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1openAccessTotal milk fat extraction.pdf.jpg2014Total milk fat extraction and quantification of polar and neutral lipids of cow, goat, and ewe milk by using a pressurized liquid system and chromatographic techniquesCastro-Gómez, Pilar CSIC; Rodríguez Alcalá, Luis M. CSIC; Calvo, Maria V. CSIC ORCID ; Romero, J.; Mendiola, J. A. CSIC ORCID ; Ibáñez, Elena CSIC ORCID ; Fontecha, F. Javier CSIC ORCID artículo
2openAccessCIALCOM16.pdf.jpg2014Desarrollo de una línea base para la potencial generación de productos lácteos diferenciados y potocolos de producción de leche y derivados de alto valor nutricionalCalvo, Maria V. CSIC ORCID ; Castro-Gómez, Pilar CSIC; Fontecha, F. Javier CSIC ORCID ; Holgado, Francisca CSIC ORCID ; Juárez, Manuela CSIC ORCID ; Rodríguez Alcalá, Luis M. CSIC; Villar-Tajadura, M. Antonia CSICrevista
3openAccessTabasco_et_al_2014_FoodSciTechnol.pdf.jpg2014Competition mechanisms of lactic acid bacteria and bifidobacteria: Fermentative metabolism and colonizationTabasco, Raquel CSIC; Fernández de Palencia, P. CSIC; Fontecha, F. Javier CSIC ORCID ; Peláez, Carmen CSIC ORCID ; Requena, Teresa CSIC ORCID artículo
4openAccessProduction of conjugated.pdf.jpg2014Production of conjugated linoleic and conjugated α-linolenic acid in a reconstituted skim milk-based medium by bifidobacterial strains isolated from human breast milkVillar-Tajadura, M. Antonia CSIC; Rodríguez Alcalá, Luis M. CSIC; Martín, Virginia; Gómez de Segura, Aránzazu; Rodríguez, Juan M.; Requena, Teresa CSIC ORCID ; Fontecha, F. Javier CSIC ORCID artículo
5openAccessGrasa láctea.pdf.jpg2014Grasa láctea: una fuente natural de compuestos bioactivosCalvo, Maria V. CSIC ORCID ; Castro-Gómez, Pilar CSIC; García-Serrano, Alba M. CSIC ORCID; Rodríguez Alcalá, Luis M. CSIC; Juárez, Manuela CSIC ORCID ; Fontecha, F. Javier CSIC ORCID artículo
6closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2014A high-performance direct transmethylation method for total fatty acids assessment in biological and foodstuff samplesCastro-Gómez, Pilar CSIC; Fontecha, F. Javier CSIC ORCID ; Rodríguez Alcalá, Luis M. CSICartículo
7closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2014Effects of hypercholesterolemic diet enriched with onion as functional ingredient on fatty acid metabolism in Wistar ratsColina Coca, Clara CSIC; Rodríguez Alcalá, Luis M. CSIC; Fontecha, F. Javier CSIC ORCID ; González Peña, Diana CSIC; Ancos, Begoña de CSIC ORCID ; Sánchez-Moreno, Concepción CSIC ORCID artículo
8openAccessLípidos bioactivos.pdf.jpg2014Lípidos bioactivos en productos lácteosRodríguez Alcalá, Luis M. CSIC; Calvo, Maria V. CSIC ORCID ; Villar-Tajadura, M. Antonia CSIC; Castro-Gómez, Pilar CSIC; Holgado, Francisca CSIC ORCID ; Juárez, Manuela CSIC ORCID ; Fontecha, F. Javier CSIC ORCID artículo
129closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgdic-2014Stability of fatty acid composition after thermal, high pressure, and microwave processing of cow milk as affected by polyunsaturated fatty acid concentrationRodríguez Alcalá, Luis M. CSIC; Alonso López, Leocadio CSIC ORCID ; Fontecha, F. Javier CSIC ORCID artículo