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Navegación por Autor Solas, M. Teresa

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DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2006Scanning electron microscopy of Anisakis larvae following different treatmentsTejada Yábar, Margarita CSIC ; Solas, M. Teresa; Navas, A.; Mendizábal, Angelartículo
openAccessde Munck_journal.pone_2016.pdf.jpg15-sep-2016Small GSK-3 inhibitor shows efficacy in a motor neuron disease murine model modulating autophagyDe Munck, E.; Palomo, Valle CSIC ORCID ; Muñoz-Sáez, E.; Pérez Fernández, Daniel Ignacio; Gómez-Miguel, Begoña; Solas, M. Teresa; Gil, Carmen CSIC ORCID ; Martínez Gil, Ana CSIC ORCID ; Arahuetes, Rosa Mªartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2002Structural properties of aggregates from frozen stored hake muscle proteinsCareche, Mercedes CSIC ORCID ; García, M. L.; Herrero, Ana M. CSIC ORCID; Solas, M. Teresa; Carmona, Pedro CSICartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2006Study of live and processed Anisakis larvae treated with pepsinTejada Yábar, Margarita CSIC ; Solas, M. Teresa; Navas, A.; Mendizábal, Angelcomunicación de congreso
openAccessSugarcane glycoproteins.pdf.jpg2011Sugarcane glycoproteins may act as signals for the production of xanthan in the plant-associated bacterium Xanthomonas albilineansLegaz, María Estrella; Blanch Rojo, María CSIC ; Piñón, Dolores; Santiago, R.; Fontaniella, B.; Blanco, Y.; Solas, M. Teresa; Vicente, C.artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2010Technological and sensory characteristics of reduced/low-fat, low-salt frankfurters as affected by the addition of konjac and seaweedJiménez Colmenero, Francisco CSIC ORCID; Cofrades, Susana CSIC ORCID; López-López, I.; Ruiz-Capillas, Claudia CSIC ORCID; Pintado, Tatiana CSIC ORCID ; Solas, M. Teresaartículo
closedAccessdic-2006Technological implications of addition of wheat dietary fibre to giant squid (Dosidicus gigas) surimi gelsSánchez Alonso, Isabel CSIC ORCID ; Solas, M. Teresa; Borderías, A. Javier CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1997Textural and microstructural changes in frozen stored sardine mince gelsMontero García, Pilar CSIC ORCID ; Martí De Castro, M. A.; Solas, M. Teresa; Gómez Guillén, M. C. CSIC ORCIDartículo
openAccessefferosemarytreat.pdf.jpg2002The effect of rosemary extract and omega-3 unsaturated fatty acids on the properties of gels made from the flesh of mackerel (Scomber scombrus) by high pressure and heat treatmentsPérez-Mateos, Miriam CSIC ORCID CVN ; Gómez Guillén, M. C. CSIC ORCID; Hurtado, José L.; Solas, M. Teresa; Montero García, Pilar CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1995The effect of use of freeze-thawed pork on the properties of Bologna sausages with two fat levelsJiménez Colmenero, Francisco CSIC ORCID; Carballo, José CSIC ORCID ; Solas, M. Teresaartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1998Thermally Induced Aggregation of Giant Squid (Dosidicus gigas) Mantle Proteins. Physicochemical Contribution of Added IngredientsGómez Guillén, M. C. CSIC ORCID; Montero García, Pilar CSIC ORCID ; Solas, M. Teresa; Borderías, A. Javier CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2012Thermostability analyses of glucomannan gels. Concentration influenceHerranz, Beatriz CSIC ORCID ; Borderías, A. Javier CSIC ORCID ; Sólo de Zaldívar, M. Beatriz CSIC ; Solas, M. Teresa; Tovar, C. A.artículo
openAccesstransglutamisett.pdf.jpg2005Transglutaminase activity in pressure-induced gelation assisted by prior settingMontero García, Pilar CSIC ORCID ; López Caballero, M. E. CSIC ORCID; Pérez-Mateos, Miriam CSIC ORCID CVN ; Solas, M. Teresa; Gómez Guillén, M. C. CSIC ORCIDartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1996Ultrastructural and rheological changes during the gelation of giant squid (Dosidicus gigas) muscleGómez Guillén, M. C. CSIC ORCID; Solas, M. Teresa; Borderías, A. Javier CSIC ORCID ; Montero García, Pilar CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2005Ultrastructural changes and structure and mobility of myowater in frozen-stored hake (Merluccius merluccius L.) muscle: Relationship with functionality and textureHerrero, Ana M. CSIC ORCID; Carmona, Pedro CSIC; García, M. Luisa; Solas, M. Teresa; Careche, Mercedes CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgjul-2011Viability and antigenicity of Anisakis simplex after conventional and microwave heating at fixed temperaturesVidaček, Sanja; Heras, Cristina de las CSIC; Solas, M. Teresa; García, M. Luisa; Mendizábal, Angel; Tejada Yábar, Margarita CSIC artículo
closedAccessene-2011Viscoelasticity and microstructure of inulin-enriched mashed potatoes: Influence of freezing and cryoprotectantsÁlvarez, M. Dolores CSIC ORCID ; Fernández, Cristina CSIC; Solas, M. Teresa; Canet, Wenceslao CSICartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1997Waxy corn starch affecting texture and ultrastructure of sardine surimi gelsÁlvarez, Cristina CSIC ORCID; Couso, Isabel; Solas, M. Teresa; Tejada Yábar, Margarita CSIC artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2013β-N-methylamino-l-alanine causes neurological and pathological phenotypes mimicking Amyotrophic Lateral Sclerosis (ALS): The first step towards an experimental model for sporadic ALSDe Munck, E.; Muñoz-Sáez, E.; Miguel, Begoña G.; Solas, M. Teresa; Ojeda, I.; Martínez, A.; Gil, Carmen CSIC ORCID artículo