Firma en Digital.CSIC (*):
León Camacho, Manuel
 
Centro o Instituto:
CSIC - Instituto de la Grasa (IG)
 
Departamento:
Caracterización y Calidad de Lípidos. Grupo: Análisis y quimiometría de grasas animales
 
Categoría Profesional:
Investigador Científico
 
Especialización:
Análisis y quimiometría de grasas animales.
 
 
Otros identificadores (con url):
 
 
Email:
mleon@ig.csic.es
 

Results 1-20 of 29 (Search time: 0.001 seconds).

RightsPreviewIssue DateTitleAuthor(s)Type
1closedAccess3-Jun-2011A new high-performance liquid chromatographic method with evaporative light scattering detector for the analysis of phospholipids. Application to Iberian pig subcutaneous fatNarváez Rivas, Mónica ; Gallardo, Emerenciana ; Ríos Martín, José Julián ; León Camacho, Manuel  Artículo
2closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2014A new SPE/GC-fid method for the determination of cholesterol oxidation products. Application to subcutaneous fat from Iberian dry-cured hamNarváez Rivas, Mónica ; Pham, Alessandra J.; Schilling, M. Wes; León Camacho, Manuel  Artículo
3closedAccess2011Authentication of fattening diet of Iberian pigs according to their volatile compounds profile from raw subcutaneous fatNarváez Rivas, Mónica ; Pablos, Fernando; Jurado, J. Marcos; León Camacho, Manuel  Artículo
4closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2014Authentication of Quercus Species According to Their n-Alkanes Profile by Off-Line Combination of High-Performance Liquid Chromatography and Gas ChromatographyRabhi, Faten; Narváez Rivas, Mónica ; Boukhchina, Sadok; León Camacho, Manuel  Artículo
5openAccessGrasasYAceites_2014_65_4.pdf.jpg2014Characterization and quantification of the cholesterol oxidation product fraction of the intramuscular fat from pork loin (fresh and marinated) with different irradiation and packaging during storageGarcía-Márquez, I.; Narváez Rivas, Mónica ; Gallardo, Emerenciana ; Ordoñez, J. A; León Camacho, Manuel  Artículo
6openAccessapple_seed_Bada.pdf.jpg2014Characterization of apple seed oil with Denomination of Origin from Asturias, SpainBada Gancedo, Juan Carlos ; León Camacho, Manuel  ; Copoví, Paula ; Alonso López, Leocadio Artículo
7closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgSep-2014Characterization of Berry and Currant Seed Oils from Asturias, SpainBada Gancedo, Juan Carlos ; León Camacho, Manuel  ; Copoví, Paula ; Alonso López, Leocadio Artículo
8openAccessGrasas_Aceites_2015_V66_e085.pdf.jpg2015Characterization of grape seed oil from wines with protected denomination of origin (PDO) from SpainBada, J. C.; León Camacho, Manuel  ; Copovi, P.; Alonso, L.Artículo
9closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgMay-2004Characterization of oils of hazelnuts from Asturias, SpainBada Gancedo, Juan Carlos ; León Camacho, Manuel  ; Prieto, Manuela; Alonso López, Leocadio Artículo
10closedAccess27-Jun-2010Characterization of walnut oils (Juglans regia L.) from Asturias, SpainBada Gancedo, Juan Carlos ; León Camacho, Manuel  ; Prieto, Manuela; Alonso López, Leocadio Artículo
11closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2014Chemical changes in volatile aldehydes and ketones from subcutaneous fat during ripening of Iberian dry-cured ham. Prediction of the curing timeNarváez Rivas, Mónica ; Gallardo, Emerenciana ; León Camacho, Manuel  Artículo
12openAccessElaidizacion.pdf.jpg30-Jun-2003Cinética de la reacción de elaidización del ácido oleico durante la desodorización y/o refinación física industrial de las grasas comestiblesLeón Camacho, Manuel  ; Ruiz Méndez, Mª Victoria  ; Graciani Constante, Enrique Artículo
13openAccessGriguol.pdf.jpg30-Mar-2003Contenido en isómeros geométricos de los ácidos grasos en helados comerciales españolesGriguol, Viviana; Vicario, Isabel M. ; León Camacho, Manuel  Artículo
14openAccess896.pdf.jpg30-Dec-1996Determinación de absorción de luz UV a 232 nm, composición de ácidos grasos, trilinoleína y triglicéridos con número equivalente de carbonos igual a 42, en aceites de oliva y de orujo de oliva: Determinación de precisión de los métodos analíticos mediante el estudio estadístico de los resultados de un análisis colaborativoCert, Arturo ; Moreda, Wenceslao  ; León Camacho, Manuel  ; Pérez Camino, María del Carmen  Artículo
15closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2000Determination of (E)-5-methylhept-2-en-4-one in deodorised hazelnut oil. Application to the detection of adulterated olive oilsBlanch, Gracia P.  ; Caja López, M. del Mar:; León Camacho, Manuel  ; Herraiz Carasa, Marta Artículo
16openAccess561.pdf.jpg30-Mar-2009Different fattening systems of Iberian pig according to 1-alkene hydrocarbon content in the subcutaneous fatViera Alcaide, Isabel ; Narváez Rivas, Mónica ; Vicario, Isabel M. ; Graciani Constante, Enrique ; León Camacho, Manuel  Artículo
17closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2015Evolution of volatile hydrocarbons from subcutaneous fat during ripening of Iberian dry-cured ham. A tool to differentiate between ripening periods of the processNarváez Rivas, Mónica ; Gallardo, Emerenciana ; León Camacho, Manuel  Artículo
18openAccess586.pdf.jpg30-Jul-2009Fatty acid and triacylglycerol composition of the subcutaneous fat from iberian pigs fattened on the traditional feed: “Montanera”. effect of anatomical location and length of feedingNarváez Rivas, Mónica ; León Camacho, Manuel  ; Vicario, Isabel M. Artículo
19openAccessDeodorization.pdf.jpg30-Sep-2004Formation of stigmasta-3,5-diene in olive oil during deodorization and/or physical refining using nitrogen as stripping gasLeón Camacho, Manuel  ; Álvarez-Serrano, M.; Graciani Constante, Enrique Artículo
20openAccess541.pdf.jpg30-Nov-2008A multivariate study of the triacylglycerols composition of the subcutaneous adipose tissue of Iberian pig in relation to the fattening diet and genotypeViera Alcaide, Isabel ; Vicario, Isabel M. ; Escudero Gilete, M. L.; Graciani Constante, Enrique ; León Camacho, Manuel  Artículo