English   español  

Navegación por Autor Martín-Álvarez, Pedro J.

Ir a: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
O introducir las primeras letras:  
Mostrando resultados 1 a 20 de 164  Siguiente >
DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1990A contribution to the study of the volatile fraction in distillates of wines made from Muscat grapes (Pisco)Loyola, E.; Martín-Álvarez, Pedro J. CSIC ORCID; Herraiz, T.; Reglero, Guillermo CSIC ORCID ; Herraiz Carasa, Marta CSIC ORCIDartículo
openAccessbacteria_lactobacillus_brevis_CECT 4669_Marcobal.pdf.jpgjun-2006A multifactorial design for studying factors influencing the growth and tyramine production of the lactic acid bacteria Lactobacillus brevis CECT 4669 and Enterococcus faecium BIFI-58Marcobal, Ángela CSIC; Martín-Álvarez, Pedro J. CSIC ORCID; Moreno-Arribas, M. Victoria CSIC ORCID ; Muñoz, Rosario CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2013A winery-scale trial of the use of antimicrobial plant phenolic extracts as preservatives during wine ageing in barrelsGonzález-Rompinelli, E. CSIC; Rodríguez-Bencomo, Juan José CSIC; García-Ruiz, Almudena CSIC ORCID; Sánchez-Patán, Fernando CSIC; Martín-Álvarez, Pedro J. CSIC ORCID; Bartolomé, Begoña CSIC ORCID ; Moreno-Arribas, M. Victoria CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgjun-1993Accelerated ripening of Manchego type cheese by added commercial enzyme preparation from Aspergillus oryzaeFernández-García, Estrella CSIC; Olano, Agustín CSIC ; Cabezudo Ibáñez, María Dolores CSIC; Martín-Álvarez, Pedro J. CSIC ORCID; Ramos González, María Mercedes CSIC artículo
openAccessAlmond (Prunus dulcis (Mill.) D.A. Webb).pdf.jpgsep-2010Almond (Prunus dulcis (Mill.) D.A. Webb) polyphenols: From chemical characterization to targeted analysis of phenolic metabolites in humansBartolomé, Begoña CSIC ORCID ; Monagas Juan, María Josefina CSIC; Garrido, Ignacio CSIC; Gómez-Cordovés, Carmen CSIC ; Martín-Álvarez, Pedro J. CSIC ORCID; Lebrón-Aguilar, Rosa CSIC ORCID ; Urpí-Sarda, Mireia; Llorach, Rafael CSIC ORCID; Andrés-Lacueva, Cristinaartículo
openAccessHerrero_et al.pdf.jpg2007Analysis of Chiral Amino Acids in Conventional and Transgenic MaizeHerrero, Miguel CSIC ORCID CVN ; Ibáñez, Elena CSIC ORCID ; Martín-Álvarez, Pedro J. CSIC ORCID; Cifuentes, Alejandro CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgfeb-1999Analysis of cows', ewes' and goats' milk mixtures by capillary electrophoresis: Quantification by multivariate regression analysisMolina, Elena CSIC ORCID ; Martín-Álvarez, Pedro J. CSIC ORCID; Ramos González, María Mercedes CSIC artículo
openAccessActivity of Cranberry.pdf.jpg2015Anti-adhesive activity of cranberry phenolic compounds and their microbial-derived metabolites against uropathogenic Escherichia coli in bladder epithelial cell culturesGonzález de Llano, Dolores CSIC ORCID ; Esteban-Fernández, Adelaida CSIC; Sánchez-Patán, Fernando CSIC; Martín-Álvarez, Pedro J. CSIC ORCID; Moreno-Arribas, M. Victoria CSIC ORCID ; Bartolomé, Begoña CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2012Antibacterial activity of wine phenolic compounds and oenological extracts against potential respiratory pathogensCueva, Carolina CSIC ORCID ; Muñoz-González, Irene CSIC ORCID; Bustos, Irene CSIC; Requena, Teresa CSIC ORCID ; Campo, Rosa del; Martín-Álvarez, Pedro J. CSIC ORCID; Bartolomé, Begoña CSIC ORCID ; Moreno-Arribas, M. Victoria CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgjun-2010Antimicrobial activity of phenolic acids against commensal, probiotic and pathogenic bacteriaCueva, Carolina CSIC ORCID ; Moreno-Arribas, M. Victoria CSIC ORCID ; Martín-Álvarez, Pedro J. CSIC ORCID; Requena, Teresa CSIC ORCID ; Bartolomé, Begoña CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2012Antimicrobial phenolic extracts able to inhibit lactic acid bacteria growth and wine malolactic fermentationGarcía-Ruiz, Almudena CSIC ORCID; Cueva, Carolina CSIC ORCID ; González-Rompinelli, E. CSIC; Martín-Álvarez, Pedro J. CSIC ORCID; Bartolomé, Begoña CSIC ORCID ; Moreno-Arribas, M. Victoria CSIC ORCID artículo
