Firma en Digital.CSIC (*)
Pérez Gálvez, Antonio
 
Centro o Instituto
CSIC - Instituto de la Grasa (IG)
 
Departamento
Fitoquímica de los Alimentos; Grupo: Química y bioquímica de pigmentos
 
Categoría Profesional
Científico Titular
 
Especialización
Química y bioquímica de pigmentos.
 
Email
aperez@ig.csic.es
 
 
 
Otros identificadores (con url)
 

Results 1-20 of 53 (Search time: 0.07 seconds).

RightsPreviewIssue DateTitleAuthor(s)Type
1openAccessPostprint_2015_FoodControl_V51_P240.pdf.jpg2015A new probe for tracking the presence of E141i food colorantPérez Gálvez, Antonio CSIC ORCID ; Ríos, José Julián; Roca, María CSIC ORCID artículo
2closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg13-May-2020Accomplished High-Resolution Metabolomic and Molecular Studies Identify New Carotenoid Biosynthetic Reactions in CyanobacteriaManzoni Maroneze, Mariana; Caballero-Guerrero, Belén CSIC ORCID ; Queiroz Zepka, Leila; Jacob-Lopes, Eduardo; Pérez Gálvez, Antonio CSIC ORCID ; Roca, María CSIC ORCID artículo
3closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2018Activities, bioavailability, and metabolism of lipids from structural membranes and oils: Promising research on mild cognitive impairmentPérez Gálvez, Antonio CSIC ORCID ; Garrido Fernández, J. CSIC ORCID ; Jarén-Galán, Manuel CSIC ; Calvo, Maria V. CSIC ORCID ; Visioli, Francesco; Fontecha, F. Javier CSIC ORCID artículo
4openAccessmolecules-26-01935.pdf.jpg30-Mar-2021An integrative approach of an in vitro measurement of the digestibility of triacylglycerols of human milkPérez Gálvez, Antonio CSIC ORCID ; Calvo, Maria V. CSIC ORCID ; Aguayo-Maldonado, Josefa; Fontecha, F. Javier CSIC ORCID artículo
5openAccess504.pdf.jpg30-Jun-2008Astaxanthin from crayfish (Procambarus clarkii) as a pigmentary ingredient in the feed of laying hensPérez Gálvez, Antonio CSIC ORCID ; Mínguez Mosquera, María Isabel CSIC; Negro, Juan J. CSIC ORCID; Garrido Fernández, J. CSIC ORCID ; Cascajo Almenara, M. V. CSIC ORCIDartículo
6openAccessmarinedrugs-16-00397-v2.pdf.jpg22-Oct-2018Bioaccessibility of Marine CarotenoidsViera Alcaide, Isabel CSIC ORCID ; Pérez Gálvez, Antonio CSIC ORCID ; Roca, María CSIC ORCID artículo
7openAccessIG_AGROCSIC_5.pdf.jpgJun-2005Características químicas nutricionales y funcionales de los alimentosMínguez Mosquera, María Isabel CSIC; Pérez Gálvez, Antonio CSIC ORCID artículo
8openAccessnutrients-10-01654.pdf.jpg3-Nov-2018Carotenoid content in human colostrum is associated to preterm/full-term birth conditionOdorissi Xavier, Ana Augusta; Díaz-Salido, Elena; Arenilla-Vélez, Isabel; Aguayo-Maldonado, Josefa; Garrido Fernández, J. CSIC ORCID ; Fontecha, F. Javier CSIC ORCID ; Sánchez-García, Alicia CSIC ORCID; Pérez Gálvez, Antonio CSIC ORCID artículo
9closedAccessJan-2005Carotenoid pigments in acerola fruits (Malpighia emarginata DC.) and derived productsHornero-Méndez, Dámaso CSIC ORCID ; Mezadri, Tatiana; Pérez Gálvez, Antonio CSIC ORCID artículo
