Firma en Digital.CSIC (*):
Morales, F. J.
 
Otras firmas:
Morales, FJ
 
Centro o Instituto:
Instituto de Ciencia y Tecnología de Alimentos y Nutrición
 
Departamento:
Caracterización, Calidad y Seguridad
 
Categoría Profesional:
Investigador Científico
 
Especialización:
Química de Alimentos
 
ORCID:
 
Perfil en Google Scholar:
 
Email:
fjmorales@ictan.csic.es
 

Results 1-20 of 139 (Search time: 0.001 seconds).

RightsPreviewIssue DateTitleAuthor(s)Type
1openAccessA generic procedure to monitor.pdf.jpg2009A generic procedure to monitor Maillard-derived Xuorescent compounds in cookies by Xow-injection analysisCalvarro, J.; Gökmen, V.; Morales, F. J.  Artículo
2closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1997A kinetic study on 5-hydroxymethylfurfural formation in Spanish UHT milk stored at different temperaturesMorales, F. J.  ; Romero, Carmen; Jiménez Pérez, Salvio Artículo
3closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2006A new application of a commercial microtiter plate-based assay for assessing the antimicrobial activity of Maillard reaction productsRufián Henares, J. A.; Morales, F. J.  Artículo
4closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgJan-2013A new approach based on off-line coupling of high-performance liquid chromatography with gas chromatography-mass spectrometry to determine acrylamide in coffee brewBlanch, Gracia P.  ; Morales, F. J.  ; Peña Moreno, F. de la ; Ruiz del Castillo, M. Luisa  Artículo
5closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1998A study on advanced Maillard reaction in heated casein/sugar solutions: Colour formationMorales, F. J.  ; Van Boekel, M. A.Artículo
6closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1997A study on advanced maillard reaction in heated casein/sugar solutions: Fluorescence accumulationMorales, F. J.  ; Van Boekel, M. A.Artículo
7openAccessAcrilamida.pdf.jpg2004Acrilamida ¿un riesgo para el consumidor?Morales, F. J.  ; Rufián Henares, J. A.Artículo
8openAccessIF_AGROCSIC_3.pdf.jpgJun-2004Acrilamida ¿un riesgo para la salud del consumidor?Morales, F. J.  ; Rufián Henares, J. A.Artículo
9closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2018Acrylamide content in French fries prepared in households: A pilot study in Spanish homesMesías, Marta  ; Delgado Andrade, Cristina ; Holgado, Francisca  ; Morales, F. J.  Artículo
10closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2007Acrylamide content of selected Spanish foods: Survey of biscuits and bread derivativesRufián Henares, J. A.; Arribas Lorenzo, Gema ; Morales, F. J.  Artículo
11closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2009Acrylamide formation in a cookie system as influenced by the oil phenol profile and degree of oxidationArribas Lorenzo, Gema ; Fogliano, V.; Morales, F. J.  Artículo
12openAccessAcrylamide_coffee_vending.pdf.jpg3-Feb-2016Acrylamide in coffee: Estimation of exposure from vending machinesMesías, Marta  ; Morales, F. J.  Artículo
13openAccessAcrylamide_in_commercial_potato_crisps.pdf.jpgJul-2015Acrylamide in commercial potato crisps from Spanish market: Trends from 2004 to 2014 and assessment of the dietary exposureMesías, Marta  ; Morales, F. J.  Artículo
14openAccessNOISI-14-2008-ALIMENTARIA-Acrilamida-IMSP-IF.pdf.jpgMay-2008Actuaciones sobre la presencia de acrilamida en alimentos comercializados en EspañaMorales, F. J.  ; Arribas Lorenzo, Gema ; Jiménez Pérez, Salvio ; Jiménez Navarro, P.; Alarcón Serrano, E.; Borge Larrañaga, J.; Martín Gutiérrez, M. JustinaArtículo
15openAccessOPEN_SCI-101.pdf.jpg2014An aqueous pomegranate seed extract ameliorates oxidative stress of human hepatoma HepG2 cellsNavarro, Marta ; Navarro, Marta ; Amigo-Benavent, Miryam; Mesías, Marta  ; Baeza, Gema ; Gökmen, Vural; Bravo, Laura ; Morales, F. J.  Artículo
16closedAccessJan-1992An Enhanced Liquid Chromatographic Method For 5-Hydroxymethylfurfural Determination in UHT MilkMorales, F. J.  ; Romero, C.; Jiménez Pérez, Salvio Artículo
17closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1992An enhanced liquid chromatographic method for 5-hydroxymethylfurfural determination in UHT milkMorales, F. J.  ; Romero, C.; Jiménez Pérez, Salvio Artículo
18closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1996An improved method for determination of the activity of β-galactosidase in yoghurt by high-performance liquid chromatographyGonzález-Andrada, J.I.; Morales, F. J.  ; Romero, Carmen; Jiménez Pérez, Salvio Artículo
19openAccessOPEN_SCI_115_Contaminantes_Pan_rallado.pdf.jpg24-Feb-2016An investigation of process contaminants ’ formation during the deep frying of breadcrumbs using a bread coat modelMesías, Marta  ; Holgado, Francisca  ; Márquez Ruiz, Gloria ; Morales, F. J.  Artículo
20closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1999Analysis of galactosylisomaltol in milk systems using HPLCMorales, F. J.  ; Arnoldi, AnnaArtículo