Mostrando resultados 5 a 24 de 34
< Anterior
Siguiente >
Derechos | Preview | Fecha Public. | Título | Autor(es) | Tipo |
openAccess | | 19-mar-2018 | Chemical and sensory characterisation of sweet wines obtained by different techniques | Avizcuri, J. M. CSIC; González Hernández, Marivel CSIC; Rosáenz-Oroz, Daniel; Martínez Ruiz, Rodrigo; Vaquero-Fernández, L. | artículo |
closedAccess | | abr-2017 | Chemo-sensory characterization of fractions driving different mouthfeel properties in red wines | Sáenz-Navajas, María-Pilar CSIC ORCID ; Avizcuri, J. M. CSIC; Ferrero-del-Teso, Sara CSIC ORCID; Valentin, Dominique; Ferreira, Vicente CSIC ORCID; Fernández-Zurbano, Purificación CSIC ORCID | artículo |
closedAccess | | jun-2016 | Chemosensory approach for understanding the green, aggressive and hard character of red wines | Sáenz-Navajas, María-Pilar CSIC ORCID ; Avizcuri, J. M. CSIC; Valentin, Dominique; Lacau, Blanca; Barón, Cristina; Astrain, Jesús; Fernández-Zurbano, Purificación CSIC ORCID; Ferreira, Vicente CSIC ORCID | comunicación de congreso |
closedAccess | | sep-2016 | Combining sensory and chemo-sensory strategies for the development of mouth-feel vocabulary describing red wines by Spanish wine experts | Sáenz-Navajas, María-Pilar CSIC ORCID ; Avizcuri, J. M. CSIC; Valentin, Dominique; Ferreira, Vicente CSIC ORCID; Fernández-Zurbano, Purificación CSIC ORCID | comunicación de congreso |
closedAccess | | jun-2013 | Efecto del tiempo y la concentración de oxígeno en la evolución del color de vinos jóvenes | Avizcuri, J. M. CSIC; Sáenz-Navajas, María-Pilar CSIC ORCID ; González Hernández, Marivel CSIC; Echávarri-Granado, José Federico; Ferreira, Vicente CSIC ORCID; Fernández-Zurbano, Purificación CSIC ORCID | póster de congreso |
closedAccess | | 2013 | Effect of cluster thinning and prohexadione calcium applications on phenolic composition and sensory properties of red wines | Avizcuri, J. M. CSIC; Gonzalo-Diago, A. CSIC; Sanz-Asensio, J.; Martínez-Soria, M. T.; López-Alonso, M.; Dizy, Marta; Echávarri-Granado, José Federico; Vaquero-Fernández, L.; Fernández-Zurbano, Purificación CSIC ORCID | artículo |
closedAccess | | jun-2013 | Evaluación del color del vino tinto mediante análisis sensorial. Correlación de las medidas físico-químicas con los atributos sensoriales | Avizcuri, J. M. CSIC; Sáenz-Navajas, María-Pilar CSIC ORCID ; González Hernández, Marivel CSIC; Echávarri-Granado, José Federico; Ferreira, Vicente CSIC ORCID; Fernández-Zurbano, Purificación CSIC ORCID | póster de congreso |
closedAccess | | 15-dic-2016 | Evaluation of the impact of initial red wine composition on changes in color and anthocyanin content during bottle storage | Avizcuri, J. M. CSIC; Sáenz-Navajas, María-Pilar CSIC ORCID ; Echávarri-Granado, José Federico; Ferreira, Vicente CSIC ORCID; Fernández-Zurbano, Purificación CSIC ORCID | artículo |
openAccess | | jun-2015 | Evolución de la composición no volátil de vinos de tintos durante la etapa de envejecimiento en botella. Efecto de distintas concentraciones de oxígeno | Avizcuri, J. M. CSIC; Sáenz-Navajas, María-Pilar CSIC ORCID ; Ferreira, Vicente CSIC ORCID; Fernández-Zurbano, Purificación CSIC ORCID | póster de congreso |
