Firma en Digital.CSIC (*)
Frías, Juana
 
Centro o Instituto
CSIC - Instituto de Ciencia y Tecnología de Alimentos y Nutrición (ICTAN)
 
Departamento
Caracterización, Calidad y Seguridad (DCCS). Grupo: Producción de ingredientes bioactivos a partir de legumbres y otros granos de interés (PROINLEG)
 
Categoría Profesional
Investigadora Científica. Responsable de Grupo
 
Especialización
Calidad, seguridad y valorización de alimentos e ingredientes tradicionales y funcionales. Interacciones y modificaciones de los constituyentes de los alimentos. Calidad y seguridad biótica y abiótica
 
Email
frias@ictan.csic.es
 
 
 
 

Refined By:
Fecha de Publicación:  [2000 TO 2025]

Resultados 81-100 de 151.

DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
81openAccessaccesoRestringido.pdf.jpgdic-2015Impact of elicitation on antioxidant and potential antihypertensive properties of lentil sproutsPeñas, Elena CSIC ORCID ; Limón, Rocío CSIC; Martínez-Villaluenga, Cristina CSIC ORCID ; Restani, Patrizia; Pihlanto, Anne; Frías, Juana CSIC ORCID artículo
82closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1-nov-2010Impact of fermentation conditions and refrigerated storage on microbial quality and biogenic amine content on sauerkrautPeñas, Elena CSIC ORCID ; Frías, Juana CSIC ORCID ; Sidro, Beatriz CSIC; Vidal-Valverde, Concepción CSIC artículo
83openAccessaccesoRestringido.pdf.jpgabr-2013Impact of storage under ambient conditions on the vitamin content of dehydrated vegetablesPeñas, Elena CSIC ORCID ; Sidro, Beatriz CSIC; Ullate, Mónica CSIC; Vidal-Valverde, Concepción CSIC ; Frías, Juana CSIC ORCID artículo
84openAccessa-galactosides_lupin_seeds_Martinez.pdf.jpg2004Improved method to obtain pure a-galactosides from lupin seedsMartínez-Villaluenga, Cristina CSIC ORCID ; Frías, Juana CSIC ORCID ; Gulewicz, Krzysztof; Vidal-Valverde, Concepción CSIC artículo
85closedAccess2007Improvement in food intake and nutritive utilization of protein from L. albus var. multolupa protein isolates supplemented with ascorbic acidMartínez-Villaluenga, Cristina CSIC ORCID ; Urbano, Gloria; Porres, Jesús M.; Frías, Juana CSIC ORCID ; Vidal-Valverde, Concepción CSIC artículo
86openAccessindivferment.pdf.jpg2018Individual contributions of Savinase and Lactobacillus plantarum to lentil functionalization during alkaline pH-controlled fermentationBautista-Expósito, Sara CSIC; Peñas, Elena CSIC ORCID ; Dueñas, Montserrat CSIC ORCID; Silván, José Manuel CSIC ORCID ; Frías, Juana CSIC ORCID ; Martínez-Villaluenga, Cristina CSIC ORCID artículo
87closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgjul-2006Influence of addition of raffinose family oligosaccharides on probiotic survival in fermented milk during refrigerated storageFrías, Juana CSIC ORCID ; Martínez-Villaluenga, Cristina CSIC ORCID ; Gómez, Rosario CSIC ; Vidal-Valverde, Concepción CSIC artículo
88closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2010Influence of drying by convective air dryer and ultrasound on the vitamin C and β–carotene of carrotsFrías, Juana CSIC ORCID ; Peñas, Elena CSIC ORCID ; Ullate, Mónica CSIC; Vidal-Valverde, Concepción CSIC artículo
89closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2010Influence of drying by convective air dryer or power ultrasound on the vitamin C and β-carotene content of carrotsFrías, Juana CSIC ORCID ; Peñas, Elena CSIC ORCID ; Ullate, Mónica CSIC; Vidal-Valverde, Concepción CSIC artículo
