Mostrando resultados 9 a 28 de 88
< Anterior
Siguiente >
Derechos | Preview | Fecha Public. | Título | Autor(es) | Tipo |
openAccess | | 30-oct-1997 | Bacterias del ácido láctico en la fermentación de aceitunas de mesa | Durán Quintana, M. Carmen CSIC; Romero Barranco, Concepción CSIC ORCID ; García García, Pedro CSIC ORCID CVN ; Brenes Balbuena, Manuel CSIC ORCID ; Garrido Fernández, A. CSIC ORCID | artículo |
openAccess | | 20-oct-2019 | Bioactive Compounds in Olive Oil Processing By-products | Medina Pradas, Eduardo CSIC ORCID ; Romero Barranco, Concepción CSIC ORCID ; García García, Pedro CSIC ORCID CVN ; Brenes Balbuena, Manuel CSIC ORCID | comunicación de congreso |
openAccess | | mar-2018 | Bioactive substances in black ripe olives produced in Spain and the USA | García García, Pedro CSIC ORCID CVN ; Romero Barranco, Concepción CSIC ORCID ; Brenes Balbuena, Manuel CSIC ORCID | artículo |
openAccess | | 17-sep-2019 | BLACK RIPE OLIVE PROCESSING WITH KOH | García-Serrano, Pedro CSIC; Brenes Balbuena, Manuel CSIC ORCID ; Romero Barranco, Concepción CSIC ORCID ; García García, Pedro CSIC ORCID CVN | póster de congreso |
closedAccess | | 15-jun-2009 | Browning reactions in olives: Mechanism and polyphenols involved | Segovia-Bravo, Kharla A. CSIC ORCID; Jarén-Galán, Manuel CSIC ; García García, Pedro CSIC ORCID CVN ; Garrido Fernández, A. CSIC ORCID | artículo |
openAccess | | 30-sep-2003 | Características del crecimiento de levaduras de aceitunas de mesa a bajas temperaturas | Durán Quintana, M. Carmen CSIC; García García, Pedro CSIC ORCID CVN ; Garrido Fernández, A. CSIC ORCID | artículo |
openAccess | | 2014 | Changes of physicochemical and sensory characteristics of packed ripe table olives from Spanish cultivars during shelf-life | García García, Pedro CSIC ORCID CVN ; Sánchez Gómez, Antonio Higinio CSIC ORCID CVN ; Garrido Fernández, A. CSIC ORCID | artículo |
openAccess | | 9-jul-2019 | Characterization of bioactive compounds in commercial olive leaf extracts, and olive leaves and their infusions | Medina Pradas, Eduardo CSIC ORCID ; Romero Barranco, Concepción CSIC ORCID ; García García, Pedro CSIC ORCID CVN ; Brenes Balbuena, Manuel CSIC ORCID | artículo |
openAccess | | 20-ene-2020 | Chemical composition of table olive wastewater and its relationship with the bio-fortifying capacity of tomato (Solanum lycopersicum L.) plants | Santos, Berta de los; Medina Pradas, Eduardo CSIC ORCID ; Brenes Balbuena, Manuel CSIC ORCID ; Aguado, Ana; García García, Pedro CSIC ORCID CVN ; Romero Barranco, Concepción CSIC ORCID | artículo |
closedAccess | | 30-jun-2020 | Chemical hydrolysis of oleuropein affected by the type of organic acid | Romero Barranco, Concepción CSIC ORCID ; García García, Pedro CSIC ORCID CVN ; Brenes Balbuena, Manuel CSIC ORCID | artículo |
closedAccess | | oct-2011 | Chloride salt mixtures affect Gordal cv. green Spanish-style table olive fermentation | Bautista-Gallego, J. CSIC ORCID ; Arroyo López, Francisco Noé CSIC ORCID ; Romero-Gil, Verónica CSIC ORCID; Rodríguez-Gómez, Francisco J. CSIC ORCID ; García García, Pedro CSIC ORCID CVN ; Garrido Fernández, A. CSIC ORCID | artículo |
