Skip navigation
Producción CSIC
Áreas e Institutos
Navegar ítems por:
Fecha Publicación
Autor
Título
Palabras Clave
Autor con perfil
Proyecto de investigación
Grupo de investigación
Agencia Financiadora
Fecha Envío
Pasarela
Estadísticas
Contacto
Servicios
Mi DIGITAL.CSIC
Suscripciones
Editar perfil
DIGITAL.CSIC
Ítems
Autores con perfil
Proyectos de investigación
Grupos de investigación
Institutos
Colecciones
DIGITAL.CSIC
Buscar en:
por
Empiece una nueva busqueda
Add/Remove Filters (2 filters currently applied)
Hide Filters
Filtros:
Autor
Palabras Clave
Fecha de Publicación
Título
Revista
Editorial
Agencia financiadora
Tipología
Idioma
DOI
Accesibilidad
Igual a
Contiene
ID
No igual a
No Contiene
No ID
Autor
Palabras Clave
Fecha de Publicación
Título
Revista
Editorial
Agencia financiadora
Tipología
Idioma
DOI
Accesibilidad
Igual a
Contiene
ID
No igual a
No Contiene
No ID
Añada filtros:
Use filtros para mejorar los resultados de búsqueda.
Autor
Palabras Clave
Fecha de Publicación
Título
Revista
Editorial
Agencia financiadora
Tipología
Idioma
DOI
Accesibilidad
Igual a
Contiene
ID
No igual a
No Contiene
No ID
Resultados 1-15 de 15.
Resultados por página
5
10
20
50
|
Ordenar por
Relevancia
Anterior
1
Siguiente
Resultados por ítem:
Refman
EndNote
Bibtex
RefWorks
Excel
CSV
PDF
DataCite
Derechos
Preview
Fecha Public.
Título
Autor(es)
Tipo
1
closedAccess
oct-2022
Biodiversity of exopolysaccharide-producing lactic acid bacteria from Iranian traditional Kishk and optimization of EPS yield by Enterococcus spp
Vosough, Paria Rahnama
;
Edalatian, Mohammad Reza
;
Habibi Najafi, Mohammad Bagher
;
Javadmanesh, Ali
;
Mayo Pérez, Baltasar
CSIC
ORCID
artículo
2
openAccess
1-jul-2022
Functional bacterial cultures for dairy applications: Towards improving safety, quality, nutritional and health benefit aspects
González-González, Felipe
CSIC
;
Delgado, Susana
CSIC
ORCID
;
Ruíz García, Lorena
CSIC
ORCID
;
Margolles Barros, Abelardo
CSIC
ORCID
;
Ruas-Madiedo, Patricia
CSIC
ORCID
artículo de revisión
3
openAccess
18-oct-2022
Prevention of microbes-induced spoilage in sodium chloride-free cucumber fermentations employing preservatives
Pérez-Díaz, Ilenys M.
;
Medina Pradas, Eduardo
CSIC
ORCID
;
Page, Clinton A
;
Johanningsmeier, Suzanne D
;
Daughtry, Katheryne V
;
Moeller, Lisa
artículo
4
openAccess
25-mar-2022
Investigating the biotechnological potential of lactic acid bacteria strains isolated from different Algerian dairy and farm sources
Belarbi, Aicha Yasmine
;
Almeida, Otávio G. G. de
;
Gatto, Veronica
;
Torriani, Sandra
;
Río Lagar, Beatriz del
CSIC
ORCID
;
Ladero Losada, Víctor Manuel
CSIC
ORCID
;
Redruello, Begoña
CSIC
ORCID
;
Bensalah, Farid
;
Álvarez González, Miguel Ángel
CSIC
ORCID
artículo
5
openAccess
23-sep-2022
Phenotype testing, genome analysis, and metabolic interactions of three lactic acid bacteria strains existing as a consortium in a naturally fermented milk
Rodríguez Álvarez, Javier
CSIC
ORCID
CVN
;
Vázquez, Lucía
CSIC
ORCID
;
Flórez García, Ana Belén
CSIC
ORCID
;
Mayo Pérez, Baltasar
CSIC
ORCID
artículo
6
openAccess
15-ago-2022
Optimisation of working parameters for lactic acid bacteria and yeast recovery from table olive biofilms, preserving fruit integrity and reducing chloroplast recovery
López-García, Elio
CSIC
ORCID
;
Benítez-Cabello, Antonio
CSIC
ORCID
;
Martín-Arranz, Virginia
CSIC
;
Garrido Fernández, A.
