English   español  

Browsing by Author rp11928

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 28  next >
RightsPreviewIssue DateTitleAuthor(s)Type
openAccess2221575_B1.pdf.jpg16-Mar-2006Aceite de oliva virgen con características sensoriales modificadas y procedimiento de obtenciónGarcía Martos, José M.  ; Martínez Peláez, María del Carmen ; Pérez Camino, María del Carmen  ; Sanz, Carlos  ; Pérez Rubio, Ana Gracia  patente
openAccessMethodsX_2014_V1_P207.pdf.jpg2014Analysis of methanol and ethanol in virgin olive oilGómez-Coca, R. B.  ; Cruz-Hidalgo, Rosario; Fernandes, Gabriel D.; Pérez Camino, María del Carmen  ; Moreda, Wenceslao  artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2015Antioxidant activity of alkyl hydroxytyrosyl ethers in unsaturated lipidsCert, María Rosa ; Madrona, Andrés; Espartero, José Luis; Pérez Camino, María del Carmen  artículo
openAccess865.pdf.jpg30-Jun-1996Características de los aceites de oliva de primera y segunda centrifugaciónAlba-Mendoza, José ; Hidalgo Casado, Francisco ; Ruiz Gómez, M. A.; Martínez Román, Fernando ; Moyano Pérez, María José ; Cert, Arturo ; Pérez Camino, María del Carmen  ; Ruiz Méndez, Mª Victoria  artículo
closedAccess9-Dec-2008Characterization of artisanally and semiautomatically extracted argan oils from MoroccoCayuela, José Antonio  ; Rada, Mirella ; Pérez Camino, María del Carmen  ; Benaissa, Mohammed; Abdelaziz, Elamrani; Guinda Garín, Mª Ángeles artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2014Characterization of Glyceridic and Unsaponifiable Compounds of Sacha Inchi (Plukenetia huayllabambana L.) OilsChasquibol, Nancy A.; Aguila, Chellah del; Yácono, Juan C.; Guinda Garín, Mª Ángeles ; Moreda, Wenceslao  ; Gómez-Coca, R. B.  ; Pérez Camino, María del Carmen  artículo
openAccessCharacterization_JACayuela_2015.pdf.jpg3-Nov-2015Characterization of some olive oil quality aspects by nirs analysis of its fatty acids and triglyceridesCayuela, José Antonio  ; García, J. F.; Moreda, Wenceslao  ; Pérez Camino, María del Carmen  comunicación de congreso
openAccess2018Chemical characterization of commercial and single-variety avocado oilsFernandes, Gabriel D.; Gómez-Coca, R. B.  ; Pérez Camino, María del Carmen  ; Moreda, Wenceslao  ; Barrera-Arellano, D.artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg3-May-2015Chemical Characterization of Monovarietal Avocado OilsFernandes, Gabriel D.; Gómez-Coca, R. B.  ; Pérez Camino, María del Carmen  ; Moreda, Wenceslao  ; Barrera-Arellano, D.comunicación de congreso
closedAccessPostP_2014_JAFC_V62_P5669.pdf.jpg2014Comparative study of phytosterol derivatives in monovarietal olive oilsGómez-Coca, R. B.  ; Fernandes, Gabriel D.; Águila-Sánchez, Chellah del; Pérez Camino, María del Carmen  ; Moreda, Wenceslao  artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2014Composition of fatty acids, triacylglycerols and polar compounds of different walnut varieties (Juglans regia L.) from Tunisia.Bouabdallah, I; Bouali, I.; Martínez-Force, Enrique  ; Albouchi, A.; Pérez Camino, María del Carmen  ; Boukhchina, Sadokartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2015Content of carotenoids, tocopherols, sterols, triterpenic and aliphatic alcohols, and volatile compounds in six walnuts (Juglans regia L.) varietiesAbdallah, I. B.; Tlili, N.; Martínez-Force, Enrique  ; Pérez Rubio, Ana Gracia  ; Pérez Camino, María del Carmen  ; Albouchi, A.; Boukhchina, Sadokartículo
openAccess896.pdf.jpg30-Dec-1996Determinación de absorción de luz UV a 232 nm, composición de ácidos grasos, trilinoleína y triglicéridos con número equivalente de carbonos igual a 42, en aceites de oliva y de orujo de oliva: Determinación de precisión de los métodos analíticos mediante el estudio estadístico de los resultados de un análisis colaborativoCert, Arturo ; Moreda, Wenceslao  ; León Camacho, Manuel  ; Pérez Camino, María del Carmen  artículo
openAccess948.pdf.jpg30-Oct-1995Determinación de algunos parámetros de pureza en aceites de oliva. Resultados de un estudio colaborativoMoreda, Wenceslao  ; Pérez Camino, María del Carmen  ; Cert, Arturo artículo
closedAccess26-Jan-2001Effects of Olive Fruit Quality and Oil Storage Practices on the Diacylglycerol Content of Virgin Olive OilsPérez Camino, María del Carmen  ; Moreda, Wenceslao  ; Cert, Arturo artículo
closedAccessPostP_2016_LWTFoodSciTech_V66_P378.pdf.jpgMar-2016Fatty acid ethyl esters (FAEE) in extra virgin olive oil: A case study of a quality parameterGómez-Coca, R. B.  ; Fernandes, Gabriel D.; Pérez Camino, María del Carmen  ; Moreda, Wenceslao  artículo
openAccessMoreda.pdf.jpg30-Jun-2003Improved method for the determination of triacylglycerols in olive oils by high performance liquid chromatographyMoreda, Wenceslao  ; Pérez Camino, María del Carmen  ; Cert, Arturo artículo
openAccess916.pdf.jpg30-Apr-1995Intercambio lipídico durante la fritura de patatas prefritas congeladas en aceite de girasol alto oleicoPozo Díez, R. M.; Masoud Musa, T. A.; Pérez Camino, María del Carmen  ; Dobarganes, M. Carmen artículo
openAccessPro-inflammatory.pdf.jpgMar-2009Long-chain fatty alcohols from pomace olive oil modulate the release of proinflammatory mediatorsFernández-Arche, Ángeles; Márquez-Martín, Ana ; Puerta, Rocío de la; Perona, Javier S.  ; Terencio, Carmen; Pérez Camino, María del Carmen  ; Ruiz-Gutiérrez, Valentina artículo
openAccessWO2005075614A1.pdf.jpg18-Aug-2005Method of obtaining high-value-added compounds from olive leavesTabera, Javier; Ruiz-Rodríguez, Alejandro  ; Señorans, F. Javier; Ibáñez, Elena  ; Reglero, Guillermo  ; Albi, Tomás ; Lanzón, Augusto ; Pérez Camino, María del Carmen  ; Guinda Garín, Mª Ángeles ; Rada, Mirella patente