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DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
openAccessPostP_2018_FoodControl_V91_P248.pdf.jpgsep-2018A survey of ethanol content in virgin olive oilGarcía-Vico, Lourdes CSIC; Belaj, Angjelina; León, Lorenzo; de la Rosa, Raúl CSIC ORCID CVN ; Sanz, Carlos CSIC ORCID ; Pérez Rubio, Ana Gracia CSIC ORCID artículo
openAccessPostprint_2017_ActaHortic_V1156_P363.pdf.jpg20-abr-2017A10-48-3 and A7-32-10, two strawberry selections with well-balanced nutritional and organoleptic qualityPérez Rubio, Ana Gracia CSIC ORCID ; García-Rodríguez, Rosa CSIC; Sanz, Carlos CSIC ORCID ; Refoyo, A.artículo
openAccess2221575_B1.pdf.jpg16-mar-2006Aceite de oliva virgen con características sensoriales modificadas y procedimiento de obtenciónGarcía Martos, José M. CSIC ORCID ; Martínez Peláez, María del Carmen CSIC; Pérez Camino, María del Carmen CSIC ORCID ; Sanz, Carlos CSIC ORCID ; Pérez Rubio, Ana Gracia CSIC ORCID patente
openAccessantioxidants-08-00352.pdf.jpg1-sep-2019An Aromatic Aldehyde Synthase Controls the Synthesis of Hydroxytyrosol Derivatives Present in Virgin Olive OilSánchez, Rosario CSIC ORCID ; García-Vico, Lourdes CSIC; Sanz, Carlos CSIC ORCID ; Pérez Rubio, Ana Gracia CSIC ORCID artículo
openAccessAntioxidants_2021_V10_P1656.pdf.jpg21-oct-2021An Easy-to-Use Procedure for the Measurement of Total Phenolic Compounds in Olive FruitLuaces, Pilar CSIC ; Pascual, Mar CSIC ; Pérez Rubio, Ana Gracia CSIC ORCID ; Sanz, Carlos CSIC ORCID artículo
openAccessfpls_08_01902.pdf.jpg7-nov-2017An Oleuropein β-Glucosidase from Olive Fruit Is Involved in Determining the Phenolic Composition of Virgin Olive OilVelázquez-Palmero, David CSIC; Romero-Segura, Carmen CSIC; García-Rodríguez, Rosa CSIC; Hernández, María L.; Vaistij, Fabián E.; Graham, Ian A.; Pérez Rubio, Ana Gracia CSIC ORCID ; Martínez-Rivas, José Manuel CSIC ORCID artículo
openAccessantioxidants-08-00242.pdf.jpg25-jul-2019Analysis of olive (olea europaea L.) genetic resources in relation to the content of vitamin e in virgin olive oilPérez Rubio, Ana Gracia CSIC ORCID ; León, Lorenzo; Pascual, Mar CSIC ; de la Rosa, Raúl CSIC ORCID CVN ; Belaj, Angjelina; Sanz, Carlos CSIC ORCID artículo
openAccessfoods-11-02022.pdf.jpg8-jul-2022Application of Pulsed Electric Fields to Pilot and Industrial Scale Virgin Olive Oil Extraction: Impact on Organoleptic and Functional QualityNavarro, Alberto; Ruiz Méndez, Mª Victoria CSIC ORCID ; Sanz, Carlos CSIC ORCID ; Martínez, Melchor; Rego, Duarte; Pérez Rubio, Ana Gracia CSIC ORCID artículo
openAccessWaste_Manag_2022_139_P190.pdf.jpg15-feb-2022Assessment of different mechanical treatments for improving the anaerobic biodegradability of residual raspberry extrudateTrujillo-Reyes, Ángeles CSIC ORCID ; Sinisgalli, Érika; Cubero-Cardoso, Juan CSIC ORCID ; Pérez Rubio, Ana Gracia CSIC ORCID ; Serrano Moral, Antonio CSIC ORCID ; Borja Padilla, Rafael CSIC ORCID ; Fermoso, Fernando G. CSIC ORCID artículo
openAccessPostP_2018_ActaHortic_V1199_P517.pdf.jpg30-abr-2018Assessment of olive diversity for metabolites associated with the nutritional and sensory quality of virgin olive oilBelaj, Angjelina; León, Lorenzo; Pérez Rubio, Ana Gracia CSIC ORCID ; de la Rosa, Raúl CSIC ORCID CVN ; Sanz, Carlos CSIC ORCID artículo
