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RightsPreviewIssue DateTitleAuthor(s)Type
closedAccessFICHERO RESTRINGIDO.txt.pdf.jpg2005Advances in Use of High Pressure to Processing and Preservation of Plant FoodsCano, M. Pilar CSIC ORCID ; Ancos, Begoña de CSIC ORCID capítulo de libro
openAccessappconservacprocesa.pdf.jpg2002Aplicación de agentes antimicrobianos naturales sobre sistemas modelo para el desarrollo de nuevos procesos de conservación de vegetales mínimamente procesadosMuñoz, M.; Gómez, Rosario CSIC ; Ancos, Begoña de CSIC ORCID ; Cano, M. Pilar CSIC ORCID comunicación de congreso
openAccessAspectos_industriales.pdf.jpg2011Aspectos industrialesLorente, J.; Valero, Miriam; Ancos, Begoña de CSIC ORCID ; Martí, N.; García, S.; López, N.; Ramos, Sonia CSIC ORCID ; Landajo, B.; Ferrer, J.; Alberdi, B.; Esturo, A.capítulo de libro
closedAccessFICHERO RESTRINGIDO.txt.pdf.jpg2009Aspectos Nutricionales y saludables de vegetales frescos cortadosAncos, Begoña de CSIC ORCID ; Sánchez-Moreno, Concepción CSIC ORCID ; Cano, M. Pilar CSIC ORCID capítulo de libro
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2017Betalains and phenolic compounds of leaves and stems of Alternanthera brasiliana and Alternanthera tenellaDeladino, Lorena; Álvarez Acero, Inmaculada CSIC ORCID; Ancos, Begoña de CSIC ORCID ; Sánchez-Moreno, Concepción CSIC ORCID ; Molina García, Antonio D. CSIC ORCID ; Schneider Teixeira, Alineartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2012Bioaccessibility of tocopherols, carotenoids, and ascorbic acid from milk- and soy-based fruit beverages: Influence of food matrix and processingCilla, Antonio; Ancos, Begoña de CSIC ORCID ; Sánchez-Moreno, Concepción CSIC ORCID ; Cano, M. Pilar CSIC ORCID ; Plaza, Lucía CSIC ORCIDartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2015Bioactive compounds from vegetable and fruit by-productsAncos, Begoña de CSIC ORCID ; Colina Coca, Clara CSIC; González Peña, Diana CSIC; Sánchez-Moreno, Concepción CSIC ORCID capítulo de libro
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2003Calidad higiénico-sanitaria de los productos mínimamente procesadosAncos, Begoña de CSIC ORCID ; Cano, M. Pilar CSIC ORCID ; Muñoz, M.capítulo de libro
openAccessEDortaPosterMangoChileICTAN.pdf.jpg2013Caracterización de compuestos fenólicos en sub-productos de variedades de mango (Mangifera indica L.) cultivados en España mediante HPLC-ESI-QTOF-MSAncos, Begoña de CSIC ORCID ; Sánchez-Moreno, Concepción CSIC ORCID ; Gómez, Rosario CSIC ; Colina Coca, Clara CSIC; González, Mónica; Lobo, M. Gloria; Dorta, Enrique CSICpóster de congreso
openAccess2012Caracterización fisiológica postcosecha de aceituna de mesa. Sensibilidad al pardeamiento (molestado)Alique, Rafael CSIC; Ancos, Begoña de CSIC ORCID ; Alonso, Jesús CSICcapítulo de libro
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1994Carotenoid and carotenoid ester composition in mango fruit as influenced by processing methodCano, M. Pilar CSIC ORCID ; Ancos, Begoña de CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgMay-2011Carotenoid and flavanone content during refrigerated storage of orange juice processed by high-pressure, pulsed electric fields and low pasteurizationPlaza, Lucía CSIC ORCID; Sánchez-Moreno, Concepción CSIC ORCID ; Ancos, Begoña de CSIC ORCID ; Elez-Martínez, Pedro; Martín-Belloso, Olga; Cano, M. Pilar CSIC ORCID artículo
closedAccessJun-2006Carotenoid content and antioxidant capacity of Mediterranean vegetable soup (gazpacho) treated by high-pressure/temperature during refrigerated storagePlaza, Lucía CSIC ORCID; Sánchez-Moreno, Concepción CSIC ORCID ; Ancos, Begoña de CSIC ORCID ; Cano, M. Pilar CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1996Carotenoid pigments and colour of hermaphrodite and female papaya fruits (Carica papaya L) cv sunrise during post-harvest ripeningCano, M. Pilar CSIC ORCID ; Ancos, Begoña de CSIC ORCID ; Lobo, M. G.; Monreal, M.artículo
closedAccessFICHERO RESTRINGIDO.txt.pdf.jpg11-Jan-2013Changes in the structure and antioxidant properties of onions by high pressure treatmentVázquez-Gutiérrez, José Luis; Plaza, Lucía CSIC ORCID; Hernando, Isabel; Sánchez-Moreno, Concepción CSIC ORCID ; Quiles, Amparo; Ancos, Begoña de CSIC ORCID ; Cano, M. Pilar CSIC ORCID artículo
closedAccess1-Jun-2008Characterisation of onion (Allium cepa L.) by-products as food ingredients with antioxidant and antibrowning propertiesRoldán-Marín, Eduvigis; Sánchez-Moreno, Concepción CSIC ORCID ; Ancos, Begoña de CSIC ORCID ; Cano, M. Pilar CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2000Characteristics of stirred low-fat yoghurt as affected by high pressureAncos, Begoña de CSIC ORCID ; Cano, M. Pilar CSIC ORCID ; Gómez, Rosario CSIC artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1999Combined high pressure/temperatura treatments to quality improvement of fruit-derived productsCano, M. Pilar CSIC ORCID ; Hernández, A.; Ancos, Begoña de CSIC ORCID capítulo de libro
closedAccessNov-2004Consumption of High-Pressurized Vegetable Soup Increases Plasma Vitamin C and Decreases Oxidative Stress and Inflammatory Biomarkers in Healthy HumansSánchez-Moreno, Concepción CSIC ORCID ; Cano, M. Pilar CSIC ORCID ; Ancos, Begoña de CSIC ORCID ; Plaza, Lucía CSIC ORCID; Olmedilla Alonso, Begoña CSIC ORCID ; Granado Lorencio, Fernando; Martín, Antonio CSIC ORCIDartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2017Determination of phenolic compounds and bioaccessibility in different apple varietiesFernández-Jalao, Irene; Luzuriaga, Eva; Sánchez-Moreno, Concepción CSIC ORCID ; Ancos, Begoña de CSIC ORCID póster de congreso