closedAccess2010API-IT-MS for Measuring Aroma Release from Dentifrice Products Using a Device To Simulate Tooth BrushingPozo-Bayón, Mª Ángeles CSIC ORCID ; Martín-Álvarez, Pedro J. CSIC ORCIDartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2015Application of a new dynamic gastrointestinal simulator (SIMGI) to study the impact of red wine in colonic metabolismCueva, Carolina CSIC ORCID ; Jiménez-Girón, Ana CSIC; Muñoz-González, Irene CSIC ORCID; Esteban-Fernández, Adelaida CSIC; Gil-Sánchez, Irene CSIC; Dueñas, Montserrat CSIC ORCID; Martín-Álvarez, Pedro J. CSIC ORCID; Pozo-Bayón, Mª Ángeles CSIC ORCID ; Bartolomé, Begoña CSIC ORCID ; Moreno-Arribas, M. Victoria CSIC ORCID artículo
openAccessRodriguez_Bencomo_FRI_accepted.pdf.jpg2013Application of glycosidic aroma precursors to enhance the aroma and sensory profile of dealcoholised winesRodríguez-Bencomo, Juan José CSIC; Selli, Serkan; Muñoz-González, Carolina CSIC ORCID ; Martín-Álvarez, Pedro J. CSIC ORCID; Pozo-Bayón, Mª Ángeles CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgmay-1987Application of stepwise discriminant-analysis to parameters for characterizing frozen cabrales cheesesAlonso López, Leocadio CSIC ORCID ; Ramos González, María Mercedes CSIC ; Martín-Álvarez, Pedro J. CSIC ORCID; Juárez, Manuela CSIC ORCID artículo
openAccessOR.II.16-V2010.pdf.jpgjun-2010Are lactic acid bacteria able to degrade biogenic amines in wines?García-Ruiz, A.; González-Rompinelli, E. CSIC; Bartolomé, Begoña CSIC ORCID ; Martín-Álvarez, Pedro J. CSIC ORCID; Moreno-Arribas, M. Victoria CSIC ORCID comunicación de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgmar-2003Assessment of nutritional compounds and antinutritional factors in pea (Pisum sativum) seedsVidal-Valverde, Concepción CSIC ; Frías, Juana CSIC ORCID ; Hernández, Amelia; Martín-Álvarez, Pedro J. CSIC ORCID; Sierra, Isabel; Rodríguez, Carmen CSIC ORCID ; Blázquez, Inmaculada; Vicente, Gemaartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2010Assessment of the effect of non-volatile wine matrix on the volatility of typical wine aroma compounds by HS-SPME-GC-MS analysisRodríguez-Bencomo, Juan José CSIC; Muñoz-González, Carolina CSIC ORCID ; Andújar-Ortiz, Inmaculada CSIC; Martín-Álvarez, Pedro J. CSIC ORCID; Moreno-Arribas, M. Victoria CSIC ORCID ; Pozo-Bayón, Mª Ángeles CSIC ORCID comunicación de congreso
openAccessoct-2011Assessment of the effect of the non-volatile wine matrix on the volatility of typical wine aroma compounds by headspace solid phase microextraction/gas chromatography analysisRodríguez-Bencomo, Juan José CSIC; Muñoz-González, Carolina CSIC ORCID ; Andújar-Ortiz, Inmaculada CSIC; Martín-Álvarez, Pedro J. CSIC ORCID; Moreno-Arribas, M. Victoria CSIC ORCID ; Pozo-Bayón, Mª Ángeles CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2013Assessment of the impact of the addition of antimicrobial plant extracts to wine: Volatile and phenolic compositionGarcía-Ruiz, Almudena CSIC ORCID; Rodríguez-Bencomo, Juan José CSIC; Garrido, Ignacio CSIC; Martín-Álvarez, Pedro J. CSIC ORCID; Moreno-Arribas, M. Victoria CSIC ORCID ; Bartolomé, Begoña CSIC ORCID artículo