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Frías, Juana
 
Centro o Instituto
CSIC - Instituto de Ciencia y Tecnología de Alimentos y Nutrición (ICTAN)
 
Departamento
Caracterización, Calidad y Seguridad (DCCS). Grupo: Producción de ingredientes bioactivos a partir de legumbres y otros granos de interés (PROINLEG)
 
Categoría Profesional
Investigadora Científica. Responsable de Grupo
 
Especialización
Calidad, seguridad y valorización de alimentos e ingredientes tradicionales y funcionales. Interacciones y modificaciones de los constituyentes de los alimentos. Calidad y seguridad biótica y abiótica
 
Email
frias@ictan.csic.es
 
 
 
 

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Fecha de Publicación:  [2000 TO 2025]

Resultados 21-40 de 151.

DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
21closedAccess2007Biogenic amines and HL60 citotoxicity of alfalfa and fenugreek sproutsFrías, Juana CSIC ORCID ; Martínez-Villaluenga, Cristina CSIC ORCID ; Gulewicz, Piotr; Perez-Romero, A.; Pilarski, R.; Gulewicz, Krzysztof; Vidal-Valverde, Concepción CSIC artículo
22closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2002Biological activity of α-galactoside preparations from Lupinus angustifolius L. and Pisum sativum L. seedsGulewicz, Piotr; Szymaniec, Stanisław; Bubak, Barbara; Frías, Juana CSIC ORCID ; Vidal-Valverde, Concepción CSIC ; Trojanowska, Krystyna; Gulewicz, Krzysztofartículo
23openAccessbioprodiges.pdf.jpg2021Bioprocessed wheat ingredients: Characterization, bioaccessibility of phenolic compounds, and bioactivity during in vitro digestionTomé-Sánchez, Irene CSIC ORCID ; Martín Diana, Ana Belén CSIC; Peñas, Elena CSIC ORCID ; Frías, Juana CSIC ORCID ; Rico, Daniel CSIC ORCID; Jiménez-Pulido, Iván J.; Martínez-Villaluenga, Cristina CSIC ORCID artículo
24closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgnov-2005Changes in chemical composition of lupin seeds (Lupinus angustifolius) after selective α-galactoside extractionTorres, Alexia; Frías, Juana CSIC ORCID ; Vidal-Valverde, Concepción CSIC artículo
25closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2010Changes in nutritional value and citotoxicity of garden cress germinated with different selenium solutionsFrías, Juana CSIC ORCID ; Gulewicz, Piotr; Martínez-Villaluenga, Cristina CSIC ORCID ; Peñas, Elena CSIC ORCID ; Piskula, Mariusz K.; Kozlowska, Halina; Ciska, Ewa; Gulewicz, Krzysztof; Vidal-Valverde, Concepción CSIC artículo
26openAccessChanges in protein profile.pdf.jpg2020Changes in protein profile, bioactive potential and enzymatic activities of gluten-free flours obtained from hulled and dehulled oat varieties as affected by germination conditionsAparicio García, Natalia CSIC; Martínez-Villaluenga, Cristina CSIC ORCID ; Frías, Juana CSIC ORCID ; Peñas, Elena CSIC ORCID artículo
27closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2007Changes in vitamin C and antioxidant capacity of raw and germinated cowpea (Vigna sinensis var. Carilla) induced by high-pressure processDoblado, Rosa; Frías, Juana CSIC ORCID ; Vidal-Valverde, Concepción CSIC artículo
28closedAccess15-ago-2009Changes in vitamin content of power enteral formulas as a consequence of storageFrías, Juana CSIC ORCID ; Peñas, Elena CSIC ORCID ; Vidal-Valverde, Concepción CSIC artículo
29closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgene-2003Changes of wheat dough and bread quality and structure as a result of germinated pea flour additionSadowska, Jadwiga; Błaszczak, Wioletta; Fornal, Józef; Vidal-Valverde, Concepción CSIC ; Frías, Juana CSIC ORCID artículo
30closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2010Chemical evaluation and sensory quality of sauerkrauts obtained by natural an induced fermentation at different NaCl levels from Brassica oleracea var. capitata cv. Bronco grown in Eastern Spain. Effect of storagePeñas, Elena CSIC ORCID ; Frías, Juana CSIC ORCID ; Sidro, Beatriz CSIC; Vidal-Valverde, Concepción CSIC artículo
31closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg15-ene-2007Chemical, biological and sensory evaluation of pasta products supplemented with α-galactoside-free lupin floursTorres, Alexia; Frías, Juana CSIC ORCID ; Granito, Marisela; Guerra, Marisa; Vidal-Valverde, Concepción CSIC artículo
32openAccesscombinaloentil.pdf.jpg2018Combination of pH-controlled fermentation in mild acidic conditions and enzymatic hydrolysis by Savinase to improve metabolic health-promoting properties of lentilBautista-Expósito, Sara CSIC; Martínez-Villaluenga, Cristina CSIC ORCID ; Dueñas, Montserrat CSIC ORCID; Silván, José Manuel CSIC ORCID ; Frías, Juana CSIC ORCID ; Peñas, Elena CSIC ORCID artículo
33closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2006Comparison of foaming capacity of caseinmacropeptide from different species with whey protein concentrateMartín-Diana, A. B.; Frías, Juana CSIC ORCID ; Fontecha, F. Javier CSIC ORCID artículo
34openAccesscomsupmexi.pdf.jpg2021Consumption of sprouts and perceptions of their health properties in a region of northwestern MexicoRuiz Hernández, Alan Amado; Ayala Zavala, Fernando; Rouzaud Sández, Ofelia; Frías, Juana CSIC ORCID ; Astiazarán-García, Humberto; Robles Sánchez, Rosario Maribelartículo
35closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1-may-2008Correlations between some nitrogen fractions, lysine, histidine, tyrosine, and ornithine contents during the germination of peas, beans, and lentilsRodríguez, Carmen CSIC ORCID ; Frías, Juana CSIC ORCID ; Vidal-Valverde, Concepción CSIC ; Hernández, Ameliaartículo
36openAccessdeveloprice.pdf.jpg2019Development of a multifunctional yogurt-like product from germinated brown riceCáceres, Patricio J. CSIC ORCID; Peñas, Elena CSIC ORCID ; Martínez-Villaluenga, Cristina CSIC ORCID ; García Mora, Patricia CSIC; Frías, Juana CSIC ORCID artículo
37openAccessdevelopbio.pdf.jpg2021Development of antioxidant and nutritious lentil (Lens culinaris) flour using controlled optimized germination as a bioprocessRico, Daniel CSIC ORCID; Peñas, Elena CSIC ORCID ; García, María del Carmen; Rai, Dilip K.; Martínez-Villaluenga, Cristina CSIC ORCID ; Frías, Juana CSIC ORCID ; Martín Diana, Ana Belén CSICartículo
38openAccessdry_heat_puffing_Paucar.pdf.jpg2018Effect of dry heat puffing on nutritional composition, fatty acid, amino acid and phenolic profiles of pseudocereals grainsPaucar-Menacho, Luz María; Dueñas, Montserrat CSIC ORCID; Peñas, Elena CSIC ORCID ; Frías, Juana CSIC ORCID ; Martínez-Villaluenga, Cristina CSIC ORCID artículo
39closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgago-2008Effect of fermentation conditions on the antioxidant capacity of Lupinus angustifolius cv. ZapatonFernández-Orozco, Rebeca CSIC; Frías, Juana CSIC ORCID ; Muñoz, Rosario CSIC ORCID ; Zielinski, Henryk; Piskula, Mariusz K.; Kozlowska, Halina; Vidal-Valverde, Concepción CSIC artículo
40closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgene-2009Effect of flour extraction rate and baking on thiamine and riboflavin content and antioxidant capacity of traditional rye breadMartínez-Villaluenga, Cristina CSIC ORCID ; Michalska-Ciechanowska, Anna; Frías, Juana CSIC ORCID ; Piskula, Mariusz K.; Vidal-Valverde, Concepción CSIC ; Zieliński, Halinaartículo