English   español  

Navegación por Autor rp08489

Ir a: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
O introducir las primeras letras:  
Mostrando resultados 60 a 79 de 100 < Anterior   Siguiente >
DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
openAccess2013La cepa probiótica humana L. Casei DN114 reduce la adherencia de C. jejuni LP1 a células epiteliales Caco-2Mingo, Elisa CSIC; Silván, José Manuel CSIC ORCID ; Carrascosa, Alfonso V. CSIC ORCID ; Martínez-Rodríguez, Adolfo J. CSIC ORCID póster de congreso
openAccessnutrients-11-01533.pdf.jpg5-jul-2019Lack of a synergistic Effect on cardiometabolic and redox markers in a dietary supplementation with anthocyanins and xanthophylls in postmenopausal womenEstévez Santiago, Rocío CSIC ORCID; Silván, José Manuel CSIC ORCID ; Can-Cauich, Cesar Abraham; Veses, Ana M. CSIC ORCID ; Álvarez Acero, Inmaculada CSIC ORCID; Martínez-Bartolomé, Miguel A. CSIC ORCID; San Román, Ricardo; Cámara, Montaña; Olmedilla-Alonso, Begoña CSIC ORCID ; Pascual-Teresa, Sonia de CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2013Malic acid or orthophosphoric acid-heat treatments for protecting sunflower (Helianthus annuus) meal proteins against ruminal degradation and increasing intestinal amino acid supplyArroyo, J. M.; González, Javier CSIC; Ouarti, M.; Silván, José Manuel CSIC ORCID ; Ruiz del Castillo, M. Luisa CSIC ORCID ; Peña Moreno, F. de la CSICartículo
openAccessFolleto Calidad y Seguridad Alimentaria.pdf.jpg2021Máster en Calidad y Seguridad AlimentariaMartínez-Rodríguez, Adolfo J. CSIC ORCID ; Silván, José Manuel CSIC ORCID material didáctico
openAccessmatrixpowders.pdf.jpg2023Matrix changes driven by cultivar diversity, inulin addition and drying techniques - shaping the antioxidant, antimicrobial and anti-inflammatory properties of blueberry powdersBrzezowska, Jessica; Martínez-Rodríguez, Adolfo J. CSIC ORCID ; Silván, José Manuel CSIC ORCID ; Łysiak, Grzegorz P.; Wojdyło, Aneta; Lech, Krzysztof; Michalska-Ciechanowska, Annaartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2015Metabolism and antiproliferative effects of sulforaphane and broccoli sprouts in human intestinal (Caco-2) and hepatic (HepG2) cellsBaenas, Nieves CSIC ORCID; Silván, José Manuel CSIC ORCID ; Medina, Sonia; Pascual-Teresa, Sonia de CSIC ORCID ; García-Viguera, Cristina CSIC ORCID ; Moreno, Diego A. CSIC ORCIDartículo
openAccessCulturadiscapacidad.pdf.jpg2011Microbiología y cultura científica para discapacitados intelectualesCarrascosa, Alfonso V. CSIC ORCID ; Silván, José Manuel CSIC ORCID ; Martínez-Rodríguez, Adolfo J. CSIC ORCID póster de congreso
openAccessmodulaenologi.pdf.jpg2020Modulación del proceso inflamatorio inducido por H. pylori en células gástricas empleando extractos de origen enológicoDomingo-Serrano, L. CSIC ORCID; Siles-Sánchez, María de las Nieves ; Silván, José Manuel CSIC ORCID ; Prodanov, M. CSIC ORCID ; Alarcón, Teresa; Martínez-Rodríguez, Adolfo J. CSIC ORCID póster de congreso
openAccessmodulatiextrac.pdf.jpg2020Modulation of antibacterial, antioxidant, and anti-Inflammatory properties by drying of Prunus domestica L. plum juice extractsSilván, José Manuel CSIC ORCID ; Michalska-Ciechanowska, Anna; Martínez-Rodríguez, Adolfo J. CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2022Modulation of inflammation and oxidative stress in Helicobacter pylori infection by bioactive compounds from food componentsSilván, José Manuel CSIC ORCID ; Martínez-Rodríguez, Adolfo J. CSIC ORCID capítulo de libro
