Firma en Digital.CSIC (*):
Cayuela, José Antonio
 
Centro o Instituto:
CSIC - Instituto de la Grasa (IG)
 
Departamento:
Caracterización y Calidad de Lípidos; Grupo: Monitorización no destructiva de calidad de alimentos
 
Categoría Profesional:
Científico Titular
 
Especialización:
Nondestructive monitoring food quality.
 
 
Otros identificadores (con url):
 
 
Email:
jacayuela@ig.csic.es
 

Results 1-20 of 37 (Search time: 0.001 seconds).

RightsPreviewIssue DateTitleAuthor(s)Type
1openAccessPostprint_2017_NIRnews_V28_P12.pdf.jpg30-Apr-2017Article Menu Download PDF[PDF] Full Article Content List Abstract Introduction Wine sensory attributes Declaration of conflicting interests Funding References Figures & Tables Article Metrics Toggle citation dialog Cite Toggle share dialog Share Toggle permissions dialog Request Permissions Related Articles Assessing olive oil peroxide value by NIRS, and on reference methodsCayuela, José Antonio  artículo
2openAccessPostprint_2017_EurFoodResTechnol_V243_P941.pdf.jpgJun-2017Assessing wine sensory attributes using Vis/NIRCayuela, José Antonio  ; Puertas, Belén; Cantos-Villar, Emmaartículo
3closedAccess4-Jul-2006Changes in Phenolic Composition Induced by Pseudomonas savastanoi pv. Savastanoi Infection in Olive Tree: Presence of Large Amounts of Verbascoside in Nodules of Tuberculosis DiseaseCayuela, José Antonio  ; Rada, Mirella ; Ríos Martín, José Julián ; Albi, Tomás ; Guinda Garín, Mª Ángeles artículo
4closedAccess9-Dec-2008Characterization of artisanally and semiautomatically extracted argan oils from MoroccoCayuela, José Antonio  ; Rada, Mirella ; Pérez Camino, María del Carmen  ; Benaissa, Mohammed; Abdelaziz, Elamrani; Guinda Garín, Mª Ángeles artículo
5closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgOct-2015Chemical Composition of Moroccan Argania spinosa leaf Essential Oils Isolated by Supercritical CO2, Microwave and HydrodistillationEl Amrani, Abdelaziz; Cayuela, José Antonio  ; Eddine, Jamal Jamalartículo
6openAccessChemical composition of the essential oil of Warionia saharaui.pdf.jpg2007Chemical Composition of the Essential Oil of Warionia saharae from MoroccoEssaqui, Abdelhak; Elamrani, Abdelaziz; Cayuela, José Antonio  ; Benaissa, Mohammedartículo
7closedAccessOct-2009Control of Table Grapes Postharvest Decay by Ozone Treatment and Resveratrol InductionCayuela, José Antonio  ; Vázquez, Antonio  ; Pérez Rubio, Ana Gracia  ; García Martos, José M.  artículo
8openAccessPostprint_JAOCS_2015_V92_P1143.pdf.jpg2015Controlling Argan Seed Quality by NIRGuinda Garín, Mª Ángeles ; Rada, Mirella ; Benaissa, Mohamed; Ourrach, Ibtissam; Cayuela, José Antonio  artículo
9closedAccess17-Jan-2009Effect of Temperature, Modified Atmosphere and Ethylene During Olive Storage on Quality and Bitterness Level of the OilYousfi, Khaled; Cayuela, José Antonio  ; García Martos, José M.  artículo
10openAccessEstimación de las pérdidas de nitrato en un suelo.pdf.jpg1994Estimación de las pérdidas de nitrato en un suelo con cultivo de maíz y riegoCayuela, José Antonio  ; Fernández Luque, José Enrique  ; Moreno Lucas, Félix ; Murillo Carpio, José Manuel ; Cabrera, Francisco artículo
11closedAccess19-May-1997Influence of the ecological cultivation of strawberries on the quality of the fruit and on their capacity for conservationCayuela, José Antonio  ; Vidueira, José M.; Albi, Miguel A.; Gutiérrez-Rosales, Francisca artículo
12openAccessInfluencia de la producción integrada del olivar.pdf.jpgDec-2006Influencia de la producción integrada del olivar sobre la calidad del aceite de oliva virgenCayuela, José Antonio  ; García Martos, José M.  ; Gutiérrez-Rosales, Francisca artículo
13openAccessNIR_spectrometers.pdf.jpgNov-2010Intact orange quality prediction with two portable NIR spectrometersCayuela, José Antonio  ; Weiland, Carlosartículo
14openAccessLosses of nitrate.pdf.jpgApr-1993Losses of nitrate from a sandy loam soil under corn: lysimeter experimentCabrera, Francisco ; Reyes, A.; Fernández Boy, E.; Cayuela, José Antonio  ; Murillo Carpio, José Manuel artículo
15openAccessMedida in situ de las propiedades hidráulicas del suelo.pdf.jpg1993Medida in situ de las propiedades hidráulicas del sueloMoreno Lucas, Félix ; Andreu Cáceres, L.; Luque, José Enrique; Cayuela, José Antonio  artículo
16openAccessModulacion_genetica.pdf.jpg23-Aug-2012Modulación genética por los alimentos: evolución de conceptos en nutriciónCayuela, José Antonio  artículo
17openAccess580.pdf.jpg30-Jun-2009NIR prediction of fruit moisture, free acidity and oil content in intact olivesCayuela, José Antonio  ; García Martos, José M.  ; Caliani, Nuriaartículo
18openAccessPostprint_2017_LWTFoodSciTechnol_V88_P103.pdf.jpgFeb-2018Nondestructive measurement of squalene in olive oil by near infrared spectroscopyCayuela, José Antonio  ; García, Juan F.artículo
19closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2014Nutrigenomics of Essential Oils and their Potential Domestic Use for Improving HealthCayuela, José Antonio  ; Elamrani, Abdelazizartículo
20openAccessPostprint_2018_InnFoodSciEmergTech_Olive.pdf.jpg22-May-2018Olive oil nutritional labeling by using Vis/NIR spectroscopy and compositional statistical methodsCayuela, José Antonio  ; Palarea-Albaladejo, Javier; García, Juan F.; Pérez Camino, María del Carmen artículo