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Navegación por Autor Gómez Guillén, M. C.

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DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2006Melanosis inhibition and 4-hexylresorcinol residual levels in deepwater pink shrimp (Parapenaeus longirostris) following various treatmentsMontero García, Pilar CSIC ORCID ; Martínez Álvarez, Óscar CSIC ORCID CVN ; Zamorano, J. P.; Alique, Rafael CSIC; Gómez Guillén, M. C. CSIC ORCIDartículo
openAccessMelanosis_inhibition.pdf.jpg2005Melanosis inhibition and SO2 residual levels in shrimps (Parapenaeus longirostris) after different sulfite-based treatmentsGómez Guillén, M. C. CSIC ORCID; Martínez Álvarez, Óscar CSIC ORCID CVN ; LLamas, A; Montero García, Pilar CSIC ORCID artículo
openAccessWO2012032203A1.pdf.jpg15-mar-2012Method for obtaining a food coating for inhibiting chemical processing contaminantsMontero García, Pilar CSIC ORCID ; Gómez Guillén, M. C. CSIC ORCID; Morales, F. J. CSIC ORCID ; Giménez, Begoña CSIC ORCIDsolicitud de patente
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2016Microcapsules containing astaxanthin from shrimp waste as potential food coloring and functional ingredient: Characterization, stability, and bioaccessibilityMontero García, Pilar CSIC ORCID ; Calvo, Marta CSIC ORCID ; Gómez Guillén, M. C. CSIC ORCID; Gómez Estaca, Joaquín CSIC ORCIDartículo
openAccessModels_help_poster_2021.png.jpg2021Models help us design the production of fish-based ready-to-eat productsRodríguez-Moimenta, Artai; Pérez García, Selene; Henriques, David CSIC; Vázquez, José Antonio CSIC ORCID; Pérez Martín, Ricardo Isaac CSIC ORCID; López Cabo, Marta CSIC ORCID; Gómez Guillén, M. C. CSIC ORCID; Montero García, Pilar CSIC ORCID ; González Sotelo, Carmen CSIC ORCID ; Balsa-Canto, Eva CSIC ORCID póster de congreso
openAccessEFFOST17peli.pdf.jpg2017Multifunctional edible films from a green marine originGómez Estaca, Joaquín CSIC ORCID; Alemán, Ailén CSIC ORCID; López Caballero, M. E. CSIC ORCID; Montero García, Pilar CSIC ORCID ; Gómez Guillén, M. C. CSIC ORCIDpóster de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2014Nanoencapsulation of an active peptidic fraction from sea bream scales collagenMosquera, Mauricio CSIC; Giménez, Begoña CSIC ORCID; Da Silva, I. M.; Boelter, J. F.; Montero García, Pilar CSIC ORCID ; Gómez Guillén, M. C. CSIC ORCID; Brandelli, Adrianoartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2013Natural Additives in Bioactive Edible Films and Coatings: Functionality and Applications in FoodsSilva-Weiss, A.; Ihl, M.; Sobral, P. J. A.; Gómez Guillén, M. C. CSIC ORCID; Bifani, V.artículo
openAccessobtainingcook.pdf.jpg2016Obtaining of functional components from cooked shrimp (Penaeus vannamei) by enzymatic hydrolysisKetnawa, Sunantha; Martínez Álvarez, Óscar CSIC ORCID CVN ; Gómez Estaca, Joaquín CSIC ORCID; Gómez Guillén, M. C. CSIC ORCID; Benjakul, Soottawat; Rawdkuen, Saroatartículo
openAccessobtenproten.pdf.jpg2012Obtención de proteínas funcionales a partir de residuos de la industria procesadora de crustáceosMontero García, Pilar CSIC ORCID ; Gómez Guillén, M. C. CSIC ORCIDartículo
openAccessoninproce.pdf.jpg2017On the integral valorization of shrimp by-products: development of chitosan edible films incorporated with functional compounds from chitin demineralization processGómez Estaca, Joaquín CSIC ORCID; López Caballero, M. E. CSIC ORCID; Alemán, Ailén CSIC ORCID; Montero García, Pilar CSIC ORCID ; Gómez Guillén, M. C. CSIC ORCIDpóster de congreso
openAccessOxidationgelation.pdf.jpg2005Oxidation stability of muscle with quercetin and rosemary during thermal and high-pressure gelationMontero García, Pilar CSIC ORCID ; Giménez, Begoña CSIC ORCID; Pérez-Mateos, Miriam CSIC ORCID CVN ; Gómez Guillén, M. C. CSIC ORCIDartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2011Oxidative stability, volatile components and polycyclic aromatic hydrocarbons of cold-smoked sardine (Sardina pilchardus) and dolphinfish (Coryphaena hippurus)Gómez Estaca, Joaquín CSIC ORCID; Gómez Guillén, M. C. CSIC ORCID; Montero García, Pilar CSIC ORCID ; Sopelana, P.; Guillen, M. D.artículo
openAccesspartialtreatmen.pdf.jpg2005Partial characterization of protease activity in squid (Todaropsis eblanae) mantle: Modification by high-pressure treatmentHernández-Andrés, Aranzazu; Gómez Guillén, M. C. CSIC ORCID; Montero García, Pilar CSIC ORCID ; Pérez-Mateos, Miriam CSIC ORCID CVN artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1999Partial protease activity characterization of squid (Todaropsis eblanae) mantleAyensa, M. G; An, H.; Gómez Guillén, M. C. CSIC ORCID; Montero García, Pilar CSIC ORCID ; Borderías, A. Javier CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2014Películas funcionales enriquecidas con nanoliposomas encapsulando péptidos procedentes de residuos de origen marinoGómez Guillén, M. C. CSIC ORCID; Mosquera, Mauricio CSIC; Martínez Álvarez, Óscar CSIC ORCID CVN ; Montero García, Pilar CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2014Peptide Microencapsulation by Core-Shell Printing Technology for Edible Film ApplicationBlanco Pascual, Nuria CSIC; Koldeweij, R. B.; Stevens, R. S.; Montero García, Pilar CSIC ORCID ; Gómez Guillén, M. C. CSIC ORCID; Cate, A. T.artículo
openAccessFilm-gelatin-oregano-rosemary-CSIC.pdf.jpg2009Physical and chemical properties of tuna-skin and bovine-hide gelatin films with added aqueous oregano and rosemary extractsGómez Estaca, Joaquín CSIC ORCID; Montero García, Pilar CSIC ORCID ; Fernández Martín, Fernando CSIC; Alemán, Ailén CSIC ORCID; Gómez Guillén, M. C. CSIC ORCIDartículo
openAccessGelatin-lignin-films-CSIC.pdf.jpg2013Physical and functional characterization of active fish gelatin films incorporated with ligninNúñez-Flores, R. CSIC; Giménez, Begoña CSIC ORCID; Fernández Martín, Fernando CSIC; López Caballero, M. E. CSIC ORCID; Montero García, Pilar CSIC ORCID ; Gómez Guillén, M. C. CSIC ORCIDartículo
openAccessphysicaloil.pdf.jpg2022Physical and oxidative water-in-oil emulsion stability by the addition of liposomes from shrimp waste oil with antioxidant and anti-inflammatory propertiesPascual-Silva, Carolina CSIC ORCID; Alemán, Ailén CSIC ORCID; López Caballero, M. E. CSIC ORCID; Montero García, Pilar CSIC ORCID ; Gómez Guillén, M. C. CSIC ORCIDartículo