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DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
openAccessposterchemsensor.pdf.jpg2012Effect of blanching on the nutritive value and sensorial attributes of dehydrated carrot by convectionGamboa-Santos, Juliana CSIC; Montilla, Antonia CSIC ORCID ; Carrasco Manzano, Juan Atanasio CSIC; Soria, Ana C. CSIC ORCID ; Pérez-Mateos, Miriam CSIC ORCID CVN ; Villamiel, Mar CSIC ORCID póster de congreso
openAccessCOMUNICACIONES_A_CONGRESOS300587.pdf.jpg17-may-2010Effect of borage-added fish gelatin films on lipid oxidation of horse mackerel patties during frozen storageGiménez, B.; Gómez Guillén, M. C. CSIC ORCID; Pérez-Mateos, Miriam CSIC ORCID CVN ; Márquez Ruiz, Gloria CSIC ORCID; Montero García, Pilar CSIC ORCID póster de congreso
openAccessEffectpressur.pdf.jpg2005Effect of chitosan and microbial transglutaminase on the gel forming ability of horse mackerel (Trachurus spp.) muscle under high pressureGómez Guillén, M. C. CSIC ORCID; Montero García, Pilar CSIC ORCID ; Solas, M. Teresa; Pérez-Mateos, Miriam CSIC ORCID CVN artículo
openAccessHexylresorcinol.pdf.jpg2002Effect of high pressure and 4-hexylresorcinol on enzymatic activity and darkening in oystersPérez-Mateos, Miriam CSIC ORCID CVN ; López Caballero, M. E. CSIC ORCID; Montero García, Pilar CSIC ORCID artículo
openAccessEFFoSTeffect.pdf.jpg2005Effect of high pressure effect on proteolytic activity and gel-forming ability of minced sardine muscleHernández-Andrés, Aranzazu; Pérez-Mateos, Miriam CSIC ORCID CVN ; Gómez Guillén, M. C. CSIC ORCID; Montero García, Pilar CSIC ORCID comunicación de congreso
openAccesseffehyperstraw.pdf.jpg2015Effect of hyperbaric storage at room temperature on the volatile profile of strawberry juiceBermejo-Prada, Ana CSIC; Vega, Estela CSIC; Pérez-Mateos, Miriam CSIC ORCID CVN ; Otero, Laura CSIC ORCIDartículo
openAccesspressmechan.pdf.jpg1998Effect of pressure/heat combinations on blue whiting (Micromesistius poutassou) washed mince: Thermal and mechanical propertiesFernández Martín, Fernando CSIC; Pérez-Mateos, Miriam CSIC ORCID CVN ; Montero García, Pilar CSIC ORCID artículo
openAccesscationgums.pdf.jpg2002Effects of cations on the gelling characteristics of fish mince with added nonionic and ionic gumsPérez-Mateos, Miriam CSIC ORCID CVN ; Montero García, Pilar CSIC ORCID artículo
openAccesshydrocollgels.pdf.jpg2002Effects of hydrocolloids and high-pressure-heating processing on minced fish gelsPérez-Mateos, Miriam CSIC ORCID CVN ; Montero García, Pilar CSIC ORCID artículo
openAccessbinder.pdf.jpgmay-2016Effects of magnetic fields on freezing: Application to biological productsOtero, Laura CSIC ORCID; Rodríguez, Antonio C.; Pérez-Mateos, Miriam CSIC ORCID CVN ; Sanz Martínez, Pedro Dimas CSIC ORCIDartículo
openAccessNalginate.pdf.jpg2002Effects of Na+, K+ and Ca2+ on gels formed from fish mince containing a carrageenan or alginateMontero García, Pilar CSIC ORCID ; Pérez-Mateos, Miriam CSIC ORCID CVN artículo
openAccessrosemaryacid.pdf.jpg2006Effects of rosemary and green tea extracts on frozen surimi gels fortified with omega-3 fatty acidsPérez-Mateos, Miriam CSIC ORCID CVN ; Lanier, Tyre C.; Boyd, Leon C.artículo
openAccess2012El Sensor Químico (ChemSensor) como herramienta complementaria en el análisis sensorial de vinosPérez-Mateos, Miriam CSIC ORCID CVN ; Giménez Cobo, Lucia ; Carrasco Manzano, Juan Atanasio CSICcapítulo de libro
openAccesssurimialcalino.pdf.jpg2002Elaboración de surimi mediante solubilización en medio ácido o alcalinoPérez-Mateos, Miriam CSIC ORCID CVN ; Montero García, Pilar CSIC ORCID artículo
openAccesspara digital csic.pdf.jpg2017Electromagnetic freezing: Effects of weak oscillating magnetic fields on crab sticksOtero, Laura CSIC ORCID; Pérez-Mateos, Miriam CSIC ORCID CVN ; Rodríguez, Antonio C.; Sanz Martínez, Pedro Dimas CSIC ORCIDartículo
openAccessTesiDoctMiri.pdf.jpg1998Estudio de hidrocoloides en la gelificación del músculo de bacaladilla (Micromesistius poutassou, Risso) inducida térmicamente y por alta presiónPérez-Mateos, Miriam CSIC ORCID CVN tesis doctoral
openAccessmackerelpatti.pdf.jpg15-feb-2011Evaluation of lipid oxidation in horse mackerel patties covered with borage-containing film during frozen storageGiménez, Begoña CSIC ORCID; Gómez Guillén, M. C. CSIC ORCID; Pérez-Mateos, Miriam CSIC ORCID CVN ; Montero García, Pilar CSIC ORCID ; Márquez Ruiz, Gloria CSIC ORCIDartículo
openAccessP017wefta2018.pdf.jpg2018Evaluation of the effectiveness of weak oscillating magnetic fields during freezing carried out in systems of different complexityRodríguez, Antonio C.; Pérez-Mateos, Miriam CSIC ORCID CVN ; Careche, Mercedes CSIC ORCID ; Sánchez Alonso, Isabel CSIC ORCID ; Escribano, M. Isabel CSIC ORCID ; Sanz Martínez, Pedro Dimas CSIC ORCID; Otero, Laura CSIC ORCIDpóster de congreso
openAccessevalucomple.pdf.jpg2018Evaluation of the effectiveness of weak oscillating magnetic fields during freezing carried out in systems of different complexityRodríguez, Antonio C.; Pérez-Mateos, Miriam CSIC ORCID CVN ; Careche, Mercedes CSIC ORCID ; Sánchez Alonso, Isabel CSIC ORCID ; Escribano, M. Isabel CSIC ORCID ; Sanz Martínez, Pedro Dimas CSIC ORCID; Otero, Laura CSIC ORCIDpóster de congreso
openAccessevalucomplex.pdf.jpg2020Evaluation of the effects of weak oscillating magnetic fields applied during freezing on systems of different complexityRodríguez, Antonio C.; Pérez-Mateos, Miriam CSIC ORCID CVN ; Careche, Mercedes CSIC ORCID ; Sánchez Alonso, Isabel CSIC ORCID ; Escribano, M. Isabel CSIC ORCID ; Sanz Martínez, Pedro Dimas CSIC ORCID; Otero, Laura CSIC ORCIDartículo