Firma en Digital.CSIC (*)
Fernández-Bolaños Guzmán, Juan
 
Centro o Instituto
CSIC - Instituto de la Grasa (IG)
 
Departamento
Fitoquímica de los Alimentos. Grupo: Fitoquímicos, Bioactividad y Desarrollo de Procesos
 
Categoría Profesional
Investigador Científico
 
Especialización
Fitoquímicos, Bioactividad y Desarrollo de Procesos.
 
Email
jfbg@cica.es
 
 
 
Otros identificadores (con url)
 

Refined By:
Autor:  Jiménez Araujo, Ana
Tipología:  artículo
Fulltext:  With Fulltext

Resultados 1-13 de 13.

DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
1openAccess20093,4-Dihydroxyphenylglycol (DHPG): An Important Phenolic Compound Present in Natural Table OlivesRodríguez-Gutiérrez, Guillermo CSIC ORCID ; Lama Muñoz, Antonio CSIC ORCID ; Jaramillo Carmona, Sara M. ; Fuentes Alventosa, José María CSIC; Guillén Bejarano, Rafael CSIC ORCID ; Jiménez Araujo, Ana CSIC ORCID ; Rodríguez-Arcos, Rocío CSIC ORCID ; Fernández-Bolaños Guzmán, Juan CSIC ORCID artículo
2openAccessPostprint_FoodChem_2016_V196_P917.pdf.jpg1-abr-2016Antioxidant phenolic extracts obtained from secondary Tunisian date varieties (Phoenix dactylifera L.) by hydrothermal treatmentsMrabet, Abdessalem; Jiménez Araujo, Ana CSIC ORCID ; Fernández-Bolaños Guzmán, Juan CSIC ORCID ; Rubio-Senent, Fátima CSIC ORCID; Lama Muñoz, Antonio CSIC ORCID ; Sindic, Marianne; Rodríguez-Gutiérrez, Guillermo CSIC ORCID artículo
3openAccessPostP_2008_JFS_V73_PC526.pdf.jpg2008Characterization of asparagus lignin by HPLCJaramillo Carmona, Sara M. ; Fuentes Alventosa, José María CSIC; Rodríguez-Gutiérrez, Guillermo CSIC ORCID ; Waldron, K.W.; Smith, A.C.; Guillén Bejarano, Rafael CSIC ORCID ; Fernández-Bolaños Guzmán, Juan CSIC ORCID ; Jiménez Araujo, Ana CSIC ORCID ; Rodríguez-Arcos, Rocío CSIC ORCID artículo
4openAccessantioxidants_2022_11-01914.pdf.jpg27-sep-2022Date Seed: Rich Source of Antioxidant Phenolics Obtained by Hydrothermal TreatmentsMrabet, Abdessalem; Jiménez Araujo, Ana CSIC ORCID ; Fernández-Prior, África CSIC ORCID; Bermúdez-Oria, Alejandra CSIC ORCID; Fernández-Bolaños Guzmán, Juan CSIC ORCID ; Sindic, Marianne; Rodríguez-Gutiérrez, Guillermo CSIC ORCID artículo
5openAccess1-s2.0-S0362028X22015010-main.pdf.jpg1998Degradation of hemicellulosic and cellulosic polysaccharides in pickled green olivesSánchez, Coral; Guillén-Bejarano, Rafael ; Heredia Moreno, Antonia CSIC ; Jiménez Araujo, Ana CSIC ORCID ; Fernández-Bolaños Guzmán, Juan CSIC ORCID artículo
6openAccess1-s2.0-S0362028X22015009-main.pdf.jpg1998Degradation of pectic polysaccharides in pickled green olivesSánchez, Coral; Guillén-Bejarano, Rafael ; Heredia Moreno, Antonia CSIC ; Jiménez Araujo, Ana CSIC ORCID ; Fernández-Bolaños Guzmán, Juan CSIC ORCID artículo
