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Derechos | Preview | Fecha Public. | Título | Autor(es) | Tipo |
openAccess | | 2018 | Randomized crossover nutritional trial of yogurts containing dietary-fiber and coffee cascara extract in healthy adults | Iriondo-DeHond, Maite CSIC; Iriondo-DeHond, Amaia CSIC ORCID ; Herrera, Teresa CSIC ; Sorzano, Carlos Óscar S.; Miguel, Eugenio; Castillo, M. Dolores del CSIC ORCID | póster de congreso |
openAccess | | 24-jul-2023 | Resumen Cicerón | Díaz Esteban, Mario CSIC ORCID ; Castillo, M. Dolores del CSIC ORCID ; Hormaza Urroz, José Ignacio CSIC ORCID ; Albert, Armando CSIC ORCID; García-Viguera, Cristina CSIC ORCID; Riveiro, Isabel; Martín, M. Ángeles CSIC ORCID ; García Azcárate, Tomás CSIC ORCID ; Gabinete de Presidencia CSIC; Departamento de Comunicación CSIC | vídeo |
closedAccess | | 2014 | Revalorización de estigmas del maíz negro autóctono (variedad Meiro) | Guillén, Virginia; Rodríguez-Valenciano, Mónica CSIC; Blanch, Gracia Patricia CSIC ORCID ; Castillo, M. Dolores del CSIC ORCID | póster de congreso |
openAccess | | 4-ene-2021 | Rice bran by-product: From valorization strategies to nutritional perspectives | Spaggiari, M.; Dall’Asta, Chiara; Galaverna, Gianni; Castillo, M. Dolores del CSIC ORCID | artículo |
openAccess | | 2022 | Salud Nutricional | Castillo, M. Dolores del CSIC ORCID ; Iriondo-DeHond, Amaia CSIC ORCID ; Revilla Novella, Yolanda; Montero, Olimpio CSIC ORCID CVN ; Abalo, Raquel CSIC ORCID; Uranga-Ocio, José Antonio | vídeo |
openAccess | | 27-feb-2020 | Sensory acceptance, appetite control and gastrointestinal tolerance of yogurts containing coffee-cascara extract and inulin | Iriondo-DeHond, Maite CSIC; Iriondo-DeHond, Amaia CSIC ORCID ; Herrera, Teresa CSIC ; Fernández-Fernández, Adriana Maite; Sorzano, Carlos Óscar S.; Miguel, Eugenio; Castillo, M. Dolores del CSIC ORCID | artículo |
openAccess | | 2017 | Sensory optimization of functional yogurts containing coffee byproducts as ingredients | Iriondo-DeHond, Maite CSIC; Iriondo-DeHond, Amaia CSIC ORCID ; Fernández-Gómez, Beatriz CSIC ORCID; Miguel, Eugenio; Castillo, M. Dolores del CSIC ORCID | póster de congreso |
closedAccess | | 2007 | Simultaneous analysis of lysine, Nɛ-carboxymethyllysine and lysinoalanine from proteins | Bosch, Lourdes; Sanz, M. Luz CSIC ORCID ; Montilla, Antonia CSIC ORCID ; Alegría, Amparo; Farré, Rosaura; Castillo, M. Dolores del CSIC ORCID | artículo |
closedAccess | | 15-jun-2019 | Smartwatch for the analysis of rest tremor in patients with Parkinson's disease | López-Blanco, Roberto; Velasco, Miguel Ángel; Méndez-Guerrero, Antonio; Romero, Juan Pablo; Castillo, M. Dolores del CSIC ORCID ; Serrano, José Ignacio CSIC ORCID CVN; Rocón, Eduardo CSIC ORCID; Benito-León, Julián | artículo |
closedAccess | | 2020 | Spent coffee (Coffea arabica L.) grounds promote satiety and attenuate energy intake: A pilot study | Campos-Vega, Rocio; Arreguín-Campo, Andrea; Cruz-Medrano, Miguel A.; Castillo, M. Dolores del CSIC ORCID | artículo |
openAccess | | 2017 | Spent coffee grounds activate intestinal motility and are safe upon chronic treatment. Radiographic and histological study in rats | Abalo, Raquel CSIC ORCID; Vera, Gema; Iriondo-DeHond, Amaia CSIC ORCID ; Uranga-Ocio, José Antonio; Castillo, M. Dolores del CSIC ORCID | póster de congreso |
closedAccess | | 2022 | Spray drying technology for the sustainable production of instant coffee fruit cascara | López Parra, Marta CSIC; Mendiola, J. A. CSIC ORCID ; Iriondo-DeHond, Amaia CSIC ORCID ; Castillo, M. Dolores del CSIC ORCID | comunicación de congreso |
closedAccess | | 2013 | Stability and bioactivity of a Bowman-Birk inhibitor in orange juice during processing and storage | Amigo-Benavent, Miryam; Nitride, C.; Bravo, Laura CSIC ORCID; Ferranti, Pasquale; Castillo, M. Dolores del CSIC ORCID | artículo |
closedAccess | | 2013 | Structural characterization of the N-glycosylation of individual soybean β-conglycinin subunits | Picariello, Gianluca; Amigo-Benavent, Miryam; Castillo, M. Dolores del CSIC ORCID ; Ferranti, Pasquale | artículo |
openAccess | | 2019 | Subproductos de la industria citrícola útiles como ingredientes funcionales con acción antioxidante, antidiabética y antiobesidad | Fernández-Fernández, Adriana Maite ; Dellacassa, Eduardo; Medrano-Fernandez, Alejandra; Castillo, M. Dolores del CSIC ORCID | comunicación de congreso |
openAccess | | 2022 | Supplementary Materials for In Vitro Digestibility and Bioaccessibility of Nutrients and Non-Nutrients Composing Extruded Brewers’ Spent Grain | Gutiérrez-Barrutia, María Belén CSIC ORCID; Cozzano Ferreira, Sonia; Arcia, Patricia; Castillo, M. Dolores del CSIC ORCID | dataset |
openAccess | | 2022 | Tannat grape skin: A feasible ingredient for the formulation of snacks with potential for reducing the risk of diabetes | Fernández-Fernández, Adriana Maite; Dellacassa, Eduardo; Nardin, Tiziana; Larcher, Roberto; Ibáñez, Cecilia; Terán, Dahiana; Gámbaro, Adriana; Medrano-Fernandez, Alejandra; Castillo, M. Dolores del CSIC ORCID | artículo |
closedAccess | | 2018 | Teas and herbal infusions as sources of melatonin and other bioactive non-nutrient components | Herrera, Teresa CSIC ; Aguilera, Yolanda CSIC ORCID ; Rebollo-Hernanz, Miguel CSIC ORCID ; Bravo, Elena; Benitez, Vanesa CSIC ORCID ; Martínez Sáez, Nuria CSIC; Arribas, Silvia M.; Castillo, M. Dolores del CSIC ORCID ; Martín-Cabrejas, María A. CSIC ORCID | artículo |
closedAccess | | 2021 | Transferencia de conocimiento de la Academia a la Industria para una alimentación y salud sostenible | Castillo, M. Dolores del CSIC ORCID | presentación |
closedAccess | | 2021 | Upcycling of wheat bran by solid state fermentation into heathy ingredients forthe bakery industry | Spaggiari, M.; Dall’Asta, Chiara; Galaverna, Gianni; Callejo González, María Jesús; Castillo, M. Dolores del CSIC ORCID | póster de congreso |