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Título
Autor(es)
Tipo
1
openAccess
2014
Total milk fat extraction and quantification of polar and neutral lipids of cow, goat, and ewe milk by using a pressurized liquid system and chromatographic techniques
Castro-Gómez, Pilar
CSIC
;
Rodríguez Alcalá, Luis M.
CSIC
;
Calvo, Maria V.
CSIC
ORCID
;
Romero, J.
;
Mendiola, J. A.
CSIC
ORCID
;
Ibáñez, Elena
CSIC
ORCID
;
Fontecha, F. Javier
CSIC
ORCID
artículo
2
openAccess
2014
Desarrollo de una línea base para la potencial generación de productos lácteos diferenciados y potocolos de producción de leche y derivados de alto valor nutricional
Calvo, Maria V.
CSIC
ORCID
;
Castro-Gómez, Pilar
CSIC
;
Fontecha, F. Javier
CSIC
ORCID
;
Holgado, Francisca
CSIC
ORCID
;
Juárez, Manuela
CSIC
ORCID
;
Rodríguez Alcalá, Luis M.
CSIC
;
Villar-Tajadura, M. Antonia
CSIC
revista
3
openAccess
2014
Competition mechanisms of lactic acid bacteria and bifidobacteria: Fermentative metabolism and colonization
Tabasco, Raquel
CSIC
;
Fernández de Palencia, P.
CSIC
;
Fontecha, F. Javier
CSIC
ORCID
;
Peláez, Carmen
CSIC
ORCID
;
Requena, Teresa
CSIC
ORCID
artículo
4
openAccess
2014
Production of conjugated linoleic and conjugated α-linolenic acid in a reconstituted skim milk-based medium by bifidobacterial strains isolated from human breast milk
Villar-Tajadura, M. Antonia
CSIC
;
Rodríguez Alcalá, Luis M.
CSIC
;
Martín, Virginia
;
Gómez de Segura, Aránzazu
;
Rodríguez, Juan M.
;
Requena, Teresa
CSIC
ORCID
;
Fontecha, F. Javier
CSIC
ORCID
artículo
5
openAccess
2014
Grasa láctea: una fuente natural de compuestos bioactivos
Calvo, Maria V.
CSIC
ORCID
;
Castro-Gómez, Pilar
CSIC
;
García-Serrano, Alba M.
CSIC
ORCID
;
Rodríguez Alcalá, Luis M.
CSIC
;
Juárez, Manuela
CSIC
ORCID
;
Fontecha, F. Javier
CSIC
ORCID
artículo
6
closedAccess
2014
A high-performance direct transmethylation method for total fatty acids assessment in biological and foodstuff samples
Castro-Gómez, Pilar
CSIC
;
Fontecha, F. Javier
CSIC
ORCID
;
Rodríguez Alcalá, Luis M.
CSIC
artículo
7
closedAccess
2014
Effects of hypercholesterolemic diet enriched with onion as functional ingredient on fatty acid metabolism in Wistar rats
Colina Coca, Clara
CSIC
;
Rodríguez Alcalá, Luis M.
CSIC
;
Fontecha, F. Javier
CSIC
ORCID
;
González Peña, Diana
CSIC
;
Ancos, Begoña de
CSIC
ORCID
;
Sánchez-Moreno, Concepción
CSIC
ORCID
artículo
8
openAccess
2014
Lípidos bioactivos en productos lácteos
Rodríguez Alcalá, Luis M.
CSIC
;
Calvo, Maria V.
CSIC
ORCID
;
Villar-Tajadura, M. Antonia
CSIC
;
Castro-Gómez, Pilar
CSIC
;
Holgado, Francisca
CSIC
ORCID
;
Juárez, Manuela
CSIC
ORCID
;
Fontecha, F. Javier
CSIC
ORCID
artículo
129
closedAccess
dic-2014
Stability of fatty acid composition after thermal, high pressure, and microwave processing of cow milk as affected by polyunsaturated fatty acid concentration
Rodríguez Alcalá, Luis M.
CSIC
;
Alonso López, Leocadio
CSIC
ORCID
;
Fontecha, F. Javier
CSIC
ORCID
artículo
Explorar
Por tipo de contenido
1981
Publications
Autor
8
Rodríguez Alcalá, Luis M.
5
Castro-Gómez, Pilar
4
Calvo, Maria V.
3
Juárez, Manuela
3
Villar-Tajadura, M. Antonia
2
Holgado, Francisca
2
Requena, Teresa
1
Alonso López, Leocadio
1
Ancos, Begoña de
1
Colina Coca, Clara
.
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Palabras clave
1
Bifidobacteria
1
Bioactive lipids
1
Butyric acid
1
CLA
1
Conjugated linoleic acid isomers
1
Conjugated linoleic acids
1
Direct derivatization
1
Esfingolípidos
1
Fatty acid
1
Fatty acid analysis
.
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