Firma en Digital.CSIC (*):
García Martos, José M.
 
Centro o Instituto:
CSIC - Instituto de la Grasa (IG)
 
Departamento:
Bioquímica y Biología Molecular de Productos Vegetales. Grupo: Tecnología pre y poscosecha de productos vegetales
 
Categoría Profesional:
Investigador Científico
 
Especialización:
Fisiología y Tecnología de productos vegetales.
 
Email:
jmgarcia@cica.es
 
 
 
Otros identificadores (con url):
 

Results 1-20 of 26 (Search time: 0.001 seconds).

RightsPreviewIssue DateTitleAuthor(s)Type
1openAccessA_regulate_feficit_irrigation_2013_Postprint.pdf.jpgNov-2013A regulated deficit irrigation strategy for hedgerow olive orchards with high plant densityFernández Luque, José Enrique  ; Pérez Martín, Alfonso ; Torres Ruiz, José Manuel ; Cuevas Sánchez, Mª Victoria ; Rodríguez Domínguez, Celia M. ; Elsayed-Farag, S. ; Morales Sillero, Ana; García Martos, José M.  ; Hernández Santana, V. ; Díaz-Espejo, Antonio  artículo
2closedAccess2012Canopy fruit location can affect olive oil quality in 'Arbequina' hedgerow orchardsGómez-del-Campo, María; García Martos, José M.  artículo
3openAccessPostprint_2017_FoodChem_V237_P1216.pdf.jpg15-Dec-2017Cold storage of ‘Manzanilla de Sevilla’ and ‘Manzanilla Cacereña’ mill olives from super-high density orchardsMorales Sillero, Ana; Pérez Rubio, Ana Gracia  ; Casanova, Laura; García Martos, José M.  artículo
4closedAccessOct-2009Control of Table Grapes Postharvest Decay by Ozone Treatment and Resveratrol InductionCayuela, José Antonio  ; Vázquez, Antonio  ; Pérez Rubio, Ana Gracia  ; García Martos, José M.  artículo
5openAccess14-Apr-2016Decay incidence and quality of different citrus varieties after postharvest heat treatment at laboratory and industrial scaleGarcía, Juan F.; Olmo, Manuel; García Martos, José M.  artículo
6embargoedAccessPostP_2020_AWM_V230_105858.pdf.jpg2020Deficit irrigation during the oil synthesis period affects olive oil quality in high-density orchards (cv. Arbequina)García Martos, José M.  ; Hueso, A.; Gómez-del-Campo, M.artículo
7openAccessPostprint_2018_PBT_V137_P77.pdf.jpgMar-2018Effect of ozone treatment on postharvest disease and quality of different citrus varieties at laboratory and at industrial facilityGarcía-Martín, Juan Francisco; Olmo, Manuel; García Martos, José M.  artículo
8closedAccess17-Jan-2009Effect of Temperature, Modified Atmosphere and Ethylene During Olive Storage on Quality and Bitterness Level of the OilYousfi, Khaled; Cayuela, José Antonio  ; García Martos, José M.  artículo
9openAccessGYA_2017_V68_e215.pdf.jpg2017Effects of nitrogen fertilization and nitrification inhibitor product on vegetative growth, production and oil quality in ‘Arbequina’ hedgerow and ‘Picual’ vase-trained orchardsCenteno, A.; García Martos, José M.  ; Gómez-del-Campo, M.artículo
10openAccessPostprint_2015_JSciFoodAgr_V95_P2445.pdf.jpg2015Impact assessment of mechanical harvest on fruit physiology and consequences on oil physicochemical and sensory quality from ‘Manzanilla de Sevilla’ and ‘Manzanilla Cacereña’ super-high-density hedgerows. A preliminary studyMorales-Sillero, Ana; García Martos, José M.  artículo
11openAccessInfluencia de la producción integrada del olivar.pdf.jpgDec-2006Influencia de la producción integrada del olivar sobre la calidad del aceite de oliva virgenCayuela, José Antonio  ; García Martos, José M.  ; Gutiérrez-Rosales, Francisca artículo
12closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2013Is the productive performance of olive trees under localized irrigation affected by leaving some roots in drying soil?Morales Sillero, Ana; García Martos, José M.  ; Torres Ruiz, José Manuel ; Montero de Espinosa, Antonio ; Sánchez-Ortiz, Araceli ; Fernández Luque, José Enrique  artículo
13openAccessaccesoRestringido.pdf.jpg15-May-2018New approaches for precise irrigation in hedgerow olive orchardsFernández Luque, José Enrique  ; Cuevas Sánchez, Mª Victoria ; Pérez Martín, Alfonso ; Rodríguez Domínguez, Celia M. ; Hernández Santana, V. ; Romero Vicente, Rafael ; García Martos, José M.  ; Montero de Espinosa, Antonio ; Padilla Díaz, C. M. ; Díaz-Espejo, Antonio  artículo
14openAccess580.pdf.jpg30-Jun-2009NIR prediction of fruit moisture, free acidity and oil content in intact olivesCayuela, José Antonio  ; García Martos, José M.  ; Caliani, Nuriaartículo
15closedAccess2010Postharvest Heat Treatment for Olive Oil Debittering at the Industrial ScaleYousfi, Khaled; Moyano Pérez, María José ; Martínez Román, Fernando ; Cayuela, José Antonio  ; García Martos, José M.  artículo
16openAccessPostharvest.pdf.jpg31-Mar-2006The postharvest of mill olivesGarcía Martos, José M.  ; Yousfi, Khaledartículo
17openAccessNIR_en_citricos.pdf.jpg2009Prediction of internal quality of citrus fruits by NIR spectroscopyCayuela, José Antonio  ; Weiland, Carlos; Nunes, Carla; García Martos, José M.  artículo
18closedAccess14-Dec-2011Production and oil quality in 'Arbequina' olive (Olea europaea, L.) trees under two defficit irrigation strategiesGarcía Martos, José M.  ; Cuevas Sánchez, Mª Victoria ; Fernández Luque, José Enrique  artículo
19openAccessPostprint_JAOCS_2014_ 1677.pdf.jpg2014Rapid Determination of Olive Oil Chlorophylls and Carotenoids by Using Visible SpectroscopyCayuela, José Antonio  ; Yousfi, Khaled; Martínez, María; García Martos, José M.  artículo
20closedAccess20-Oct-2008Reduction of virgin olive oil bitterness by fruit cold storageYousfi, Khaled; Cayuela, José Antonio  ; García Martos, José M.  artículo