7openAccessPostP_2009_FoodChem_V113_P665.pdf.jpgmar-2009Effect of extraction method on chemical composition and functional characteristics of high dietary fibre powders obtained from asparagus by-productsFuentes Alventosa, José María CSIC; Rodríguez-Gutiérrez, Guillermo CSIC ORCID ; Jaramillo Carmona, Sara M. ; Espejo-Calvo, Juan Antonio; Rodríguez-Arcos, Rocío CSIC ORCID ; Fernández-Bolaños Guzmán, Juan CSIC ORCID ; Guillén Bejarano, Rafael CSIC ORCID ; Jiménez Araujo, Ana CSIC ORCID artículo
8openAccessPostP_2009_FoodChem_V116_P484.pdf.jpg15-sep-2009Effect of the extraction method on phytochemical composition and antioxidant activity of high dietary fibre powders obtained from asparagus by-productsFuentes Alventosa, José María CSIC; Jaramillo Carmona, Sara M. ; Rodríguez-Gutiérrez, Guillermo CSIC ORCID ; Rodríguez-Arcos, Rocío CSIC ORCID ; Fernández-Bolaños Guzmán, Juan CSIC ORCID ; Guillén Bejarano, Rafael CSIC ORCID ; Espejo-Calvo, Juan Antonio; Jiménez Araujo, Ana CSIC ORCID artículo
9openAccessExtraction.pdf.jpg31-mar-2006Extraction of interesting organic compounds from olive oil wasteFernández-Bolaños Guzmán, Juan CSIC ORCID ; Rodríguez-Gutiérrez, Guillermo CSIC ORCID ; Rodríguez-Arcos, Rocío CSIC ORCID ; Guillén Bejarano, Rafael CSIC ORCID ; Jiménez Araujo, Ana CSIC ORCID artículo
10openAccessPostP_2008_BioresTechnol_V99_P5261.pdf.jpgsep-2008Olive stone an attractive source of bioactive and valuable compoundsRodríguez-Gutiérrez, Guillermo CSIC ORCID ; Lama Muñoz, Antonio CSIC ORCID ; Rodríguez-Arcos, Rocío CSIC ORCID ; Jiménez Araujo, Ana CSIC ORCID ; Guillén Bejarano, Rafael CSIC ORCID ; Fernández-Bolaños Guzmán, Juan CSIC ORCID artículo
11openAccessPostprint_2017_LWTFoodSciTechnol_V79_P416.pdf.jpgjun-2017Phenolic extracts obtained from thermally treated secondary varieties of dates: Antimicrobial and antioxidant propertiesMrabet, Abdessalem; García Borrego, Aránzazu CSIC ORCID ; Jiménez Araujo, Ana CSIC ORCID ; Fernández-Bolaños Guzmán, Juan CSIC ORCID ; Sindic, Marianne; Rodríguez-Gutiérrez, Guillermo CSIC ORCID artículo
12openAccesspreparvariahojibla.pdf.jpg1991Preparación y caracterización de fracciones de fibra en aceitunas (Variedad Hojiblanca)Guillén-Bejarano, Rafael ; Heredia Moreno, Antonia CSIC ; Felizón Becerra, Blanca CSIC; Jiménez Araujo, Ana CSIC ORCID ; Fernández-Bolaños Guzmán, Juan CSIC ORCID artículo
13openAccess2008Production, recovery and purification of antioxidant and interesting compounds from olive by-productsFernández-Bolaños Guzmán, Juan CSIC ORCID ; Rodríguez-Gutiérrez, Guillermo CSIC ORCID ; Guillén Bejarano, Rafael CSIC ORCID ; Jiménez Araujo, Ana CSIC ORCID ; Rodríguez-Arcos, Rocío CSIC ORCID ; Lama Muñoz, Antonio CSIC ORCID ; Fuentes Alventosa, José María CSICartículo