Firma en Digital.CSIC (*)
Navarro, María Pilar
 
Centro o Instituto
CSIC - Estación Experimental del Zaidín (EEZ)
 
Departamento
Biodisponibilidad de minerales
 
Categoría Profesional
Científica Titular (Jubilada)
 
Especialización
Nutrición y Bromatología
 
Email
N/A
 
Otros identificadores (con url)
 

Results 1-20 of 70 (Search time: 0.041 seconds).

RightsPreviewIssue DateTitleAuthor(s)Type
1openAccessmediteradolescen.pdf.jpg2008A Mediterranean dietary style improves calcium utilization in healthy male adolescentsSeiquer, Isabel; Mesías, Marta CSIC ORCID ; Muñoz-Hoyos, A.; Galdó, Gabriel; Navarro, María Pilar CSIC artículo
2closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1984Algunas repercusiones del consumo de etanol sobre la composición corporal de minerales en la rataVaquero, M. Pilar CSIC ORCID ; Navarro, María Pilar CSIC ; Conde, R.artículo
3closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2014An advanced glycation end product (AGE)-rich diet promotes nε-carboxymethyl-lysine accumulation in the cardiac tissue and tendons of ratsRoncero Ramos, Irene; Niquet-Leridon, Céline; Strauch, Christopher; Monnier, Vincent M.; Tessier, Frédéric J.; Navarro, María Pilar CSIC ; Delgado Andrade, Cristina CSIC ORCID artículo
4openAccessAntiglycative effect of fruit and vegetable.pdf.jpg2013Antiglycative effect of fruit and vegetable seed extracts: Inhibition of AGE formation and carbonyl-trapping abilitiesMesías, Marta CSIC ORCID ; Navarro, María Pilar CSIC ; Gökmen, Vural; Morales, F. J. CSIC ORCID artículo
5closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2008Antioxidant properties and metal chelating activity of glucose-lysine heated mixtures: Relationships with mineral absorption across caco-2 cell monolayersRuiz Roca, Beatriz; Navarro, María Pilar CSIC ; Seiquer, Isabelartículo
6closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2016Assessing the effects of model Maillard compound intake on iron, copper and zinc retention and tissue delivery in adult ratsRoncero Ramos, Irene; Pastoriza, Silvia; Navarro, María Pilar CSIC ; Delgado Andrade, Cristina CSIC ORCID artículo
7openAccessassesstudies.pdf.jpg2010Assessing the effects of severe heat treatment of milk on calcium bioavailability: In vitro and in vivo studiesSeiquer, Isabel; Delgado Andrade, Cristina CSIC ORCID ; Haro, Ana; Navarro, María Pilar CSIC artículo
8openAccessassesdiet.pdf.jpg2012Assessment of acrylamide intake of Spanish boys aged 11-14 years consuming a traditional and balanced dietDelgado Andrade, Cristina CSIC ORCID ; Mesías, Marta CSIC ORCID ; Morales, F. J. CSIC ORCID ; Seiquer, Isabel; Navarro, María Pilar CSIC artículo
9closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2004Bioavailability of iron from a heat treated glucose-lysine model food system: Assays in rats and in Caco-2 cellsDelgado Andrade, Cristina CSIC ORCID ; Seiquer, Isabel; Navarro, María Pilar CSIC artículo
10closedAccessFICHERO RESTRINGIDO.txt.pdf.jpg2000Calcium absorption in rats consuming olive oil or sunflower oi lunused or used in fryingPérez Granados, Ana M. CSIC; Vaquero, M. Pilar CSIC ORCID ; Navarro, María Pilar CSIC artículo
11closedAccessFICHERO RESTRINGIDO.txt.pdf.jpg2000Calcium absorption in rats consuming olive oil or sunflower oil unused or used in fryingPérez Granados, Ana M. CSIC; Vaquero, M. Pilar CSIC ORCID ; Navarro, María Pilar CSIC artículo
12closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2000Calcium and phosphorus bioavailability in rats consuming oil from either raw sardines or sardines fried in olive oilPérez Granados, Ana M. CSIC; Vaquero, M. Pilar CSIC ORCID ; Navarro, María Pilar CSIC artículo
13closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2006Changes in calcium absorption and subsequent tissue distribution induced by Maillard reaction products: In vitro and in vivo assaysDelgado Andrade, Cristina CSIC ORCID ; Seiquer, Isabel; Navarro, María Pilar CSIC artículo
14closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1987Changes in serum and urinary levels of phosphorus in pregnant women, induced by effect of milk supplementation | Modificaciones de los niveles séricos y urinarios de fósforo en mujeres gestantes, por efecto de la suplementación láctea.Salinas, M. C.; Martínez, M. E.; Catalán, P.; Ordás, J.; Navarro, María Pilar CSIC artículo
15closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2005Comparative effects of glucose-lysine versus glucose-methionine Maillard reaction products consumption: in vitro and in vivo calcium availabilityDelgado Andrade, Cristina CSIC ORCID ; Seiquer, Isabel; Navarro, María Pilar CSIC artículo
16closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2003Comparative effects of the fat extracted from raw and fried Sardines upon rat growth and Zinc bioavailabilityPérez Granados, Ana M. CSIC; Vaquero, M. Pilar CSIC ORCID ; Navarro, María Pilar CSIC artículo
17closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2013Composition and functionality of bone affected by dietary glycated compoundsDelgado Andrade, Cristina CSIC ORCID ; Roncero Ramos, Irene; Carballo, José CSIC ORCID ; Rufián Henares, J. A. CSIC ORCID; Seiquer, Isabel; Navarro, María Pilar CSIC artículo
18closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2012Consumption of highly processed foods: Effects on bioavailability and status of zinc and copper in adolescentsMesías, Marta CSIC ORCID ; Seiquer, Isabel; Navarro, María Pilar CSIC artículo
19closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2014Consumption of model Maillard reaction products has no significant impact on Ca and Mg retention or on tissue distribution in ratsRoncero Ramos, Irene; Pastoriza, Silvia; Navarro, María Pilar CSIC ; Delgado Andrade, Cristina CSIC ORCID artículo
20closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2002Consumption of raw and fried sardine (Clupea pilchardus) as protein source of diets: Effects on iron metabolism in ratsSeiquer, Isabel; Aspe, Teresa; Pérez Granados, Ana M. CSIC; Navarro, María Pilar CSIC artículo