Mostrando resultados 67 a 86 de 105
< Anterior
Siguiente >
Derechos | Preview | Fecha Public. | Título | Autor(es) | Tipo |
closedAccess | | 1989 | Kinetics of lactulose, galactose and epilactose formation during heat-treatment of milk | Olano, Agustín CSIC ; Calvo, Marta CSIC ORCID | artículo |
closedAccess | | 2011 | La piel de tomate como fuente de licopeno en productos cárnicos convencionales, listos para el consumo (RTE) y listos para cocinar (RTC). | Calvo, Marta CSIC ORCID ; Gámez Losada, M. Carmen; García, M. Luisa; Selgas, M. Dolores | artículo |
closedAccess | | 1999 | Lactic acid production and rheological properties of yogurt made from milk acidified with carbon dioxide | Calvo, Marta CSIC ORCID ; Montilla, Antonia CSIC ORCID ; Cobos, Angel | artículo |
closedAccess | | 2005 | Lutein: A valuable ingredient of fruit and vegetables | Calvo, Marta CSIC ORCID | artículo |
closedAccess | | 1995 | Manufacture of cheese made from CO2-treated milk | Montilla, Antonia CSIC ORCID ; Calvo, Marta CSIC ORCID ; Olano, Agustín CSIC | artículo |
openAccess | | 24-dic-2008 | Meat and fish products enriched with lycopen by means of addition of tomato peel | Calvo, Marta CSIC ORCID ; Rodríguez Castillo, María José; Santa-María, Guillermo CSIC; Selgas Cortecero, María Dolores; García Sanz, María Luisa | patente |
closedAccess | | 2016 | Microcapsules containing astaxanthin from shrimp waste as potential food coloring and functional ingredient: Characterization, stability, and bioaccessibility | Montero García, Pilar CSIC ORCID ; Calvo, Marta CSIC ORCID ; Gómez Guillén, M. C. CSIC ORCID; Gómez Estaca, Joaquín CSIC ORCID | artículo |
closedAccess | | 2023 | Myeloid-derived suppressor cells as a potential biomarker for recurrent pregnancy loss and recurrent implantation failure: Increased levels of MDSCs in recurrent reproductive failure | Subhi-Issa Marin, Nabil; Fuente-Muñoz, Eduardo de la; Gil-Laborda, Raquel; Villegas, Ángela; Alonso-Arenilla, Bárbara; Cristóbal, Ignacio CSIC; Pilar-Suárez, Lydia; Jiménez-Huete, Adolfo; Calvo, Marta CSIC ORCID ; Sarriá, Beatriz CSIC ORCID; Mansilla-Ruiz, Mariló; Ochoa, Juliana; Fernández-Arquero, Miguel; Sánchez-Ramón, Silvia | artículo |
openAccess | | 2013 | New symbiotic associations involving polynoids (Polychaeta, Polynoidae) from Atlantic waters, with re-description of Parahololepidella greeffi (Augener,1918) | Britayev, Temir A. CSIC; Gil, João CSIC ORCID ; Altuna, A.; Calvo, Marta CSIC ORCID ; Martin, Daniel CSIC ORCID CVN | comunicación de congreso |
openAccess | | 2014 | New symbiotic associations involving polynoids (Polychaeta, Polynoidae) from Atlantic waters, with redescriptions of Parahololepidella greeffi (Augener, 1918) and Gorgoniapolynoe caeciliae (Fauvel, 1913) | Britayev, Temir A. CSIC; Gil, João CSIC ORCID ; Altuna, A.; Calvo, Marta CSIC ORCID ; Martin, Daniel CSIC ORCID CVN | artículo |
closedAccess | | 2011 | Obtención de productos cárnicos convencionales y RTE enriquecidos en licopeno mediante la adición de subproductos o excedentes de la industria del tomate | Calvo, Marta CSIC ORCID ; Santa-María, Guillermo CSIC; Gámez Losada, M. Carmen; García, M. Luisa; Selgas, M. Dolores | capítulo de libro |
openAccess | | 2022 | Obtención de un extracto con potencial antioxidante y antihipertensivo de ficoide glacial | Martínez Álvarez, Óscar CSIC ORCID CVN ; López Caballero, M. E. CSIC ORCID; Alemán, Ailén CSIC ORCID; Calvo, Marta CSIC ORCID | artículo |
openAccess | | 2022 | Obtención de un extracto con potencial antioxidante y antihipertensivo de ficoide glacial (Mesembryanthemum crystallinum) | Martínez Álvarez, Óscar CSIC ORCID CVN ; López Caballero, M. E. CSIC ORCID; Alemán, Ailén CSIC ORCID; Calvo, Marta CSIC ORCID | póster de congreso |
closedAccess | | 2002 | Peptidic profile, molecular mass distribution and immunological properties of commercial hypoallergenic infant formulas | Calvo, Marta CSIC ORCID ; Gómez, Rosario CSIC | artículo |
openAccess | | 1995 | Preservation of raw milk with CO2. Sensory evaluation of heat-processed milks | Amigo, Lourdes CSIC ORCID ; Olano, Agustín CSIC ; Calvo, Marta CSIC ORCID | artículo |
openAccess | | 10-feb-2010 | Productos cárnicos y de la pesca enriquecidos en licopeno mediante la adición de piel de tomate | Calvo, Marta CSIC ORCID ; Rodríguez Castillo, María José; Santa-María, Guillermo CSIC; Selgas Cortecero, María Dolores; García Sanz, María Luisa | patente |
openAccess | | 2015 | Productos cárnicos. Influencia de la adición de productos y subproductos del tomate en sus propiedades fisicoquímicas, sensoriales y nutricionales | Calvo, Marta CSIC ORCID | artículo |
openAccess | | 15-may-2017 | Ptychadena in Mauritania and the first record of Ptychadena schillukorum | Sánchez-Vialas, Alberto CSIC ORCID ; Calvo, Marta CSIC ORCID ; Márquez, Rafael CSIC ORCID | artículo |
closedAccess | | 2012 | Rapid detection of radiation-induced hydrocarbons in cooked ham | Barba, Carmen CSIC ORCID; Santa-María, Guillermo CSIC; Herraiz Carasa, Marta CSIC ORCID; Calvo, Marta CSIC ORCID | artículo |
closedAccess | | 2011 | Rapid recognition of irradiated dry-cured ham by on-line coupling of reversed-phase liquid chromatography with gas chromatography and mass spectrometry | Martínez, Rosa M. CSIC; Barba, Carmen CSIC ORCID; Calvo, Marta CSIC ORCID ; Santa-María, Guillermo CSIC; Herraiz Carasa, Marta CSIC ORCID | artículo |