openAccessPostprint_2016_JChromatA_V1428_305.pdf.jpg8-ene-2016Assessment of volatile compound profiles and the deduced sensory significance of virgin olive oils from the progeny of Picual × Arbequina cultivarsPérez Rubio, Ana Gracia CSIC ORCID ; de la Rosa, Raúl CSIC ORCID CVN ; Pascual, Mar CSIC ; Sánchez-Ortiz, Araceli CSIC; Sanz, Carlos CSIC ORCID artículo
openAccessPostprint_2017_FoodSciTechnol_V86_P240.pdf.jpgdic-2017Biochemical aspects of olive freezing-damage: Impact on the phenolic and volatile profiles of virgin olive oilGarcía-Vico, Lourdes CSIC; García-Rodríguez, Rosa CSIC; Sanz, Carlos CSIC ORCID ; Pérez Rubio, Ana Gracia CSIC ORCID artículo
openAccessVOO.pdf.jpg2011Biochemical limiting factors affecting the synthesis of virgin olive oil volatile compoundsSánchez-Ortiz, Araceli CSIC; Pérez Rubio, Ana Gracia CSIC ORCID ; Sanz, Carlos CSIC ORCID artículo
openAccessPostP_2021_LWT_V136_110257.pdf.jpgene-2021Chemical components influencing oxidative stability and sensorial properties of extra virgin olive oil and effect of genotype and location on their expressionSerrano, Alicia; de la Rosa, Raúl CSIC ORCID CVN ; Sánchez-Ortiz, Araceli CSIC; Cano, Juan; Pérez Rubio, Ana Gracia CSIC ORCID ; Sanz, Carlos CSIC ORCID ; Arias-Calderón, Rocío; Velasco Varo, Leonardo CSIC ORCID ; León, Lorenzoartículo
openAccessPostprint_2017_FoodChem_V237_P1216.pdf.jpg15-dic-2017Cold storage of ‘Manzanilla de Sevilla’ and ‘Manzanilla Cacereña’ mill olives from super-high density orchardsMorales Sillero, Ana; Pérez Rubio, Ana Gracia CSIC ORCID ; Casanova, Laura; García Martos, José M. CSIC ORCID artículo
openAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2020Comparative study of the content of phenolic compounds in olive fruits and leaves for possible use in breeding programs for the functional selection of olive cultivarsSanz, Carlos CSIC ORCID ; Belaj, Angjelina; Tortosa, J. L.; Pérez Rubio, Ana Gracia CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgjun-2019Composición fenólica del aceite de oliva: compuestos y enzimas implicadosPérez Rubio, Ana Gracia CSIC ORCID ; Sanz, Carlos CSIC ORCID ponencia
openAccessComposiciónFenólica_2022_GMedina.pdf.jpg19-oct-2022Composición fenólica del fruto en variedades de olivo cultivadas en condiciones climáticas mediterráneas y subtropicalesMedina, Guacimara; Sanz, Carlos CSIC ORCID ; Pérez Rubio, Ana Gracia CSIC ORCID ; Yılmaz-Düzyaman, Hande; de la Rosa, Raúl CSIC ORCID CVN ; León, Lorenzocomunicación de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2015Content of carotenoids, tocopherols, sterols, triterpenic and aliphatic alcohols, and volatile compounds in six walnuts (Juglans regia L.) varietiesAbdallah, I. B.; Tlili, N.; Martínez-Force, Enrique CSIC ORCID ; Pérez Rubio, Ana Gracia CSIC ORCID ; Pérez Camino, María del Carmen CSIC ORCID ; Albouchi, A.; Boukhchina, Sadokartículo
closedAccessoct-2009Control of Table Grapes Postharvest Decay by Ozone Treatment and Resveratrol InductionCayuela, José Antonio CSIC ORCID ; Vázquez Martínez, Antonio CSIC ; Pérez Rubio, Ana Gracia CSIC ORCID ; García Martos, José M. CSIC ORCID artículo