English   español  

Navegación por Autor Monagas Juan, María Josefina

Ir a: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
O introducir las primeras letras:  
Mostrando resultados 1 a 20 de 68  Siguiente >
DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
openAccessAlmond (Prunus dulcis (Mill.) D.A. Webb).pdf.jpgsep-2010Almond (Prunus dulcis (Mill.) D.A. Webb) polyphenols: From chemical characterization to targeted analysis of phenolic metabolites in humansBartolomé, Begoña CSIC ORCID ; Monagas Juan, María Josefina CSIC; Garrido, Ignacio CSIC; Gómez-Cordovés, Carmen CSIC ; Martín-Álvarez, Pedro J. CSIC ORCID; Lebrón-Aguilar, Rosa CSIC ORCID ; Urpí-Sarda, Mireia; Llorach, Rafael CSIC ORCID; Andrés-Lacueva, Cristinaartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2007Almond (Prunus dulcis (Mill.) D.A. Webb) skins as a potential source of bioactive polyphenolsMonagas Juan, María Josefina CSIC; Garrido, Ignacio CSIC; Lebrón-Aguilar, Rosa CSIC ORCID ; Bartolomé, Begoña CSIC ORCID ; Gómez-Cordovés, Carmen CSIC artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2009Análisis de las proantocianidinas de la uva por MALDI-TOF MSMonagas Juan, María Josefina CSIC; Quintanilla-López, Jesús Eduardo CSIC ORCID ; Gómez-Cordovés, Carmen CSIC ; Bartolomé, Begoña CSIC ORCID ; Lebrón-Aguilar, Rosa CSIC ORCID comunicación de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2003Anthocyanin-derived pigments in Graciano, Tempranillo, and Cabernet Sauvignon wines produced in SpainMonagas Juan, María Josefina CSIC; Núñez Morales, Verónica; Bartolomé, Begoña CSIC ORCID ; Gómez-Cordovés, Carmen CSIC artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2012Capability of Lactobacillus plantarum IFPL935 to catabolize Flavan-3-ol compounds and complex phenolic extractsSánchez-Patán, Fernando CSIC; Tabasco, Raquel CSIC; Monagas Juan, María Josefina CSIC; Requena, Teresa CSIC ORCID ; Peláez, Carmen CSIC ORCID ; Moreno-Arribas, M. Victoria CSIC ORCID ; Bartolomé, Begoña CSIC ORCID artículo
openAccesscapacidalmend.pdf.jpg2008Capacidad antioxidante y composición fenólica de la piel de la almendraGarrido, Ignacio CSIC; Monagas Juan, María Josefina CSIC; Bartolomé, Begoña CSIC ORCID ; Gómez-Cordovés, Carmen CSIC comunicación de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2013Changes in microbiota and microbial-derived phenolic metabolites of faeces in mice fed with cranberry and grape seed extractsSánchez-Patán, Fernando CSIC; Fernández-Roblas, R.; Esteban, Jaime; Gadea, I.; Pérez-Tanoira, R.; Pérez-Jorge, C.; Monagas Juan, María Josefina CSIC; Martín-Álvarez, Pedro J. CSIC ORCID; Moreno-Arribas, M. Victoria CSIC ORCID ; Bartolomé, Begoña CSIC ORCID póster de congreso
openAccessCocoa polyphenols.pdf.jpg2014Cocoa polyphenols and inflammatory markers of cardiovascular diseaseKhan, Nasiruddin; Khymenets, Olha; Urpí-Sarda, Mireia; Tulipani, Sara; García‐Aloy, Mar; Monagas Juan, María Josefina CSIC; Mora-Cubillos, Ximena; Llorach, Rafael CSIC ORCID; Andrés-Lacueva, Cristinaartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2006Commercial dietary ingredients from Vitis vinifera L. leaves and grape skins: Antioxidant and chemical characterizationMonagas Juan, María Josefina CSIC; Hernández-Ledesma, Blanca CSIC ORCID ; Gómez-Cordovés, Carmen CSIC ; Bartolomé, Begoña CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2013Comparative effects of A- and B-type proanthocyanidins in the prevention of urinary tract infection in miceSánchez-Patán, Fernando CSIC; Fernández-Roblas, R.; Esteban, Jaime; Gadea, I.; Pérez-Tanoira, R.; Pérez-Jorge, C.; González de Llano, Dolores