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Título
Autor(es)
Tipo
1
closedAccess
2019
Milk and dairy product consumption and cardiovascular diseases: An overview of systematic reviews and meta-analyses
Fontecha, F. Javier
CSIC
ORCID
;
Calvo, Maria V.
CSIC
ORCID
;
Juárez, Manuela
CSIC
ORCID
;
Gil, Ángel
;
Martínez-Vizcaino, Vicente
artículo
2
openAccess
2014
Grasa láctea: una fuente natural de compuestos bioactivos
Calvo, Maria V.
CSIC
ORCID
;
Castro-Gómez, Pilar
CSIC
;
García-Serrano, Alba M.
CSIC
ORCID
;
Rodríguez Alcalá, Luis M.
CSIC
;
Juárez, Manuela
CSIC
ORCID
;
Fontecha, F. Javier
CSIC
ORCID
artículo
3
openAccess
2011
Bioactive Milk Lipids
Fontecha, F. Javier
CSIC
ORCID
;
Rodríguez Alcalá, Luis M.
CSIC
;
Calvo, Maria V.
CSIC
ORCID
;
Juárez, Manuela
CSIC
ORCID
artículo
4
openAccess
2014
Total milk fat extraction and quantification of polar and neutral lipids of cow, goat, and ewe milk by using a pressurized liquid system and chromatographic techniques
Castro-Gómez, Pilar
CSIC
;
Rodríguez Alcalá, Luis M.
CSIC
;
Calvo, Maria V.
CSIC
ORCID
;
Romero, J.
;
Mendiola, J. A.
CSIC
ORCID
;
Ibáñez, Elena
CSIC
ORCID
;
Fontecha, F. Javier
CSIC
ORCID
artículo
5
openAccess
13-may-2019
Alterations in the fatty acid composition in infant formulas and ω3-PUFA enriched UHT milk during storage
Rodríguez Alcalá, Luis M.
CSIC
;
Calvo, Maria V.
CSIC
ORCID
;
Fontecha, F. Javier
CSIC
ORCID
;
Alonso López, Leocadio
CSIC
ORCID
artículo
6
openAccess
2014
Desarrollo de una línea base para la potencial generación de productos lácteos diferenciados y potocolos de producción de leche y derivados de alto valor nutricional
Calvo, Maria V.
CSIC
ORCID
;
Castro-Gómez, Pilar
CSIC
;
Fontecha, F. Javier
CSIC
ORCID
;
Holgado, Francisca
CSIC
ORCID
;
Juárez, Manuela
CSIC
ORCID
;
Rodríguez Alcalá, Luis M.
CSIC
;
Villar-Tajadura, M. Antonia
CSIC
revista
7
openAccess
20-jul-2018
Effect of beta cyclodextrin on the reduction of cholesterol in ewe’s milk manchego cheese
Alonso López, Leocadio
CSIC
ORCID
;
Fox, Patrick F.
;
Fontecha, F. Javier
CSIC
ORCID
;
Calvo, Maria V.
CSIC
ORCID
artículo
8
openAccess
jul-2019
The Influence of ß-Cyclodextrin on the Reduction of Cholesterol Content in Egg and Duck Liver Pâté
Alonso López, Leocadio
CSIC
ORCID
;
Calvo, Maria V.
CSIC
ORCID
;
Fontecha, F. Javier
CSIC
ORCID
artículo
9
closedAccess
2019
Production of omega 3-rich oils from underutilized chia seeds. Comparison between supercritical fluid and pressurized liquid extraction methods
Villanueva-Bermejo, David
CSIC
ORCID
;
Calvo, Maria V.
CSIC
ORCID
;
Castro-Gómez, Pilar
CSIC
;
Fornari, Tiziana
CSIC
;
Fontecha, F. Javier
CSIC
ORCID
artículo
10
closedAccess
may-2019
A scale-up process for the manufacture of reduced-cholesterolbutter using beta-cyclodextrin
Alonso López, Leocadio
CSIC
ORCID
;
Calvo, Maria V.
CSIC
ORCID
;
Fontecha, F. Javier
CSIC
ORCID
artículo
Explorar
Por tipo de contenido
1981
Publications
Autor
8
Rodríguez Alcalá, Luis M.
6
Castro-Gómez, Pilar
5
Juárez, Manuela
4
Alonso López, Leocadio
2
García-Serrano, Alba M.
2
Holgado, Francisca
2
Santurino-Fontecha, Cristina
2
Villar-Tajadura, M. Antonia
1
Fornari, Tiziana
1
Fox, Patrick F.
.
siguiente >
Palabras clave
2
Bioactive lipids
2
Cholesterol
2
Conjugated linoleic acids
2
Fatty acids
2
Fosfolípidos
2
Lípidos bioactivos
2
Phospholipids
2
Pressurized liquid extraction
1
Beta cyclodextrin
1
Butyric acid
.
siguiente >
Fecha de Publicación
5
2019
2
2018
1
2017
1
2016
4
2014
1
2012
2
2011