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Título
Autor(es)
Tipo
1
closedAccess
1988
Cambios de los constituyentes químicos durante la fermentación panaria. X: modificaciones de los compuestos nitrogenados solubles en ácido acético durante el amasado, fermentación y cocción
Benedito Mengod, Carmen
;
Collar, Concha
CSIC
ORCID
;
Prieto, José A.
artículo
2
closedAccess
1988
Plasma mineral concentrations in growing chicks fed diets containing raw and autoclaved faba bean and faba bean fractions.
Rubio, L
;
Brenes, Agustín
CSIC
artículo
3
closedAccess
1988
Frying fat alteration. 3. Correlation between analytical indexes and methods for the direct evaluation of degradation compounds
Pérez Camino, María del Carmen
CSIC
ORCID
;
Márquez Ruiz, Gloria
CSIC
ORCID
;
Salgado, Antonio
;
Dobarganes, M. Carmen
CSIC
artículo
4
closedAccess
feb-1988
Gas chromatographic method for determining free fatty acids in cheese
Alonso López, Leocadio
CSIC
ORCID
;
Juárez, Manuela
CSIC
ORCID
;
Fontecha, F. Javier
CSIC
ORCID
;
Martín-Hernández, M. C.
CSIC
artículo
5
closedAccess
1988
High performance size exclusion chromatography of polar compounds in heated and non-heated fats
Dobarganes, M. Carmen
CSIC
;
Pérez Camino, María del Carmen
CSIC
ORCID
;
Márquez Ruiz, Gloria
CSIC
ORCID
artículo
6
closedAccess
1988
Influence of low voltage electrical stimulation and rate of chilling on post-mortem glucolysis in lamb
Carballo, José
CSIC
ORCID
;
García-Matamoros. E
;
Jiménez Colmenero, Francisco
CSIC
ORCID
artículo
7
closedAccess
1988
Effects of consuming toxic oils and oleoanilides on fat digestibility and adipose tissue composition of rats
Higón, Enrique
;
Vaquero, M. Pilar
CSIC
ORCID
;
Navarro, María Pilar
CSIC
;
Sánchez-Muniz, F. J.
artículo
8
closedAccess
1988
A ripening and storage study of soft goat cheese with Penicillium candidum on the surface
Juárez, Manuela
CSIC
ORCID
;
Ramos González, María Mercedes
CSIC
;
Martín-Hernández, M. C.
CSIC
artículo
9
closedAccess
1988
Microflora de la masa madre panaria. VI efectos de la liofilización sobre la viabilidad y propiedades funcionales de lactobacilos de la fermentación panaria
Benedito Mengod, Carmen
;
Barber, S.
;
Torner, M. J.
artículo
10
openAccess
1988
Efecto de la adición de sal y bicarbonato sódico sobre el porcentaje de grasa abdominal y minerales en el tejido óseo de los pollos
Brenes, Agustín
CSIC
;
Díez, M. V.
;
Rubio, L.
;
Yuste, P
artículo
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Por tipo de contenido
18342
Publications
76
Collections
9
Communities
Autor
6
Juárez, Manuela
5
Ramos González, María Mercedes
4
Costell Ibáñez, Elvira
4
Dobarganes, M. Carmen
4
Martín-Hernández, M. C.
4
Pérez Camino, María del Carmen
3
Benedito Mengod, Carmen
3
Canet, Wenceslao
3
Careche, Mercedes
3
Jiménez Colmenero, Francisco
.
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Palabras clave
1
Alimentación animal
1
Avicultura
1
Bioquímica
1
Bioquímica molecular
1
Bovine Milk
1
Chemical Thermodynamics
1
Compuestos fenólicos
1
Compuestos orgánicos
1
Free acids in cheese
1
Fucose
.
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