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Navegación por Autor Gómez Guillén, M. C.

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DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
openAccesspartialtreatmen.pdf.jpg2005Partial characterization of protease activity in squid (Todaropsis eblanae) mantle: Modification by high-pressure treatmentHernández-Andrés, Aranzazu; Gómez Guillén, M. C. CSIC ORCID; Montero García, Pilar CSIC ORCID ; Pérez-Mateos, Miriam CSIC ORCID CVN artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1999Partial protease activity characterization of squid (Todaropsis eblanae) mantleAyensa, M. G; An, H.; Gómez Guillén, M. C. CSIC ORCID; Montero García, Pilar CSIC ORCID ; Borderías, A. Javier CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2014Películas funcionales enriquecidas con nanoliposomas encapsulando péptidos procedentes de residuos de origen marinoGómez Guillén, M. C. CSIC ORCID; Mosquera, Mauricio CSIC; Martínez Álvarez, Óscar CSIC ORCID CVN ; Montero García, Pilar CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2014Peptide Microencapsulation by Core-Shell Printing Technology for Edible Film ApplicationBlanco Pascual, Nuria CSIC; Koldeweij, R. B.; Stevens, R. S.; Montero García, Pilar CSIC ORCID ; Gómez Guillén, M. C. CSIC ORCID; Cate, A. T.artículo
openAccessFilm-gelatin-oregano-rosemary-CSIC.pdf.jpg2009Physical and chemical properties of tuna-skin and bovine-hide gelatin films with added aqueous oregano and rosemary extractsGómez Estaca, Joaquín CSIC ORCID; Montero García, Pilar CSIC ORCID ; Fernández Martín, Fernando CSIC; Alemán, Ailén CSIC ORCID; Gómez Guillén, M. C. CSIC ORCIDartículo
openAccessGelatin-lignin-films-CSIC.pdf.jpg2013Physical and functional characterization of active fish gelatin films incorporated with ligninNúñez-Flores, R. CSIC; Giménez, Begoña CSIC ORCID; Fernández Martín, Fernando CSIC; López Caballero, M. E. CSIC ORCID; Montero García, Pilar CSIC ORCID ; Gómez Guillén, M. C. CSIC ORCIDartículo
openAccessphysicaloil.pdf.jpg2022Physical and oxidative water-in-oil emulsion stability by the addition of liposomes from shrimp waste oil with antioxidant and anti-inflammatory propertiesPascual-Silva, Carolina CSIC ORCID; Alemán, Ailén CSIC ORCID; López Caballero, M. E. CSIC ORCID; Montero García, Pilar CSIC ORCID ; Gómez Guillén, M. C. CSIC ORCIDartículo
openAccessFICHERO RESTRINGIDO.txt.pdf.jpg2009Physico-chemical and film forming properties of giant squid (Dosidicus gigas) gelatinGiménez, B.; Gómez Estaca, Joaquín CSIC ORCID; Alemán, Ailén CSIC ORCID; Gómez Guillén, M. C. CSIC ORCID; Montero García, Pilar CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2009Physico-chemical and film-forming properties of bovine-hide and tuna-skin gelatin: A comparative studyGómez Estaca, Joaquín CSIC ORCID; Montero García, Pilar CSIC ORCID ; Fernández Martín, Fernando CSIC; Gómez Guillén, M. C. CSIC ORCIDartículo
openAccessLiposomes-chia extract.pdf.jpg2021Physicochemical, antioxidant, and anti-inflammatory properties of rapeseed lecithin liposomes loading a chia (Salvia hispanica L.) seed extractAlemán, Ailén CSIC ORCID; Pérez García, Selene; Fernández de Palencia, P. CSIC; Montero García, Pilar CSIC ORCID ; Gómez Guillén, M. C. CSIC ORCIDartículo
openAccesspolymerfilm.pdf.jpg2019Polymer blending effects on the physicochemical and structural features of the chitosan/poly(vinyl alcohol)/fish gelatin ternary biodegradable filmsGhaderi, Jaber; Hosseini, Seyed Fakhreddin; Keyvani, Niloufar; Gómez Guillén, M. C. CSIC ORCIDartículo
openAccessPolyphenol_Uses_in_seafood.pdf.jpg2007Polyphenol uses in seafood conservationGómez Guillén, M. C. CSIC ORCID; Montero García, Pilar CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2014Polyphenol-rich extract from murta leaves on rheological properties of film-forming solutions based on different hydrocolloid blendsSilva-Weiss, A.; Bifani, V.; Ihl, M.; Sobral, P. J. A.; Gómez Guillén, M. C. CSIC ORCIDartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2015Preparation and Molecular Characterization of Chitosans Obtained from Shrimp (Litopenaeus vannamei) ShellsFernández Martín, Fernando CSIC; Arancibia, Mirari CSIC ORCID; López Caballero, M. E. CSIC ORCID; Gómez Guillén, M. C. CSIC ORCID; Montero García, Pilar CSIC ORCID ; Fernández-García, Marta CSIC ORCID artículo
openAccessPRESENCE_OF_HEMOCYANIN_WITH_DIPHENOLOX_DASE_ACTIVITY.pdf.jpg2008Presence of hemocyanin with diphenoloxidase activity in deepwater pink shrimp (Parapenaeus longirostris) post mortemMartínez Álvarez, Óscar CSIC ORCID CVN ; Gómez Guillén, M. C. CSIC ORCID; Montero García, Pilar CSIC ORCID artículo
openAccessES2326854A1.pdf.jpg20-oct-2009Procedimiento complementario en la inhibición del ennegrecimiento enzimático de decápodos marinos por inhibición de la actividad lacasaMontero García, Pilar CSIC ORCID ; Martínez Álvarez, Óscar CSIC ORCID CVN ; Gómez Guillén, M. C. CSIC ORCIDpatente
openAccess2155395_B1.pdf.jpg1-dic-2001Procedimiento de fabricación de gelatina de origen marino y producto así obtenidoMontero,Pilar; Gómez Guillén, M. C. CSIC ORCIDpatente
openAccess2162610_B1.pdf.jpg1-abr-2003Procedimiento de fabricación de un producto análogo a filete de boquerón anchoado a partir de pescado picadoBorderías, A. Javier CSIC ORCID ; Montero García, Pilar CSIC ORCID ; Gómez Guillén, M. C. CSIC ORCIDpatente
openAccess2047443_B1.pdf.jpg1-sep-1994Procedimiento de fabricación de un producto análogo a filete de boquerón anchoado y producto así obtenidoMontero García, Pilar CSIC ORCID ; Borderías, A. Javier CSIC ORCID ; Gómez Guillén, M. C. CSIC ORCIDpatente
openAccessES2378101A1.pdf.jpg9-abr-2012Procedimiento de obtención de una cobertura alimentaria para la inhibición de contaminantes químicos del procesadoMontero García, Pilar CSIC ORCID ; Gómez Guillén, M. C. CSIC ORCID; Morales, F. J. CSIC ORCID ; Giménez, Begoña CSIC ORCIDsolicitud de patente