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1openAccessGrasa láctea.pdf.jpg2014Grasa láctea: una fuente natural de compuestos bioactivosCalvo, Maria V. CSIC ORCID ; Castro-Gómez, Pilar CSIC; García-Serrano, Alba M. CSIC ORCID; Rodríguez Alcalá, Luis M. CSIC; Juárez, Manuela CSIC ORCID ; Fontecha, F. Javier CSIC ORCID artículo
2openAccessInvestigación en productos lácteos.pdf.jpg2013Investigación en productos lácteos funcionales en el marco del proyecto Iberoamericano CYTED-IBEROFUNFontecha, F. Javier CSIC ORCID artículo
3openAccessInnovation in Food.pdf.jpg2011Blood lipid biomarkers after consumption of a commercial reduced milk fat cheese naturally-enriched in CLACalvo, Maria V. CSIC ORCID ; Rodríguez Alcalá, Luis M. CSIC; Fontecha, F. Javier CSIC ORCID comunicación de congreso
4closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgene-2016Combined effect of Lactobacillus acidophilus and ß-cyclodextrin on serum cholesterol in pigsAlonso López, Leocadio CSIC ORCID ; Fontecha, F. Javier CSIC ORCID ; Cuesta, Palomaartículo
5closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2018Activities, bioavailability, and metabolism of lipids from structural membranes and oils: Promising research on mild cognitive impairmentPérez Gálvez, Antonio CSIC ORCID ; Garrido Fernández, J. CSIC ORCID ; Jarén-Galán, Manuel CSIC ; Calvo, Maria V. CSIC ORCID ; Visioli, Francesco; Fontecha, F. Javier CSIC ORCID artículo
6closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2015Characterization of the aroma-active, phenolic, and lipid profiles of the pistachio (Pistacia vera L.) nut as affected by the single and double roasting processRodríguez-Bencomo, Juan José CSIC; Rodríguez Alcalá, Luis M. CSIC; Fontecha, F. Javier CSIC ORCID ; Selli, Serkanartículo
7closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2018Buttermilk and krill oil phospholipids improve hippocampal insulin resistance and synaptic signaling in aged ratsTomé-Carneiro, Joao CSIC ORCID; Crespo, M. Carmen; Burgos-Ramos, Emma; Tomas-Zapico, Cristina; García-Serrano, Alba M. CSIC ORCID; Castro-Gómez, Pilar CSIC; Venero, César CSIC ORCID; Pereda-Pérez, Inmaculada; Baliyan, Shishir; Valencia, Azucena; Fontecha, F. Javier CSIC ORCID ; Dávalos Herrera, Alberto; Visioli, Francescoartículo
8closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2019Production of omega 3-rich oils from underutilized chia seeds. Comparison between supercritical fluid and pressurized liquid extraction methodsVillanueva-Bermejo, David CSIC ORCID; Calvo, Maria V. CSIC ORCID ; Castro-Gómez, Pilar CSIC; Fornari, Tiziana CSIC ; Fontecha, F. Javier CSIC ORCID artículo
9closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2018Chemical, fatty acid, polyphenolic profile, techno-functional and antioxidant properties of flours obtained from quinoa (Chenopodium quinoa Willd) seedsPellegrini, Marika; Lucas-González, Raquel; Ricci, Antonella; Fontecha, F. Javier CSIC ORCID ; Fernández-López, Juana; Pérez-Álvarez, José A.; Viuda-Martos, Manuelartículo
10closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2012A quick, optimized method for routine analysis of essential and trans-octadecenoic acids in edible fats and oils by GLCRodríguez Alcalá, Luis M. CSIC; Calvo, Maria V. CSIC ORCID ; Fontecha, F. Javier CSIC ORCID artículo