openAccessmodulationlarvae.pdf.jpg2023Modulation of the lipolysis and subsequent antibacterial activity of the fat from black soldier fly (Hermetia illucens) by the combined selection of slaughtering, drying and defatting methods of the larvaeHurtado-Ribeira, Raúl CSIC ORCID; Silván, José Manuel CSIC ORCID ; Fornari, Tiziana CSIC ; Vázquez de Frutos, Luis CSIC ORCID ; Martínez-Rodríguez, Adolfo J. CSIC ORCID ; Martín, Diana CSIC ORCID artículo
openAccessnanoplatagastro.pdf.jpg2018Nanopartículas de plata en los ámbitos de la alimentación y clínico: aplicaciones antimicrobianas y simulación de su digestión gastrointestinalGil-Sánchez, Irene CSIC; Zorraquín-Peña, Irene CSIC ORCID; Silván, José Manuel CSIC ORCID ; Tamargo, Alba ; Cueva, Carolina CSIC ORCID ; Martínez-Rodríguez, Adolfo J. CSIC ORCID ; González de Llano, Dolores CSIC ORCID ; Bartolomé, Begoña CSIC ORCID ; Moreno-Arribas, M. Victoria CSIC ORCID póster de congreso
closedAccessrestringido.pdf.jpgnov-2010Nonextractable polyphenols, usually ignored, are the major part of dietary polyphenols: A study on the Spanish dietArranz, Sara CSIC ORCID; Silván, José Manuel CSIC ORCID ; Saura Calixto, Fulgencio D. CSICartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2007Nutritional quality, antioxidant activity and antigenicity of thermally processed soy food stuffsAmigo-Benavent, Miryam; Silván, José Manuel CSIC ORCID ; Moreno, F. Javier CSIC ORCID ; Villamiel, Mar CSIC ORCID ; Castillo, M. Dolores del CSIC ORCID comunicación de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2023Obtención de extractos ricos en compuestos bioactivos a partir de Apium graveolens y estudio de sus actividades biológicasRodríguez-González, E.; García-Risco, Mónica R. CSIC ; Silván, José Manuel CSIC ORCID ; Martínez-Rodríguez, Adolfo J. CSIC ORCID póster de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2010Obtención de nuevos ingredientes funcionales a partir de proteína de sojaSilván, José Manuel CSIC ORCID tesis doctoral
openAccessolivecoli.pdf.jpg2023Olive leaf as a source of antibacterial compounds against antibiotic resistant strains of Campylobacter jejuni and Campylobacter coliSilván, José Manuel CSIC ORCID ; Guerrero-Hurtado, Esperanza CSIC ORCID; Gutiérrez-Docio, Alba CSIC ORCID; Prodanov, M. CSIC ORCID ; Martínez-Rodríguez, Adolfo J. CSIC ORCID artículo
openAccessolivechain.pdf.jpg2021Olive leaf extracts as a source of antibacterial compounds against Campylobacter spp. strains isolated from the chicken food chainSilván, José Manuel CSIC ORCID ; Casado Salgado, Rodrigo; Villalva, Marisol CSIC ORCID ; Díaz, Soledad; Guerrero-Hurtado, Esperanza CSIC ORCID; Gutiérrez-Docio, Alba CSIC ORCID; Prodanov, M. CSIC ORCID ; Martínez-Rodríguez, Adolfo J. CSIC ORCID póster de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2017Olive mill waste water by-product as a putative source of antimicrobials against the food-borne pathogen CampylobacterSilván, José Manuel CSIC ORCID ; Prodanov, M. CSIC ORCID ; Pinto-Bustillos, Manuel Alejandro; Vásquez-Ponce, Pablo; Martínez-Rodríguez, Adolfo J. CSIC ORCID póster de congreso
openAccessoliveCampy.pdf.jpg2019Olive mill wastewater as a potential source of antibacterial and anti-inflammatory compounds against the food-borne pathogen CampylobacterSilván, José Manuel CSIC ORCID ; Pinto-Bustillos, Manuel Alejandro; Vásquez-Ponce, Pablo; Prodanov, M. CSIC ORCID ; Martínez-Rodríguez, Adolfo J. CSIC ORCID artículo