10openAccessPostprint_2017_FoodChem_V221_P1317.pdf.jpg15-Apr-2017Carotenoid:β-cyclodextrin stability is independent of pigment structureFernández-García, Elisabet; Pérez Gálvez, Antonio CSIC ORCID artículo
11openAccessCarotenoids_Perez_Galvez_Art2020.pdf.jpg2020Carotenoids and Chlorophylls as AntioxidantsPérez Gálvez, Antonio CSIC ORCID ; Viera Alcaide, Isabel CSIC ORCID; Roca, María CSIC ORCID artículo
12closedAccessMay-2012Carotenoids bioavailability from foods: From plant pigments to efficient biological activitiesFernández García, Elisabet CSIC ORCID; Carvajal-Lérida, Irene CSIC; Jarén-Galán, Manuel CSIC ; Garrido Fernández, J. CSIC ORCID ; Pérez Gálvez, Antonio CSIC ORCID ; Hornero-Méndez, Dámaso CSIC ORCID artículo
13openAccesspostprint_2016_PhotochemPhotobiolSci_V15_P1204.pdf.jpg18-Aug-2016Carotenoids exclusively synthesized in red pepper (capsanthin and capsorubin) protect human dermal fibroblasts against UVB induced DNA damage†Fernández-García, Elisabet; Carvajal-Lérida, Irene CSIC; Pérez Gálvez, Antonio CSIC ORCID artículo
14closedAccess15-Jan-2004Changes in the carotenoid metabolism of capsicum fruits during application of modelized slow drying process for paprika productionPérez Gálvez, Antonio CSIC ORCID ; Hornero-Méndez, Dámaso CSIC ORCID ; Mínguez Mosquera, María Isabel CSICartículo
15openAccessPostprint_2017_CurrMedChem_V24_P4515.pdf.jpg2017Chemistry in the Bioactivity of Chlorophylls: An OverviewPérez Gálvez, Antonio CSIC ORCID ; Viera Alcaide, Isabel CSIC ORCID ; Roca, María CSIC ORCID artículo
16openAccess2019Manzoni-Antioxidants.pdf.jpg29-Nov-2019Chlorophyll Oxidative Metabolism During the Phototrophic and Heterotrophic Growth of Scenedesmus obliquusManzoni Maroneze, Mariana; Queiroz Zepka, Leila; Jacob Lopes, Eduardo; Pérez Gálvez, Antonio CSIC ORCID ; Roca, María CSIC ORCID artículo
17openAccessPostprint_2017_FoodChem_V228_P625.pdf.jpg11-Feb-2017Comprehensive chlorophyll composition in the main edible seaweedsChen, Kewei; Ríos, José Julián; Pérez Gálvez, Antonio CSIC ORCID ; Roca, María CSIC ORCID artículo
18openAccessFoodChem_2023_V415_135746.pdf.jpg30-Jul-2023Comprehensive chlorophyll composition of commercial green food colorants and coloring foodstuffs by HPLC-ESI-QTOF-MS/MS: ChlorophyllinsPérez Gálvez, Antonio CSIC ORCID ; Roca, María CSIC ORCID artículo
19openAccessCarotenoide.pdf.jpg30-Sep-2004Correlación entre unidades asta-concentración carotenoide en pimentones. Predicción de la estabilidad del color durante el almacenamientoPérez Gálvez, Antonio CSIC ORCID ; Mínguez Mosquera, María Isabel CSIC; Garrido Fernández, J. CSIC ORCID ; Lozano-Ruiz, M.ª Mercedes; Montero de Espinosa, Vicenteartículo
20closedAccessOct-2005Dependence of carotenoid content and temperature-time regimes during the traditional slow drying of red pepper for paprika production at La Vera countyPérez Gálvez, Antonio CSIC ORCID ; Hornero-Méndez, Dámaso CSIC ORCID ; Mínguez Mosquera, María Isabel CSICartículo