English   español  

Browsing by Author rp09363

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 81  next >
RightsPreviewIssue DateTitleAuthor(s)Type
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2018Aceite de orujo de oliva, ventajas en la frituraMárquez Ruiz, Gloria CSIC ORCID; Holgado, Francisca CSIC ORCID ; Mesías, Marta CSIC ORCID ; Delgado Andrade, Cristina CSIC ORCID ; Morales, F. J. CSIC ORCID artículo
openAccessacrilacient.pdf.jpg2019Acrilamida en alimentos. Una visión desde la investigación científicaMesías, Marta CSIC ORCID comunicación de congreso
openAccessacrimalinves.pdf.jpg2019Acrilamida en alimentos: una visión desde la investigación científicaMorales, F. J. CSIC ORCID ; Mesías, Marta CSIC ORCID ; Delgado Andrade, Cristina CSIC ORCID trabajo de divulgación
openAccessacriespa.pdf.jpg2020Acrilamida en galletas comercializadas en España. Evolución del mercado desde 2007‐2019Delgado Andrade, Cristina CSIC ORCID ; Mesías, Marta CSIC ORCID ; González-Mulero, Lucía; Morales, F. J. CSIC ORCID comunicación de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg21-Feb-2017Acrilamida: novedades sobre una sustancia en el punto de miraMesías, Marta CSIC ORCID comunicación de congreso
openAccessSCIACRILAMIDARESTAURANTES.pdf.jpg2019Acrylamide content in French fries prepared in food service establishmentsMesías, Marta CSIC ORCID ; Delgado Andrade, Cristina CSIC ORCID ; Holgado, Francisca CSIC ORCID ; Morales, F. J. CSIC ORCID artículo
openAccessSCIACRILAMIDAPATATASINVIERNO.pdf.jpg2018Acrylamide content in French fries prepared in households: A pilot study in Spanish homesMesías, Marta CSIC ORCID ; Delgado Andrade, Cristina CSIC ORCID ; Holgado, Francisca CSIC ORCID ; Morales, F. J. CSIC ORCID artículo
openAccessacrysetti.pdf.jpg2021Acrylamide exposure from common culinary preparations in Spain, in household, catering and industrial settingsGonzález-Mulero, Lucía; Mesías, Marta CSIC ORCID ; Morales, F. J. CSIC ORCID ; Delgado Andrade, Cristina CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2015Acrylamide in Bakery ProductsMesías, Marta CSIC ORCID ; Morales, F. J. CSIC ORCID capítulo de libro
openAccessacrylamide0719.pdf.jpg2019Acrylamide in biscuits commercialised in Spain: a view of the Spanish market from 2007 to 2019Mesías, Marta CSIC ORCID ; Morales, F. J. CSIC ORCID ; Delgado Andrade, Cristina CSIC ORCID artículo
openAccessAcrylamide_coffee_vending.pdf.jpg3-Feb-2016Acrylamide in coffee: Estimation of exposure from vending machinesMesías, Marta CSIC ORCID ; Morales, F. J. CSIC ORCID artículo
openAccessAcrylamide_in_commercial_potato_crisps.pdf.jpgJul-2015Acrylamide in commercial potato crisps from Spanish market: Trends from 2004 to 2014 and assessment of the dietary exposureMesías, Marta CSIC ORCID ; Morales, F. J. CSIC ORCID artículo
openAccessacrylacanteen.pdf.jpg2020Acrylamide in French fries prepared at primary school canteensMesías, Marta CSIC ORCID ; Delgado Andrade, Cristina CSIC ORCID ; Holgado, Francisca CSIC ORCID ; Morales, F. J. CSIC ORCID artículo
openAccess124_OPEN_SCI_VEGGIE_CHIPS.pdf.jpg2019Alternative food matrices for snack formulations in terms of acrylamide formation and mitigationMesías, Marta CSIC ORCID ; Delgado Andrade, Cristina CSIC ORCID ; Morales, F. J. CSIC ORCID artículo
openAccessOPEN_SCI-101.pdf.jpg2014An aqueous pomegranate seed extract ameliorates oxidative stress of human hepatoma HepG2 cellsNavarro, Marta CSIC; Navarro, Marta CSIC; Amigo-Benavent, Miryam; Mesías, Marta CSIC ORCID ; Baeza, Gema CSIC; Gökmen, Vural; Bravo, Laura CSIC ORCID; Morales, F. J. CSIC ORCID artículo
openAccessOPEN_SCI_115_Contaminantes_Pan_rallado.pdf.jpg24-Feb-2016An investigation of process contaminants ’ formation during the deep frying of breadcrumbs using a bread coat modelMesías, Marta CSIC ORCID ; Holgado, Francisca CSIC ORCID ; Márquez Ruiz, Gloria CSIC ORCID; Morales, F. J. CSIC ORCID artículo
openAccess2014Analysis of Acrylamide in CoffeeMorales, F. J. CSIC ORCID ; Mesías, Marta CSIC ORCID capítulo de libro
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg7-May-2013Analysis of furan by HS GC-MS: Comparison between constant mode and pre-concentration in trap modeMesías, Marta CSIC ORCID ; Martínez-González, Miguel Ángel; Morales, F. J. CSIC ORCID comunicación de congreso
openAccess2014Analysis of Furan in CoffeeMesías, Marta CSIC ORCID ; Morales, F. J. CSIC ORCID capítulo de libro
openAccessAntiglycative_silverskin_OPEN_SCI_103.pdf.jpg17-Sep-2012Antiglicative activity of the water soluble fraction from coffee silverskinMesías, Marta CSIC ORCID ; Navarro, Marta CSIC; Castillo, M. Dolores del CSIC ORCID ; Morales, F. J. CSIC ORCID comunicación de congreso