío, Javierartículo