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1closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2019Milk and dairy product consumption and cardiovascular diseases: An overview of systematic reviews and meta-analysesFontecha, F. Javier CSIC ORCID ; Calvo, Maria V. CSIC ORCID ; Juárez, Manuela CSIC ORCID ; Gil, Ángel; Martínez-Vizcaino, Vicenteartículo
2openAccessGrasa láctea.pdf.jpg2014Grasa láctea: una fuente natural de compuestos bioactivosCalvo, Maria V. CSIC ORCID ; Castro-Gómez, Pilar CSIC; García-Serrano, Alba M. CSIC ORCID; Rodríguez Alcalá, Luis M. CSIC; Juárez, Manuela CSIC ORCID ; Fontecha, F. Javier CSIC ORCID artículo
3openAccessBioactive milk lipids.pdf.jpg2011Bioactive Milk LipidsFontecha, F. Javier CSIC ORCID ; Rodríguez Alcalá, Luis M. CSIC; Calvo, Maria V. CSIC ORCID ; Juárez, Manuela CSIC ORCID artículo
4openAccessTotal milk fat extraction.pdf.jpg2014Total milk fat extraction and quantification of polar and neutral lipids of cow, goat, and ewe milk by using a pressurized liquid system and chromatographic techniquesCastro-Gómez, Pilar CSIC; Rodríguez Alcalá, Luis M. CSIC; Calvo, Maria V. CSIC ORCID ; Romero, J.; Mendiola, J. A. CSIC ORCID ; Ibáñez, Elena CSIC ORCID ; Fontecha, F. Javier CSIC ORCID artículo
5openAccessfoods-08-00163-v2.pdf.jpg13-may-2019Alterations in the fatty acid composition in infant formulas and ω3-PUFA enriched UHT milk during storageRodríguez Alcalá, Luis M. CSIC; Calvo, Maria V. CSIC ORCID ; Fontecha, F. Javier CSIC ORCID ; Alonso López, Leocadio CSIC ORCID artículo
6openAccessCIALCOM16.pdf.jpg2014Desarrollo de una línea base para la potencial generación de productos lácteos diferenciados y potocolos de producción de leche y derivados de alto valor nutricionalCalvo, Maria V. CSIC ORCID ; Castro-Gómez, Pilar CSIC; Fontecha, F. Javier CSIC ORCID ; Holgado, Francisca CSIC ORCID ; Juárez, Manuela CSIC ORCID ; Rodríguez Alcalá, Luis M. CSIC; Villar-Tajadura, M. Antonia CSICrevista
7openAccessmolecules-23-01789.pdf.jpg20-jul-2018Effect of beta cyclodextrin on the reduction of cholesterol in ewe’s milk manchego cheeseAlonso López, Leocadio CSIC ORCID ; Fox, Patrick F.; Fontecha, F. Javier CSIC ORCID ; Calvo, Maria V. CSIC ORCID artículo
8openAccessInfluence_reduction.pdf.jpgjul-2019The Influence of ß-Cyclodextrin on the Reduction of Cholesterol Content in Egg and Duck Liver PâtéAlonso López, Leocadio CSIC ORCID ; Calvo, Maria V. CSIC ORCID ; Fontecha, F. Javier CSIC ORCID artículo
9closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2019Production of omega 3-rich oils from underutilized chia seeds. Comparison between supercritical fluid and pressurized liquid extraction methodsVillanueva-Bermejo, David CSIC ORCID; Calvo, Maria V. CSIC ORCID ; Castro-Gómez, Pilar CSIC; Fornari, Tiziana CSIC ; Fontecha, F. Javier CSIC ORCID artículo
10closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgmay-2019A scale-up process for the manufacture of reduced-cholesterolbutter using beta-cyclodextrinAlonso López, Leocadio CSIC ORCID ; Calvo, Maria V. CSIC ORCID ; Fontecha, F. Javier CSIC ORCID artículo