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Derechos | Preview | Fecha Public. | Título | Autor(es) | Tipo |
openAccess | | 2005 | Partial characterization of protease activity in squid (Todaropsis eblanae) mantle: Modification by high-pressure treatment | Hernández-Andrés, Aranzazu; Gómez Guillén, M. C. CSIC ORCID; Montero García, Pilar CSIC ORCID ; Pérez-Mateos, Miriam CSIC ORCID CVN | artículo |
closedAccess | | 1999 | Partial protease activity characterization of squid (Todaropsis eblanae) mantle | Ayensa, M. G; An, H.; Gómez Guillén, M. C. CSIC ORCID; Montero García, Pilar CSIC ORCID ; Borderías, A. Javier CSIC ORCID | artículo |
closedAccess | | 2014 | Películas funcionales enriquecidas con nanoliposomas encapsulando péptidos procedentes de residuos de origen marino | Gómez Guillén, M. C. CSIC ORCID; Mosquera, Mauricio CSIC; Martínez Álvarez, Óscar CSIC ORCID CVN ; Montero García, Pilar CSIC ORCID | artículo |
closedAccess | | 2014 | Peptide Microencapsulation by Core-Shell Printing Technology for Edible Film Application | Blanco Pascual, Nuria CSIC; Koldeweij, R. B.; Stevens, R. S.; Montero García, Pilar CSIC ORCID ; Gómez Guillén, M. C. CSIC ORCID; Cate, A. T. | artículo |
openAccess | | 2009 | Physical and chemical properties of tuna-skin and bovine-hide gelatin films with added aqueous oregano and rosemary extracts | Gómez Estaca, Joaquín CSIC ORCID; Montero García, Pilar CSIC ORCID ; Fernández Martín, Fernando CSIC; Alemán, Ailén CSIC ORCID; Gómez Guillén, M. C. CSIC ORCID | artículo |
openAccess | | 2013 | Physical and functional characterization of active fish gelatin films incorporated with lignin | Núñez-Flores, R. CSIC; Giménez, Begoña CSIC ORCID; Fernández Martín, Fernando CSIC; López Caballero, M. E. CSIC ORCID; Montero García, Pilar CSIC ORCID ; Gómez Guillén, M. C. CSIC ORCID | artículo |
openAccess | | 2022 | Physical and oxidative water-in-oil emulsion stability by the addition of liposomes from shrimp waste oil with antioxidant and anti-inflammatory properties | Pascual-Silva, Carolina CSIC ORCID; Alemán, Ailén CSIC ORCID; López Caballero, M. E. CSIC ORCID; Montero García, Pilar CSIC ORCID ; Gómez Guillén, M. C. CSIC ORCID | artículo |
openAccess | | 2009 | Physico-chemical and film forming properties of giant squid (Dosidicus gigas) gelatin | Giménez, B.; Gómez Estaca, Joaquín CSIC ORCID; Alemán, Ailén CSIC ORCID; Gómez Guillén, M. C. CSIC ORCID; Montero García, Pilar CSIC ORCID | artículo |
closedAccess | | 2009 | Physico-chemical and film-forming properties of bovine-hide and tuna-skin gelatin: A comparative study | Gómez Estaca, Joaquín CSIC ORCID; Montero García, Pilar CSIC ORCID ; Fernández Martín, Fernando CSIC; Gómez Guillén, M. C. CSIC ORCID | artículo |
openAccess | | 2021 | Physicochemical, antioxidant, and anti-inflammatory properties of rapeseed lecithin liposomes loading a chia (Salvia hispanica L.) seed extract | Alemán, Ailén CSIC ORCID; Pérez García, Selene; Fernández de Palencia, P. CSIC; Montero García, Pilar CSIC ORCID ; Gómez Guillén, M. C. CSIC ORCID | artículo |
openAccess | | 2019 | Polymer blending effects on the physicochemical and structural features of the chitosan/poly(vinyl alcohol)/fish gelatin ternary biodegradable films | Ghaderi, Jaber; Hosseini, Seyed Fakhreddin; Keyvani, Niloufar; Gómez Guillén, M. C. CSIC ORCID | artículo |
openAccess | | 2007 | Polyphenol uses in seafood conservation | Gómez Guillén, M. C. CSIC ORCID; Montero García, Pilar CSIC ORCID | artículo |
closedAccess | | 2014 | Polyphenol-rich extract from murta leaves on rheological properties of film-forming solutions based on different hydrocolloid blends | Silva-Weiss, A.; Bifani, V.; Ihl, M.; Sobral, P. J. A.; Gómez Guillén, M. C. CSIC ORCID | artículo |
closedAccess | | 2015 | Preparation and Molecular Characterization of Chitosans Obtained from Shrimp (Litopenaeus vannamei) Shells | Fernández Martín, Fernando CSIC; Arancibia, Mirari CSIC ORCID; López Caballero, M. E. CSIC ORCID; Gómez Guillén, M. C. CSIC ORCID; Montero García, Pilar CSIC ORCID ; Fernández-García, Marta CSIC ORCID | artículo |
openAccess | | 2008 | Presence of hemocyanin with diphenoloxidase activity in deepwater pink shrimp (Parapenaeus longirostris) post mortem | Martínez Álvarez, Óscar CSIC ORCID CVN ; Gómez Guillén, M. C. CSIC ORCID; Montero García, Pilar CSIC ORCID | artículo |
openAccess | | 20-oct-2009 | Procedimiento complementario en la inhibición del ennegrecimiento enzimático de decápodos marinos por inhibición de la actividad lacasa | Montero García, Pilar CSIC ORCID ; Martínez Álvarez, Óscar CSIC ORCID CVN ; Gómez Guillén, M. C. CSIC ORCID | patente |
openAccess | | 1-dic-2001 | Procedimiento de fabricación de gelatina de origen marino y producto así obtenido | Montero,Pilar; Gómez Guillén, M. C. CSIC ORCID | patente |
openAccess | | 1-abr-2003 | Procedimiento de fabricación de un producto análogo a filete de boquerón anchoado a partir de pescado picado | Borderías, A. Javier CSIC ORCID ; Montero García, Pilar CSIC ORCID ; Gómez Guillén, M. C. CSIC ORCID | patente |
openAccess | | 1-sep-1994 | Procedimiento de fabricación de un producto análogo a filete de boquerón anchoado y producto así obtenido | Montero García, Pilar CSIC ORCID ; Borderías, A. Javier CSIC ORCID ; Gómez Guillén, M. C. CSIC ORCID | patente |
openAccess | | 9-abr-2012 | Procedimiento de obtención de una cobertura alimentaria para la inhibición de contaminantes químicos del procesado | Montero García, Pilar CSIC ORCID ; Gómez Guillén, M. C. CSIC ORCID; Morales, F. J. CSIC ORCID ; Giménez, Begoña CSIC ORCID | solicitud de patente |