closedAccess | | sep-2015 | Evolución del color y de la composición antociánica de vinos de crianza durante la etapa de envejecimiento en botella. Efecto de distintas concentraciones de oxígeno | Echávarri-Granado, José Federico; Avizcuri, J. M. CSIC; Sáenz-Navajas, María-Pilar CSIC ORCID ; Ferreira, Vicente CSIC ORCID; Fernández-Zurbano, Purificación CSIC ORCID | póster de congreso |
closedAccess | | jul-2016 | Evolución del color y la composición antocianica de vinos tintos durante la etapa de envejecimiento en botella. Efecto de distintas concentraciones de oxígeno | Avizcuri, J. M. CSIC; Sáenz-Navajas, María-Pilar CSIC ORCID ; Echávarri-Granado, José Federico; Ferreira, Vicente CSIC ORCID; Fernández-Zurbano, Purificación CSIC ORCID | comunicación de congreso |
closedAccess | | sep-2014 | Evolution of bitterness and astringency during red wine ageing and their correlation with non-volatile composition | Fernández-Zurbano, Purificación CSIC ORCID; Ferreira, Vicente CSIC ORCID; Avizcuri, J. M. CSIC; Sáenz-Navajas, María-Pilar CSIC ORCID | póster de congreso |
closedAccess | | jun-2016 | Identification of green, aggressive and hard character of wines by a chemo-sensory directed methodology | Fernández-Zurbano, Purificación CSIC ORCID; Lacau, Blanca; Barón, Cristina; Valentin, Dominique; Astrain, Jesús; Avizcuri, J. M. CSIC; Sáenz-Navajas, María-Pilar CSIC ORCID ; Ferreira, Vicente CSIC ORCID | póster de congreso |
closedAccess | | 2012 | Insights on the chemical basis of the astringency of Spanish red wines | Sáenz-Navajas, María-Pilar CSIC ORCID ; Avizcuri, J. M. CSIC; Ferreira, Vicente CSIC ORCID; Fernández-Zurbano, Purificación CSIC ORCID | artículo |
closedAccess | | jun-2016 | Novel contribution to the study of mouth-feel properties in wines | Fernández-Zurbano, Purificación CSIC ORCID; Valentin, Dominique; Avizcuri, J. M. CSIC; Sáenz-Navajas, María-Pilar CSIC ORCID ; Ferreira, Vicente CSIC ORCID | comunicación de congreso |
closedAccess | | jul-2013 | Pressurization and cold storage of strawberry purée: Colour, anthocyanins, ascorbic acid and pectin methylesterase | Bodelón, Óscar G.; Avizcuri, J. M. CSIC; Fernández-Zurbano, Purificación CSIC ORCID; Dizy, Marta; Préstamo, Guadalupe CSIC | artículo |
closedAccess | | 2012 | Prohexadione-Calcium as a Regulator of Vine Growth: Effect on the Physical-Chemical Characteristics of Wine Grapes | Gonzalo-Diago, A. CSIC; Avizcuri, J. M. CSIC; Ortigosa, N.; Dizy, Marta; Martínez-Soria, M. T.; Sanz-Asensio, J.; Echávarri-Granado, José Federico; Fernández-Zurbano, Purificación CSIC ORCID | capítulo de libro |
closedAccess | | 2013 | Propiedades gustativas de los vinos tintos y su relación con la composición química no-volátil | Fernández-Zurbano, Purificación CSIC ORCID; Sáenz-Navajas, María-Pilar CSIC ORCID ; Gonzalo-Diago, A. CSIC; Avizcuri, J. M. CSIC; González Hernández, Marivel CSIC; Ferreira, Vicente CSIC ORCID; Dizy, Marta | artículo |
closedAccess | | 2014 | Quality Mapping: An Exploratory Approach for Evaluating the Chemicals Driving In-Mouth Quality in Red Wines | Sáenz-Navajas, María-Pilar CSIC ORCID ; Avizcuri, J. M. CSIC; Fernández-Zurbano, Purificación CSIC ORCID; Ferreira, Vicente CSIC ORCID; Valentin, Dominique | capítulo de libro |
openAccess | | mar-2014 | Relationship between the non-volatile composition and the in-mouth quality in red wines | Avizcuri, J. M. CSIC; González Hernández, Marivel CSIC; Valentin, Dominique; Ferreira, Vicente CSIC ORCID; Fernández-Zurbano, Purificación CSIC ORCID; Sáenz-Navajas, María-Pilar CSIC ORCID | póster de congreso |