CSIC ORCID ; Esteban-Fernández, Adelaida CSIC; Monagas Juan, María Josefina CSIC; Martín-Álvarez, Pedro J. CSIC ORCID; Moreno-Arribas, M. Victoria CSIC ORCID ; Bartolomé, Begoña CSIC ORCID póster de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2013Comparative study of microbial-derived phenolic metabolites in human feces after intake of gin, red wine, and dealcoholized red wineJiménez-Girón, Ana CSIC; Queipo-Ortuño, María Isabel; Muñoz-González, Irene CSIC ORCID; Sánchez-Patán, Fernando CSIC; Monagas Juan, María Josefina CSIC; Martín-Álvarez, Pedro J. CSIC ORCID; Tinahones, Francisco J.; Andrés-Lacueva, Cristina; Bartolomé, Begoña CSIC ORCID ; Moreno-Arribas, M. Victoria CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2012Comprehensive assessment of the quality of commercial cranberry products. Phenolic characterization and in vitro bioactivitySánchez-Patán, Fernando CSIC; Bartolomé, Begoña CSIC ORCID ; Martín-Álvarez, Pedro J. CSIC ORCID; Monagas Juan, María Josefina CSICartículo
closedAccess2011Determination of Microbial Phenolic Acids in Human Faeces by UPLC-ESI-TQ MSSánchez-Patán, Fernando CSIC; Monagas Juan, María Josefina CSIC; Moreno-Arribas, M. Victoria CSIC ORCID ; Bartolomé, Begoña CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2010Development of an UPLC-ESI-TQ MS method for the accurate quantification of microbialderived phenolic acids in faecesSánchez-Patán, Fernando CSIC; Monagas Juan, María Josefina CSIC; Gómez-Cordovés, Carmen CSIC ; Cueva, Carolina CSIC ORCID ; Moreno-Arribas, M. Victoria CSIC ORCID ; Bartolomé, Begoña CSIC ORCID póster de congreso
openAccessT_13216154615%20Munoz-Torrero.pdf.jpg2011Effect of cocoa powder in the prevention of cardiovascular disease: Biological, consumption and inflammatory biomarkers. A metabolomic approachUrpí-Sarda, Mireia; Monagas Juan, María Josefina CSICcapítulo de libro
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgoct-2011Effect of grape polyphenols on lactic acid bacteria and bifidobacteria growth: Resistance and metabolismTabasco, Raquel CSIC; Sánchez-Patán, Fernando CSIC; Monagas Juan, María Josefina CSIC; Bartolomé, Begoña CSIC ORCID ; Moreno-Arribas, M. Victoria CSIC ORCID ; Peláez, Carmen CSIC ORCID ; Requena, Teresa CSIC ORCID artículo
closedAccessrestringido.pdf.jpg2010Effect of Milk on the Urinary Excretion of Microbial Phenolic Acids after Cocoa Powder Consumption in HumansUrpí-Sarda, Mireia; Llorach, Rafael CSIC ORCID; Khan, Nasiruddin; Monagas Juan, María Josefina CSIC; Rotches-Ribalta, María; Lamuela-Raventós, Rosa M.; Estruch, Ramón; Tinahones, Francisco J.; Andrés-Lacueva, Cristinaartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2006Effect of the modifier (Graciano vs. Cabernet Sauvignon) on blends of Tempranillo wine during ageing in the bottle. I. Anthocyanins, pyranoanthocyanins and non-anthocyanin phenolicsMonagas Juan, María Josefina CSIC; Bartolomé, Begoña CSIC ORCID ; Gómez-Cordovés, Carmen CSIC artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2007Effect of the modifier (Graciano vs. Cabernet sauvignon) on blends of Tempranillo wine during ageing in the bottle. II. Colour and overall appreciationMonagas Juan, María Josefina CSIC; Martín Álvarez, Pedro J.; Gómez-Cordovés, Carmen CSIC ; Bartolomé, Begoña CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2010Enhancement of anthocyanins and selected aroma compounds in strawberry fruits through methyl jasmonate vapor treatmentPeña Moreno, F. de la CSIC; Monagas Juan, María Josefina CSIC; Blanch, Gracia Patricia CSIC ORCID ; Bartolomé, Begoña CSIC ORCID ; Ruiz del Castillo, M. Luisa CSIC ORCID artículo