Firma en Digital.CSIC (*)
Pérez Camino, María del Carmen
 
Centro o Instituto
CSIC - Instituto de la Grasa (IG)
 
Departamento
Caracterización y Calidad de Lípidos; Grupo: Calidad, pureza y tecnología de aceite de oliva
 
Categoría Profesional
Investigador Científico
 
Especialización
Calidad, pureza y tecnología de aceite de oliva.
 
Email
mcperezcamino@ig.csic.es
 
 
 
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Autor:  Pérez Camino, María del Carmen
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Resultados 21-40 de 43.

DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
21openAccessMoreda.pdf.jpg30-jun-2003Improved method for the determination of triacylglycerols in olive oils by high performance liquid chromatographyMoreda, Wenceslao CSIC ORCID ; Pérez Camino, María del Carmen CSIC ORCID ; Cert, Arturo CSICartículo
22openAccess916.pdf.jpg30-abr-1995Intercambio lipídico durante la fritura de patatas prefritas congeladas en aceite de girasol alto oleicoPozo Díez, R. M.; Masoud Musa, T. A.; Pérez Camino, María del Carmen CSIC ORCID ; Dobarganes, M. Carmen CSIC artículo
23openAccessPro-inflammatory.pdf.jpgmar-2009Long-chain fatty alcohols from pomace olive oil modulate the release of proinflammatory mediatorsFernández-Arche, Ángeles; Márquez-Martín, Ana CSIC; Puerta, Rocío de la; Perona, Javier S. CSIC ORCID ; Terencio, Carmen; Pérez Camino, María del Carmen CSIC ORCID ; Ruiz-Gutiérrez, Valentina CSIC artículo
24openAccessScientiaAgropec_2021_V12_P219.pdf.jpg1-ene-2021Lupinus mutabilis oil obtained by expeller press: Yield, physicochemical characterization, antioxidant capacity, fatty acids and oxidative stability analysesPascual-Chagman, Gloria; Santa-Cruz-Olivos, Juan; Hidalgo, Alyssa; Benavente, Fernando; Pérez Camino, María del Carmen CSIC ORCID ; Sotelo-Mendez, Alejandrina; Paucar-Menacho, Luz María; Encina-Zelada, Christian R.artículo
25openAccess2016Markers of quality and genuineness of commercial extra virgin sacha inchi oilsChasquibol, Nancy A.; Gómez-Coca, R. B. CSIC ORCID ; Yácono, Juan C.; Guinda Garín, M. Ángeles CSIC; Moreda, Wenceslao CSIC ORCID ; Aguila, Chellah del; Pérez Camino, María del Carmen CSIC ORCID artículo
26openAccess466.pdf.jpg30-dic-2000Methods of preparation of fatty acid methyl esters (FAME). Statistical assessment of the precision characteristics from a collaborative trialCert, Arturo CSIC; Moreda, Wenceslao CSIC ORCID ; Pérez Camino, María del Carmen CSIC ORCID artículo
27openAccessFrontSustFoodSys_2022_V6_843772.pdf.jpg15-mar-2022Oil From Three Aguaje Morphotypes (Mauritia flexuosa L.f.) Extracted by Supercritical Fluid With CO2: Chemical Composition and Chromatic PropertiesRamos-Escudero, Fernando; Gómez-Coca, R. B. CSIC ORCID ; Muñoz, Ana María; Fuente-Carmelino, Luciana De La; Pérez Camino, María del Carmen CSIC ORCID artículo
28openAccessPostP_2020_FoodChem_V315_126235.pdf.jpg15-jun-2020Olive oil mixtures. Part one: Decisional trees or how to verify the olive oil percentage in declared blendsGómez-Coca, R. B. CSIC ORCID ; Pérez Camino, María del Carmen CSIC ORCID ; Martínez-Rivas, José Manuel CSIC ORCID ; Bendini, Alessandra; Gallina Toschi, Tullia; Moreda, Wenceslao CSIC ORCID artículo
