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DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
openAccessAdvances in Sample Preparatio.pdf.jpg2023Capillary electrophoresis instrumentation for determination of viscosity of deep eutectic solventsPuerta, Angel de la CSIC ORCID; Tejedor-Matellanes, Paula CSIC ORCID; Luque-Jurado, I.; Gonzalez-Jimenez, C.; Soria, Ana C. CSIC ORCID ; Frutos, Mercedes de CSIC ORCIDartículo
openAccess2021Chapter 28. Gas Chromatographic Analysis of CarbohydratesSoria, Ana C. CSIC ORCID ; Mena-García, Adal CSIC ORCID; Ruiz-Matute, Ana I. CSIC ORCID ; Sanz, M. Luz CSIC ORCID capítulo de libro
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2014Characterization by the solvation parameter model of the retention properties of commercial ionic liquid columns for gas chromatographyRodríguez-Sánchez, Sonia CSIC; Galindo-Iranzo, Plácido CSIC ORCID ; Soria, Ana C. CSIC ORCID ; Sanz, M. Luz CSIC ORCID ; Quintanilla-López, Jesús Eduardo CSIC ORCID ; Lebrón-Aguilar, Rosa CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2004Characterization of artisanal honeys from Madrid (Central Spain) on the basis of their melissopalynological, physicochemical and volatile composition dataSoria, Ana C. CSIC ORCID ; González, Montserrat; Lorenzo, Cristina de; Martínez-Castro, Isabel CSIC ; Sanz Perucha, Jesús CSICartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2009Characterization of O-trimethylsilyl oximes of trisaccharides by gas chromatography-mass spectrometryBrokl, M. CSIC; Soria, Ana C. CSIC ORCID ; Martínez-Castro, Isabel CSIC ; Sanz, M. Luz CSIC ORCID ; Ruiz-Matute, Ana I. CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgmay-2010Characterization of traditional Spanish edible plant syrups based on carbohydrate GC–MS analysisRuiz-Matute, Ana I. CSIC ORCID ; Soria, Ana C. CSIC ORCID ; Sanz, M. Luz CSIC ORCID ; Martínez-Castro, Isabel CSIC artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2014Characterization of trimethylsilyl ethers of iminosugars by gas chromatography-mass spectrometryRodríguez-Sánchez, Sonia CSIC; Ruiz-Matute, Ana I. CSIC ORCID ; Sanz, M. Luz CSIC ORCID ; Soria, Ana C. CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2012Chemical and physical changes during the storage of dehydrated vegetablesGamboa-Santos, Juliana CSIC; Soria, Ana C. CSIC ORCID ; Corzo-Martínez, Marta CSIC ORCID; Villamiel, Mar CSIC ORCID ; Montilla, Antonia CSIC ORCID póster de congreso
openAccessCarrots Dehydrated.pdf.jpg2010Chemical and Physicochemical Quality Parameters in Carrots Dehydrated by Power UltrasoundSoria, Ana C. CSIC ORCID ; Corzo-Martínez, Marta CSIC ORCID; Montilla, Antonia CSIC ORCID ; Riera, Enrique CSIC ORCID; Gamboa-Santos, Juliana CSIC; Villamiel, Mar CSIC ORCID artículo
openAccessmolecules-29-00562.pdf.jpg1-feb-2024Chemical Composition of the Essential Oils of the Iberian Peninsula Endemic Species Eryngium dilatatum LamPalá-Paúl, Jesús; Pérez-Alonso, María José; Soria, Ana C. CSIC ORCID ; Brophy, Joseph J.artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2018Chromatographic Technique: Gas Chromatography (GC)Sanz, M. Luz CSIC ORCID ; Soria, Ana C. CSIC ORCID ; Ruiz-Matute, Ana I. CSIC ORCID ; Martínez-Castro, Isabel CSIC capítulo de libro
openAccessdocument-4.pdf.jpg2020Composición de aceites esenciales de diferentes especies de "pimienta" de los géneros Piper, Pimenta, Lindera, Ruta, Schinus y ZanthoxylumAlonso-Miguel, Héctor; Pérez-Alonso, María José; Soria, Ana C. CSIC ORCID ; Blanco Martínez, Manuelartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2016Comprehensive evaluation of direct injection mass spectrometry for the quantitative profiling of volatiles in food samplesLebrón-Aguilar, Rosa CSIC ORCID ; Soria, Ana C. CSIC ORCID ; Quintanilla-López, Jesús Eduardo CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2012Desarrollo de metodologías analíticas avanzadas para el análisis de alimentosSoria, Ana C. CSIC ORCID ; Sanz, M. Luz CSIC ORCID póster de congreso
openAccessdeshidracalida.pdf.jpg2010Deshidratación de vegetales por convección y por ultrasonidos. Indicadores de calidadMontilla, Antonia CSIC ORCID ; Soria, Ana C. CSIC ORCID ; Gamboa-Santos, Juliana CSIC; Villamiel, Mar CSIC ORCID artículo
openAccess2. Martín-Ortiz_guaraná_IMSSMS2019.pdf.jpg8-oct-2019Development of a HPLC-DAD-MS method for the quality evaluation of guarana (Paullinia cupana) supplementsMartín-Ortiz, Andrea CSIC; Gonzalo-Martínez, Belén; Soria, Ana C. CSIC ORCID ; Sanz, M. Luz CSIC ORCID ; Ruiz-Matute, Ana I. CSIC ORCID actas de congreso
openAccessJournal of Chromatography.pdf.jpg2022Development of a multianalytical strategy for detection of frauds in Coleus forskohlii supplementsJiménez Amezcua, I. CSIC ORCID; Rivas Blas, Sergio CSIC ORCID; Díez Municio, M.; Soria, Ana C. CSIC ORCID ; Ruiz-Matute, Ana I. CSIC ORCID ; Sanz, M. artículo
openAccessMicrochemical Journal.pdf.jpg2022Development of a new method using gas chromatography coupled to mass spectrometry to determine (−)-hydroxycitric acid in Garcinia gummi-gutta food supplementsMena-García, Adal CSIC ORCID; Sanz, M. Luz CSIC ORCID ; Díez-Municio, M. CSIC ORCID; Soria, Ana C. CSIC ORCID ; Ruiz-Matute, Ana I. CSIC ORCID artículo
openAccessposterchemsensor.pdf.jpg2012Effect of blanching on the nutritive value and sensorial attributes of dehydrated carrot by convectionGamboa-Santos, Juliana CSIC; Montilla, Antonia CSIC ORCID ; Carrasco Manzano, Juan Atanasio CSIC; Soria, Ana C. CSIC ORCID ; Pérez-Mateos, Miriam CSIC ORCID CVN ; Villamiel, Mar CSIC ORCID póster de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgene-2011Effect of glycation on sodium caseinate-stabilized emulsions obtained by ultrasoundCorzo-Martínez, Marta CSIC ORCID; Soria, Ana C. CSIC ORCID ; Villamiel, Mar CSIC ORCID ; Olano, Agustín CSIC ; Harte, Federico M.; Moreno, F. Javier CSIC ORCID artículo