Firma en Digital.CSIC (*):
Gómez-Coca, R. B.
 
Centro o Instituto:
CSIC - Instituto de la Grasa (IG)
 
Departamento:
Caracterización y Calidad de Lípidos. Grupo: Calidad, Pureza y Tecnología de Aceite de Oliva
 
Categoría Profesional:
Doctora
 
Especialización:
Análisis químico de aceites vegetales: Parámetros de calidad y pureza de aceite de oliva .
 
 
 
Email:
raquel.coca@ig.csic.es
 

Results 1-11 of 11 (Search time: 0.0 seconds).

RightsPreviewIssue DateTitleAuthor(s)Type
1openAccessMethodsX_2014_V1_P207.pdf.jpg2014Analysis of methanol and ethanol in virgin olive oilGómez-Coca, R. B.  ; Cruz-Hidalgo, Rosario; Fernandes, Gabriel D.; Pérez Camino, María del Carmen  ; Moreda, Wenceslao  artículo
2closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2014Characterization of Glyceridic and Unsaponifiable Compounds of Sacha Inchi (Plukenetia huayllabambana L.) OilsChasquibol, Nancy A.; Aguila, Chellah del; Yácono, Juan C.; Guinda Garín, Mª Ángeles ; Moreda, Wenceslao  ; Gómez-Coca, R. B.  ; Pérez Camino, María del Carmen  artículo
3openAccess2018Chemical characterization of commercial and single-variety avocado oilsFernandes, Gabriel D.; Gómez-Coca, R. B.  ; Pérez Camino, María del Carmen  ; Moreda, Wenceslao  ; Barrera-Arellano, D.artículo
4openAccessJChem_2017_ID2609549.pdf.jpg2-May-2017Chemical Characterization of Major and Minor Compounds of Nut Oils: Almond, Hazelnut, and Pecan NutFernandes, Gabriel D.; Gómez-Coca, R. B.  ; Pérez Camino, María del Carmen ; Moreda, Wenceslao  ; Barrera-Arellano, D.artículo
5closedAccessPostP_2014_JAFC_V62_P5669.pdf.jpg2014Comparative study of phytosterol derivatives in monovarietal olive oilsGómez-Coca, R. B.  ; Fernandes, Gabriel D.; Águila-Sánchez, Chellah del; Pérez Camino, María del Carmen  ; Moreda, Wenceslao  artículo
6closedAccessPostP_2016_LWTFoodSciTech_V66_P378.pdf.jpgMar-2016Fatty acid ethyl esters (FAEE) in extra virgin olive oil: A case study of a quality parameterGómez-Coca, R. B.  ; Fernandes, Gabriel D.; Pérez Camino, María del Carmen  ; Moreda, Wenceslao  artículo
7openAccess2016Markers of quality and genuineness of commercial extra virgin sacha inchi oilsChasquibol, Nancy A.; Gómez-Coca, R. B.  ; Yácono, Juan C.; Guinda Garín, Mª Ángeles ; Moreda, Wenceslao  ; Aguila, Chellah del; Pérez Camino, María del Carmen  artículo
8openAccess2015On the Presence of Steryl Glucosides in Virgin Olive Oil and their Relationship with other Minor Compounds: Untangling the SkeinGómez-Coca, R. B.  ; Cruz-Hidalgo, Rosario; Fernandes, Gabriel D.; Barrera-Arellano, Daniel; Pérez Camino, María del Carmen  ; Moreda, Wenceslao  artículo
9openAccessPostprint_2016_FoodAdditContA_V33_P391.pdf.jpg29-Jan-2016Saturated hydrocarbon content in olive fruits and crude olive pomace oilsGómez-Coca, R. B.  ; Pérez Camino, María del Carmen  ; Moreda, Wenceslao  artículo
10openAccessPostprint_2015_TFST_V43_P227.pdf.jpg2015Sensory defects of virgin olive oil from a microbiological perspectiveCayuela, José Antonio  ; Gómez-Coca, R. B.  ; Moreda, Wenceslao  ; Pérez Camino, María del Carmen  artículo
11closedAccessPostP_2012_FoodChem_V132_P1451.pdf.jpgJun-2012Waxy fraction containing long-chain aliphatic aldehydes in virgin olive oilsPérez Camino, María del Carmen  ; Gómez-Coca, R. B.  ; Moreda, Wenceslao  artículo