29openAccessPostP_2020_FoodChem_V330_127226.pdf.jpg15-nov-2020Olive oil mixtures. Part two: Detection of soft deodorized oil in extra virgin olive oil through diacylglycerol determination. Relationship with free acidityGómez-Coca, R. B. CSIC ORCID ; Pérez Camino, María del Carmen CSIC ORCID ; Bendini, Alessandra; Gallina Toschi, Tullia; Moreda, Wenceslao CSIC ORCID artículo
30openAccessPostprint_2018_InnFoodSciEmergTech_Olive.pdf.jpg22-may-2018Olive oil nutritional labeling by using Vis/NIR spectroscopy and compositional statistical methodsCayuela, José Antonio CSIC ORCID ; Palarea-Albaladejo, Javier; García-Martín, Juan Francisco CSIC ORCID; Pérez Camino, María del Carmen CSIC ORCID artículo
31openAccessPostP_2013_FoodChem_V141_P1273.pdf.jpg15-nov-2013On the glucoside analysis: Simultaneous determination of free and esterified steryl glucosides in olive oil. Detailed analysis of standards as compulsory first stepGómez-Coca, R. B. CSIC ORCID ; Pérez Camino, María del Carmen CSIC ORCID ; Moreda, Wenceslao CSIC ORCID artículo
32openAccess2015On the Presence of Steryl Glucosides in Virgin Olive Oil and their Relationship with other Minor Compounds: Untangling the SkeinGómez-Coca, R. B. CSIC ORCID ; Cruz-Hidalgo, Rosario; Fernandes, Gabriel D.; Barrera-Arellano, Daniel; Pérez Camino, María del Carmen CSIC ORCID ; Moreda, Wenceslao CSIC ORCID artículo
33openAccessGYA_2020_V71_e387.pdf.jpg3-nov-2020Physicochemical characterization and oxidative stability of microencapsulated edible sacha inchi seed oil by spray dryingLandoni, L.; Alarcón, R.; Vilca, L.; Chasquibol, N.; Pérez Camino, María del Carmen CSIC ORCID ; Gallardo, G.artículo
34openAccessPyropheophytin_Gomez_Art2020.pdf.jpg2020Pyropheophytin a in Soft Deodorized Olive OilsGómez-Coca, R. B. CSIC ORCID ; Alassi, Mahmoud; Moreda, Wenceslao CSIC ORCID ; Pérez Camino, María del Carmen CSIC ORCID artículo
35openAccessJFoodQuality_2018_ID7878439.pdf.jpg2018Quality of Lipid Fractions in Deep-Fried Foods from Street Vendors in ChileFlores, M.; Meyer, L.; Orellana, S.; Saravia, C.; Galdames, C.; Pérez Camino, María del Carmen CSIC ORCID artículo
36openAccessRetinoprotective_Santana_Art2020.pdf.jpg2020Retinoprotective Effect of Wild Olive (Acebuche) Oil-Enriched Diet against Ocular Oxidative Stress Induced by Arterial HypertensionSantana-Garrido, Álvaro CSIC ORCID; Reyes-Goya, Claudia; Pérez Camino, María del Carmen CSIC ORCID ; André, Helder; Mate, Alfonso CSIC ORCID; Vázquez, Carmen M. CSIC ORCIDartículo
37openAccessPostprint_2016_FoodAdditContA_V33_P391.pdf.jpg29-ene-2016Saturated hydrocarbon content in olive fruits and crude olive pomace oilsGómez-Coca, R. B. CSIC ORCID ; Pérez Camino, María del Carmen CSIC ORCID ; Moreda, Wenceslao CSIC ORCID artículo
38openAccessPostprint_2015_TFST_V43_P227.pdf.jpg2015Sensory defects of virgin olive oil from a microbiological perspectiveCayuela, José Antonio CSIC ORCID ; Gómez-Coca, R. B. CSIC ORCID ; Moreda, Wenceslao CSIC ORCID ; Pérez Camino, María del Carmen CSIC ORCID artículo
39openAccessfoods-10-02019-v3.pdf.jpg27-ago-2021SLE Single-Step Purification and HPLC Isolation Method for Sterols and Triterpenic Dialcohols Analysis from Olive OilLeón Camacho, Manuel CSIC ; Pérez Camino, María del Carmen CSIC ORCID artículo
40openAccessPostP_2012_EJLST_V114_P1417.pdf.jpgdic-2012Specific procedure for analysing steryl glucosides in olive oilGómez-Coca, R. B. CSIC ORCID ; Pérez Camino, María del Carmen CSIC ORCID ; Moreda, Wenceslao CSIC ORCID artículo