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Firma en Digital.CSIC (*)
Mesías, Marta
 
Centro o Instituto
CSIC - Instituto de Ciencia y Tecnología de Alimentos y Nutrición (ICTAN)
 
Departamento
Caracterización, Calidad y Seguridad (DCCS). Grupo: Modificaciones Químicas en Alimentos Procesados (CHEMPROFOOD)
 
Categoría Profesional
Técnico Superior especializado
 
Especialización
Calidad, seguridad y valorización de alimentos e ingredientes tradicionales y funcionales. Interacciones y modificaciones de los constituyentes de los alimentos. Calidad y seguridad biótica y abiótica
 
Email
mmesias@ictan.csic.es
 
 
 
 

Refined By:
Autor:  Mesías, Marta
Autor:  Morales, F. J.

Resultados 41-56 de 56.

DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
41openAccessimpacthouse.pdf.jpg2020Impact of the consumer cooking practices on acrylamide formation during the preparation of French fries in Spanish householdsMesías, Marta CSIC ORCID ; Delgado Andrade, Cristina CSIC ORCID ; Holgado, Francisca CSIC ORCID ; Morales, F. J. CSIC ORCID artículo
42openAccessinvestigabiscui.pdf.jpg2021Investigation on heat-induced chemical indexes in traditional and reformulated biscuitsMesías, Marta CSIC ORCID ; Olombrada, Elena CSIC ORCID; González-Mulero, Lucía CSIC; Morales, F. J. CSIC ORCID ; Delgado Andrade, Cristina CSIC ORCID artículo
43openAccessInvestigation on the extractability.pdf.jpg2015Investigation on the extractability of melanoidins in portioned espresso coffeeBartel, C.; Mesías, Marta CSIC ORCID ; Morales, F. J. CSIC ORCID artículo
44openAccessnuevosalu.pdf.jpg2019Nuevos contaminantes químicos durante el procesado de los alimentos y sus implicaciones en la saludDelgado Andrade, Cristina CSIC ORCID ; Mesías, Marta CSIC ORCID ; Holgado, Francisca CSIC ORCID ; Márquez Ruiz, Gloria CSIC ORCID; Morales, F. J. CSIC ORCID artículo
5openAccess2024Nutritional profiling, fiber content and in vitro bioactivities of wheat-based biscuits formulated with novel ingredientsMesías, Marta CSIC ORCID ; Morales, F. J. CSIC ORCID ; Caleja, Cristina; Pires, Tânia C.S.P.; Calhelha, Ricardo C.; Barros, Lilliam; Pereira, Elenaartículo
6openAccessACRILAMIDAPANELA.pdf.jpg2019Occurrence of acrylamide and other heat-induced compounds in panela: Relationship with physicochemical and antioxidant parametersGómez-Narváez, Faver; Mesías, Marta CSIC ORCID ; Delgado Andrade, Cristina CSIC ORCID ; Contreras-Calderón, José; Ubillús, Fabiola; Cruz, Gastón; Morales, F. J. CSIC ORCID artículo
7openAccessprocessestablis.pdf.jpg2020Process contaminants in battered and breaded foods prepared at public food service establishmentsMesías, Marta CSIC ORCID ; Delgado Andrade, Cristina CSIC ORCID ; Morales, F. J. CSIC ORCID artículo
8openAccess128_OPEN_SCI_ACRILAMIDA_CEREALES.pdf.jpg2018Reassessment of acrylamide content in breakfast cereals. Evolution of the Spanish market from 2006 to 2018Mesías, Marta CSIC ORCID ; Sáez-Escudero, Laura CSIC; Morales, F. J. CSIC ORCID ; Delgado Andrade, Cristina CSIC ORCID artículo
9openAccessReliable_ estimation of dietary.pdf.jpg2014Reliable estimation of dietary exposure to furan from coffee: An automatic vending machine as a case studyMesías, Marta CSIC ORCID ; Morales, F. J. CSIC ORCID artículo
10openAccessRisk_benefit_considerations_.pdf.jpg27-jun-2016Risk/benefit considerations of a new formulation of wheat-based biscuit supplemented with different amounts of chia flourMesías, Marta CSIC ORCID ; Holgado, Francisca CSIC ORCID ; Márquez Ruiz, Gloria CSIC ORCID; Morales, F. J. CSIC ORCID artículo
11openAccessriskfood.pdf.jpg2023Risk/benefit evaluation of chia seeds as a new ingredient in cereal-based foodsMesías, Marta CSIC ORCID ; Gómez García, Pablo CSIC ORCID; Olombrada, Elena CSIC ORCID; Holgado, Francisca CSIC ORCID ; Morales, F. J. CSIC ORCID artículo
12openAccess129_OPEN_SCI_ACRILAMIDA_SNACKS.pdf.jpg2019Risk/benefit evaluation of traditional and novel formulations for snacking: Acrylamide and furfurals as process contaminantsMesías, Marta CSIC ORCID ; Delgado Andrade, Cristina CSIC ORCID ; Morales, F. J. CSIC ORCID artículo
13openAccess145_OPEN_SCI_REVIEW_SEMILLAS.pdf.jpg2023Risk/Benefits of the use of chia, quinoa, sesame and flax seeds in bakery products. An update reviewOlombrada, Elena CSIC ORCID; Mesías, Marta CSIC ORCID ; Morales, F. J. CSIC ORCID artículo
14openAccessstudysetti.pdf.jpg2022Study of furanic compound content in common Spanish culinary preparations. Influence of the food preparation settingGonzález-Mulero, Lucía CSIC; Delgado Andrade, Cristina CSIC ORCID ; Morales, F. J. CSIC ORCID ; Olombrada, Elena CSIC ORCID; Mesías, Marta CSIC ORCID artículo
15openAccessUse of Coffee Silverskin and Stevia to Improve the Formulation of Biscuits Polish Journal of Food and Nutrition Sciences.pdf.jpg2014Use of coffee silverskin and stevia to improve the formulation of biscuitsGarcía-Serna Gisbert, Esther; Martínez Sáez, Nuria CSIC; Mesías, Marta CSIC ORCID ; Morales, F. J. CSIC ORCID ; Castillo, M. Dolores del CSIC ORCID artículo
16openAccessbakery products.pdf.jpgfeb-2017Use of spent coffee grounds as food ingredient in bakery productsMartínez Sáez, Nuria CSIC; Tamargo, Alba ; Domínguez Pérez, Inés; Rebollo-Hernanz, Miguel CSIC ORCID ; Mesías, Marta CSIC ORCID ; Morales, F. J. CSIC ORCID ; Martín-Cabrejas, María A. CSIC ORCID ; Castillo, M. Dolores del CSIC ORCID artículo