English   español  

Navegación por Autor rp11803

Ir a: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
O introducir las primeras letras:  
Mostrando resultados 53 a 72 de 74 < Anterior   Siguiente >
DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
openAccessPostP_2018_LWT_V93_P323.pdf.jpg1-jul-2018Phenolic composition and antimicrobial activity of Algerian olive products and by-productsYakhlef, Wahiba; Arhab, Rabah; Romero Barranco, Concepción CSIC ORCID ; Brenes Balbuena, Manuel CSIC ORCID ; Castro Gómez-Millán, Antonio de CSIC ORCID ; Medina Pradas, Eduardo CSIC ORCID artículo
openAccessFoodControl_2023_V145_109417.pdf.jpg1-mar-2023Physicochemical and microbiological assessment of commercial dehydrated black olivesGarcía-Serrano, Pedro CSIC; Brenes-Álvarez, Mercedes CSIC ORCID; Romero Barranco, Concepción CSIC ORCID ; Medina Pradas, Eduardo CSIC ORCID ; García García, Pedro CSIC ORCID CVN ; Brenes Balbuena, Manuel CSIC ORCID artículo
openAccessFrontiers_Microbiol_2015_V6_A873.pdf.jpg28-ago-2015Presence of toxic microbial metabolites in table olivesMedina Pradas, Eduardo CSIC ORCID ; Arroyo López, Francisco Noé CSIC ORCID artículo
openAccessJFS_2022_V87_5054.pdf.jpg18-oct-2022Prevention of microbes-induced spoilage in sodium chloride-free cucumber fermentations employing preservativesPérez-Díaz, Ilenys M.; Medina Pradas, Eduardo CSIC ORCID ; Page, Clinton A; Johanningsmeier, Suzanne D; Daughtry, Katheryne V; Moeller, Lisaartículo
openAccess2341635_B1.pdf.jpg10-may-2011Procedimiento para la obtención de extracto rico en ácidos triterpénicos a partir de soluciones del proceso de elaboración de aceitunas de mesaBrenes Balbuena, Manuel CSIC ORCID ; García Borrego, Aránzazu CSIC ORCID ; Castro Gómez-Millán, Antonio de CSIC ORCID ; Romero Barranco, Concepción CSIC ORCID ; Medina Pradas, Eduardo CSIC ORCID ; Rejano Zapata, Luispatente
openAccess2341635_A1.pdf.jpg23-jun-2010Procedimiento para la obtención de extracto rico en ácidos triterpénicos a partir de soluciones del proceso de elaboración de aceitunas de mesa.Romero Barranco, Concepción CSIC ORCID ; García Borrego, Aránzazu CSIC ORCID ; Castro Gómez-Millán, Antonio de CSIC ORCID ; Medina Pradas, Eduardo CSIC ORCID ; Brenes Balbuena, Manuel CSIC ORCID ; Rejano Zapata, Luissolicitud de patente
openAccessES2408134A1.pdf.jpg18-jun-2013Procedimiento para la obtención de una solución favorecedora del crecimiento de plantas a partir de aguas de lavado del proceso de elaboración de aceitunas verdes estilo español y uso de dicha soluciónRomero Barranco, Concepción CSIC ORCID ; Medina Pradas, Eduardo CSIC ORCID ; Castro Gómez-Millán, Antonio de CSIC ORCID ; Brenes Balbuena, Manuel CSIC ORCID ; Santos, Berta de los; Romero-Muñoz, Fernandosolicitud de patente
openAccess2325296_B1.pdf.jpg7-jun-2010Procedimiento y dispositivo para la eliminación del amargor de aceitunas de mesa y producto así obtenidoGarcía Borrego, Aránzazu CSIC ORCID ; Romero Barranco, Concepción CSIC ORCID ; García García, Pedro CSIC ORCID CVN ; Castro Gómez-Millán, Antonio de CSIC ORCID ; Medina Pradas, Eduardo CSIC ORCID ; Brenes Balbuena, Manuel CSIC ORCID patente
openAccessWO2010072874A1.pdf.jpg23-jun-2010Procedure for obtaining an extract rich in triterpenic acids from solutions from the process of preparation of table olivesRomero Barranco, Concepción CSIC ORCID ; García Borrego, Aránzazu CSIC ORCID ; Castro Gómez-Millán, Antonio de CSIC ORCID ; Medina Pradas, Eduardo CSIC ORCID ; Brenes Balbuena, Manuel CSIC ORCID ; Rejano Zapata, Luissolicitud de patente