openAccess | | 26-jun-2019 | Compuestos fenólicos en aceitunas de mesa | Medina Pradas, Eduardo CSIC ORCID ; Brenes Balbuena, Manuel CSIC ORCID ; Romero Barranco, Concepción CSIC ORCID ; García García, Pedro CSIC ORCID CVN | actas de congreso |
openAccess | | 30-jun-1996 | Conservación de aceitunas verdes o color cambiante en salmuera | Garrido Fernández, A. CSIC ORCID ; Brenes Balbuena, Manuel CSIC ORCID ; García García, Pedro CSIC ORCID CVN ; Durán Quintana, M. Carmen CSIC | artículo |
openAccess | | dic-2016 | Data on the application of Functional Data Analysis in food fermentations | Ruiz-Bellido, M. A.; Romero-Gil, Verónica CSIC ORCID; García García, Pedro CSIC ORCID CVN ; Rodríguez-Gómez, Francisco J. CSIC ORCID ; Arroyo López, Francisco Noé CSIC ORCID ; Garrido Fernández, A. CSIC ORCID | artículo |
openAccess | | 30-dic-2022 | Dehydrated black olives from unfermented and alkali treated green olives | Brenes Balbuena, Manuel CSIC ORCID ; García-Serrano, Pedro CSIC; Brenes-Álvarez, Mercedes CSIC ORCID; Medina Pradas, Eduardo CSIC ORCID ; García García, Pedro CSIC ORCID CVN ; Romero Barranco, Concepción CSIC ORCID | artículo |
closedAccess | | 25-may-2011 | Effect of bruising on respiration, superficial color, and phenolic changes in fresh Manzanilla olives (Olea europaea pomiformis): Development of treatments to mitigate browning | Segovia-Bravo, Kharla A. CSIC ORCID; García García, Pedro CSIC ORCID CVN ; López-López, Antonio CSIC ORCID ; Garrido Fernández, A. CSIC ORCID | artículo |
openAccess | | ene-2020 | Effect of calcium on the preservation of green olives intended for black ripe olive processing under free-sodium chloride conditions | García-Serrano, Pedro CSIC; Romero Barranco, Concepción CSIC ORCID ; Medina Pradas, Eduardo CSIC ORCID ; García García, Pedro CSIC ORCID CVN ; Castro Gómez-Millán, Antonio de CSIC ORCID ; Brenes Balbuena, Manuel CSIC ORCID | artículo |
openAccess | | 10-oct-2021 | Effect of fertilisation with black table olive wastewater solutions on production and quality of tomatoes cultivated under open field conditions | Santos, Berta de los; García-Serrano, Pedro CSIC; Romero Barranco, Concepción CSIC ORCID ; Aguado, Ana; García García, Pedro CSIC ORCID CVN ; Hornero-Méndez, Dámaso CSIC ORCID ; Brenes Balbuena, Manuel CSIC ORCID | artículo |
openAccess | | mar-2016 | Effect of green Spanish-style Manzanilla packaging conditions on the prevalence of the putative probiotic bacteria Lactobacillus pentosus TOMC-LAB2 | Rodríguez-Gómez, Francisco J. CSIC ORCID ; Romero-Gil, Verónica CSIC ORCID; García García, Pedro CSIC ORCID CVN ; Arroyo López, Francisco Noé CSIC ORCID ; Garrido Fernández, A. CSIC ORCID | artículo |
openAccess | | 2015 | Effect of packaging and storage conditions on microbial survival, physicochemical characteristics and colour of non-thermally preserved green Spanish-style Manzanilla olives | Rodríguez-Gómez, Francisco J. CSIC ORCID ; Romero-Gil, Verónica CSIC ORCID; Arroyo López, Francisco Noé CSIC ORCID ; Bautista-Gallego, J. CSIC ORCID ; García García, Pedro CSIC ORCID CVN ; Garrido Fernández, A. CSIC ORCID | artículo |