Firma en Digital.CSIC (*):
Frías, Juana
 
Centro o Instituto:
CSIC - Instituto de Ciencia y Tecnología de Alimentos y Nutrición (ICTAN)
 
Departamento:
Caracterización, Calidad y Seguridad (DCCS). Grupo: Producción de ingredientes bioactivos a partir de legumbres y otros granos de interés (PROINLEG)
 
Categoría Profesional:
Investigadora Científica. Responsable de Grupo
 
Especialización:
Calidad, seguridad y valorización de alimentos e ingredientes tradicionales y funcionales. Interacciones y modificaciones de los constituyentes de los alimentos. Calidad y seguridad biótica y abiótica
 
 
 
 
Email:
frias@ictan.csic.es
 

Resultados 1-20 de 118.

DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
1closedAccess30-ene-20092-Furoylmethyl amino acids, hydroxymethylfurfural, carbohydrates and B-carotene as quality markers of dehydrated carrotsSoria, Ana C. ; Olano, Agustín  ; Frías, Juana  ; Peñas, Elena  ; Villamiel, Mar  Artículo
2openAccessaccesoRestringido.pdf.jpgmar-2015A Multistrategic Approach in the Development of Sourdough Bread Targeted Towards Blood Pressure ReductionPeñas, Elena  ; Diana, Marina; Frías, Juana  ; Quílez, Joan; Martínez Villaluenga, Cristina  Artículo
3closedAccess2008Alpha-Galactosides: Antinutritional Factors or Functional Ingredients?Martínez Villaluenga, Cristina  ; Frías, Juana  ; Vidal-Valverde, Concepción Artículo
4closedAccessmay-2010Amino acid composition and chemical score of raw, processed legumes and supplemented pastaMartínez Villaluenga, Cristina  ; Torres, Alexia; Frías, Juana  ; Vidal-Valverde, Concepción Artículo
5closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2002Antinutritional factor content of dry beans (Phaseolud vulgaris) as affected by fermentationDoblado, Rosa; Frías, Juana  ; Muñoz, Rosario ; Vidal-Valverde, Concepción Artículo
6openAccessaccesoRestringido.pdf.jpg15-ene-2013Antioxidant and antihypertensive properties of liquid and solid state fermented lentilsTorino, M. I.; Limón, Rocío ; Martínez Villaluenga, Cristina  ; Mäkinen, Sari; Pihlanto, A.; Vidal-Valverde, Concepción ; Frías, Juana  Artículo
7closedAccess1-ene-2009Antioxidant capacity evaluation and polyphenolic content of high-protein lupin productsMartínez Villaluenga, Cristina  ; Zielinski, Henryk; Frías, Juana  ; Piskula, Mariusz K.; Kozlowska, Halina; Vidal-Valverde, Concepción Artículo
8closedAccessjul-2008Application of high-pressure treatment on alfalfa (Medicago sativa) and mung bean (Vigna radiata) seeds to enhance the microbiological safety of their sproutsPeñas, Elena  ; Gómez, Rosario ; Frías, Juana  ; Vidal-Valverde, Concepción Artículo
9closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgmar-2003Assessment of nutritional compounds and antinutritional factors in pea (Pisum sativum) seedsVidal-Valverde, Concepción ; Frías, Juana  ; Hernández, Amelia; Martín-Álvarez, Pedro J. ; Sierra, Isabel; Rodríguez, Carmen; Blázquez, Inmaculada; Vicente, GemaArtículo
10closedAccessabr-2008Assessment of protein fraction of three varieties of Pisum sativum L. Effect of germinationMartínez Villaluenga, Cristina  ; Gulewicz, Piotr; Frías, Juana  ; Gulewicz, Krzysztof; Vidal-Valverde, Concepción Artículo
11openAccessaccesoRestringido.pdf.jpgjun-2011Assessment of the nutritional quality of raw and extruded Pisum sativum L. var. laguna seedsFrías, Juana  ; Giacomino, S.; Peñas, Elena  ; Pellegrino, N.; Ferreyra, V.; Apro, Nicolás; Olivera Carrión, Margarita; Vidal-Valverde, Concepción Artículo
12openAccessaccesoRestringido.pdf.jpgsep-2014Assessment on proximate composition, dietary fiber, phytic acid and protein hydrolysis of germinated Ecuatorian brown riceCáceres, Patricio J. ; Martínez Villaluenga, Cristina  ; Amigo, Lourdes  ; Frías, Juana  Artículo
13openAccessaccesoRestringido.pdf.jpg17-mar-2011Bioactive compounds, myrosinase activity and antioxidant capacity of white cabbages grown in different locations of SpainPeñas, Elena  ; Frías, Juana  ; Martínez Villaluenga, Cristina  ; Vidal-Valverde, Concepción Artículo
14closedAccess2007Biogenic amines and HL60 citotoxicity of alfalfa and fenugreek sproutsFrías, Juana  ; Martínez Villaluenga, Cristina  ; Gulewicz, Piotr; Perez-Romero, A.; Pilarski, R.; Gulewicz, Krzysztof; Vidal-Valverde, Concepción Artículo
15closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2002Biological activity of α-galactoside preparations from Lupinus angustifolius L. and Pisum sativum L. seedsGulewicz, Piotr; Szymaniec, Stanisław; Bubak, Barbara; Frías, Juana  ; Vidal-Valverde, Concepción ; Trojanowska, Krystyna; Gulewicz, KrzysztofArtículo
16closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgmay-1992Changes in carbohydrates during germination of lentilsVidal-Valverde, Concepción ; Frías, Juana  Artículo
17closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgnov-2005Changes in chemical composition of lupin seeds (Lupinus angustifolius) after selective α-galactoside extractionTorres, Alexia; Frías, Juana  ; Vidal-Valverde, Concepción Artículo
18closedAccess2007Changes in vitamin C and antioxidant capacity of raw and germinated cowpea (Vigna sinensis var. Carilla) induced by high-pressure process. Food ChemistryDoblado, Rosa; Frías, Juana  ; Vidal-Valverde, Concepción Artículo
19closedAccess15-ago-2009Changes in vitamin content of power enteral formulas as a consequence of storageFrías, Juana  ; Peñas, Elena  ; Vidal-Valverde, Concepción Artículo
20closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgene-2003Changes of wheat dough and bread quality and structure as a result of germinated pea flour additionSadowska, Jadwiga; Błaszczak, Wioletta; Fornal, Józef; Vidal-Valverde, Concepción ; Frías, Juana  Artículo