90openAccessfermentation_conditions_Penas.pdf.jpg1-sep-2012Influence of fermentation conditions of Brassica oleracea L. var. capitata on the volatile glucosinolate hydrolysis compounds of sauerkrautsPeñas, Elena CSIC ORCID ; Pihlava, J. M.; Vidal-Valverde, Concepción CSIC ; Frías, Juana CSIC ORCID artículo
91closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2009Influence of fermentation conditions on glucosinolates, ascorbigen and ascorbic acid content in white cabbage (Brassica oleracea ssp. Capitata cv. Taler) cultivated in different seasonsMartínez-Villaluenga, Cristina CSIC ORCID ; Peñas, Elena CSIC ORCID ; Frías, Juana CSIC ORCID ; Ciska, Ewa; Piskula, Mariusz K.; Vidal-Valverde, Concepción CSIC ; Kozlowska, Halinaartículo
92closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgfeb-2005Influence of fermentation on the nutritional value of two varieties of Vigna sinensisGranito, Marisela; Torres, Alexia; Frías, Juana CSIC ORCID ; Guerra, Marisa; Vidal-Valverde, Concepción CSIC artículo
93closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2009Influence of germination with different selenium solutions on nutritional value and cytotoxicity of lupin seedsFrías, Juana CSIC ORCID ; Gulewicz, Piotr; Martínez-Villaluenga, Cristina CSIC ORCID ; Pilarski, Radoslaw; Blázquez, Enrique; Jiménez, Begoña CSIC ORCID ; Gulewicz, Krzysztof; Vidal-Valverde, Concepción CSIC artículo
94closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2006Influence of Lupin (Lupinus luteus L. cv. 4492 and Lupinus angustifolius L. var. zapaton) and Fenugreek (Trigonella foenum-graecum L.) Germination on Microbial Population and Biogenic AminesMartínez-Villaluenga, Cristina CSIC ORCID ; Gulewicz, Piotr; Pérez, Antonio; Frías, Juana CSIC ORCID ; Vidal-Valverde, Concepción CSIC artículo
95closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgmar-2000Influence of processing on available carbohydrate content and antinutritional factors of chickpeasFrías, Juana CSIC ORCID ; Vidal-Valverde, Concepción CSIC ; Sotomayor, Cristina; Díaz-Pollan, Concepción; Urbano, Gloriaartículo
96closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgnov-2005Inositol phosphate content and trypsin inhibitor activity in ready-to-eat cruciferous sproutsFrías, Juana CSIC ORCID ; Zielinski, Henryk; Piskula, Mariusz K.; Kozlowska, Halina; Vidal-Valverde, Concepción CSIC artículo
97closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgmay-2003Inositol phosphate degradation by the action of phytase enzyme in legume seedsFrías, Juana CSIC ORCID ; Doblado, Rosa; Antezana, Jaime R.; Vidal-Valverde, Concepción CSIC artículo
98closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2005Inositol phosphate profiling of fermented cowpeas by 1H NMR spectroscopyValverde, Serafín CSIC; Frías, Juana CSIC ORCID ; Doblado, Rosa; Jimeno, M. Luisa CSIC ORCID; Vidal-Valverde, Concepción CSIC artículo
99closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1-dic-2008Kinetic study of the antioxidant compounds and antioxidant capacity during germination of Vigna radiata cv. Emmerald, Glycine max cv. jutro and Glycine max cv. MeritFernández-Orozco, Rebeca CSIC; Frías, Juana CSIC ORCID ; Zielinski, Henryk; Piskula, Mariusz K.; Kozlowska, Halina; Vidal-Valverde, Concepción CSIC artículo
100closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgdic-2006Kinetics of free protein amino acids, free non-protein amino acids and trigonelline in soybean (Glycine max L.) and lupin (Lupinus angustifolius L.) sproutsMartínez-Villaluenga, Cristina CSIC ORCID ; Kuo, Yu-Haey; Lambein, Fernand; Frías, Juana CSIC ORCID ; Vidal-Valverde, Concepción CSIC artículo