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgoct-2015Pyrosequencing analysis of the fungal biodiversity in table olivesArroyo López, Francisco Noé CSIC ORCID ; Medina Pradas, Eduardo CSIC ORCID ; Romero-Gil, Verónica CSIC ORCID; Montes Borrego, Miguel CSIC; Bellido-Ruiz, M.; Landa, Blanca B. CSIC ORCID póster de congreso
openAccessPostP_2020_FoodC_V111_107059.pdf.jpgmay-2020Quality of lipid fraction during Spanish-style table olives processing of Sigoise and Azzeradj cultivarsChabane, Fadila Ait; Rovellini, Pierangella; Boucheffa, Saliha; Medina Pradas, Eduardo CSIC ORCID ; Tamendjari, Abderezakartículo
openAccessPostprint_2017_JSciFoodAgric_V97_P1725.pdf.jpg2017Quantification of bioactive compounds in Picual and Arbequina olive leaves and fruitRomero Barranco, Concepción CSIC ORCID ; Medina Pradas, Eduardo CSIC ORCID ; Mateo, Mª Antonia; Brenes Balbuena, Manuel CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2017Reassessment of the succession of lactic acid bacteria in commercial cucumber fermentations and physiological and genomic features associated with their dominancePérez-Díaz, Ilenys M.; Hayes, J.; Medina Pradas, Eduardo CSIC ORCID ; Anekella, K.; Daughtry, K.; Dieck, S.; Levi, M.; Price, R.; Butz, N.; Lu, Z.; Azcárate-Peril, M. Andreaartículo
closedAccessago-2011Recycling preservation solutions in black ripe olive processingMedina Pradas, Eduardo CSIC ORCID ; García García, Pedro CSIC ORCID CVN ; Romero Barranco, Concepción CSIC ORCID ; Brenes Balbuena, Manuel CSIC ORCID artículo
openAccessPostP_2018_EJLST_V120_1700368.pdf.jpgabr-2018Residual Olive Paste as a Source of Phenolic Compounds and Triterpenic AcidsMedina Pradas, Eduardo CSIC ORCID ; Romero Barranco, Concepción CSIC ORCID ; Brenes Balbuena, Manuel CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgjul-2009Study of the anti-lactic acid bacteria compounds in table olivesMedina Pradas, Eduardo CSIC ORCID ; García Borrego, Aránzazu CSIC ORCID ; Romero Barranco, Concepción CSIC ORCID ; Castro Gómez-Millán, Antonio de CSIC ORCID ; Brenes Balbuena, Manuel CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgoct-2015Study of the bacterial biodiversity in table olivesMedina Pradas, Eduardo CSIC ORCID ; Romero-Gil, Verónica CSIC ORCID; Landa, Blanca B. CSIC ORCID ; Montes Borrego, Miguel CSIC; Ruiz-Bellido, M.; Arroyo López, Francisco Noé CSIC ORCID póster de congreso
openAccessLWT_2023_V180_114681.pdf.jpg15-abr-2023Study of the processing of dehydrated black olives from oxidized black olivesGarcía-Serrano, Pedro CSIC; Brenes-Álvarez, Mercedes CSIC ORCID; Medina Pradas, Eduardo CSIC ORCID ; García García, Pedro CSIC ORCID CVN ; Romero Barranco, Concepción CSIC ORCID ; Brenes Balbuena, Manuel CSIC ORCID artículo
openAccessPostprint_2013_FoodControl_V34_P719.pdf.jpgdic-2013Survival of foodborne pathogenic bacteria in table olive brinesMedina Pradas, Eduardo CSIC ORCID ; Brenes Balbuena, Manuel CSIC ORCID ; Romero Barranco, Concepción CSIC ORCID ; Ramírez, Eva CSIC ORCID ; Castro Gómez-Millán, Antonio de CSIC ORCID artículo
openAccessPostprin_FoodMicrob_V59_P104.pdf.jpg2016Survival of foodborne pathogens in natural cracked olive brinesMedina Pradas, Eduardo CSIC ORCID ; Romero-Gil, Verónica CSIC ORCID; Garrido Fernández, A. CSIC ORCID ; Arroyo López, Francisco Noé CSIC ORCID artículo