CSIC
ORCID
;
Jiménez Díaz, Rufino
CSIC
ORCID
;
Arroyo López, Francisco Noé
CSIC
ORCID
artículo
7
closedAccess
7-oct-2022
Iranian kishk as a source of lactic acid bacteria producing exopolysaccharide
Edalatian, Mohammad Reza
;
Vosough, Paria Rahnama
;
Habibi Najafi, Mohammad Bagher
;
Javadmanesh, Ali
;
Mayo Pérez, Baltasar
CSIC
ORCID
póster de congreso
8
closedAccess
jun-2022
Fermented foods: An update on evidence-based health benefits and future perspectives
Diez-Ozaeta, Iñaki
CSIC
;
Astiazaran, Oihana Juaristi
artículo
9
closedAccess
2022
Use of biopreservation to improve the quality of fresh aquatic products
Campos, Carmen A.
;
Aubourg, Santiago P.
CSIC
ORCID
;
Schelegueda, Laura I.
capítulo de libro
10
closedAccess
2022
Lactic Acid Bacteria: Lactobacillus plantarum
Mayo Pérez, Baltasar
CSIC
ORCID
;
Flórez García, Ana Belén
CSIC
ORCID
capítulo de libro
11
openAccess
1-jul-2022
Fermentation of chickpea flour with selected lactic acid bacteria for improving its nutritional and functional properties
Sáez, Gabriel D.
;
Sabater, Carlos
CSIC
ORCID
;
Fara, Agustina
;
Zárate, Gabriela
artículo
12
openAccess
4-oct-2022
Weissella cibaria riboflavin-overproducing and dextran-producing strains useful for the development of functional bread
Hernández-Alcántara, Annel M.
CSIC
ORCID
;
Chiva, Rosa Ana
CSIC
ORCID
CVN
;
Mohedano Bonillo, Mari Luz
CSIC
ORCID
;
Russo, Pasquale
;
Ruiz-Masó, José A.
CSIC
ORCID
;
Solar, Gloria del
CSIC
ORCID
;
Spano, Giuseppe
;
Tamame, Mercedes
CSIC
ORCID
CVN
;
López García, Paloma
CSIC
ORCID
artículo
13
openAccess
28-abr-2022
Biological functions of exopolysaccharides from lactic acid bacteria and their potential benefits for humans and farmed animals
Werning, María Laura
CSIC
;
Hernández-Alcántara, Annel M.
CSIC
ORCID
;
Ruiz, María Julia
;
Soto, Lorena Paola
;
Dueñas, María Teresa
;
López García, Paloma
CSIC
ORCID
;
Frizzo, Laureano
artículo
14
closedAccess
13-ene-2022
Potential Probiotic Lactic Acid Bacteria with Anti-Penicillium expansum Activity from Different Species of Tunisian Edible Snails
Rabaoui, Ghada
;
Sánchez-Juanes, Fernando
;
Tebini, Mohamed
;
Naghmouchi, Karim
;
Muñoz Bellido, Juan Luís
;
Ben-Mahrez, Kamel
;
Réjiba, Samia
artículo
15
openAccess
jul-2022
Conjugative DNA transfer from E. coli to transformation-resistant lactobacilli
Samperio, Sara
CSIC
ORCID
;
Guzmán-Herrador, Dolores L.
CSIC
ORCID
;
May-Cuz, Rigoberto
;
Martín, M. Cruz
CSIC
ORCID
;
Álvarez González, Miguel Ángel
CSIC
ORCID
;
Llosa, Matxalen
CSIC
ORCID
capítulo de libro
Resultados 1-15 de 15.
Anterior
1
Siguiente
Explorar
Autor
4
Mayo Pérez, Baltasar
2
Edalatian, Mohammad Reza
2
Flórez García, Ana Belén
2
Habibi Najafi, Mohammad Bagher
2
Hernández-Alcántara, Annel M.
2
Javadmanesh, Ali
2
López García, Paloma
2
Vosough, Paria Rahnama
2
Álvarez González, Miguel Ángel
1
Almeida, Otávio G. G. de
.
siguiente >
Palabras clave
3
Exopolysaccharide
3
Probiotics
2
Bacteriocins
2
Biopreservation
2
Fermentation
2
Genomics
2
Probiotic
2
RSM
2
Starters
1
Adjunct cultures
.
siguiente >