English   español  

Navegación por Autor rp07941

Ir a: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
O introducir las primeras letras:  
Mostrando resultados 1 a 20 de 278  Siguiente >
DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
openAccesscompreproduct.pdf.jpg2023A comprehensive lipid profile of MFGM from dairy products and by-products from butter and butter oil productionSeñoráns, María CSIC ORCID; Gallo, Verónica CSIC ORCID; Calvo, Maria V. CSIC ORCID ; Fontecha, F. Javier CSIC ORCID póster de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2014A high-performance direct transmethylation method for total fatty acids assessment in biological and foodstuff samplesCastro-Gómez, Pilar CSIC; Fontecha, F. Javier CSIC ORCID ; Rodríguez Alcalá, Luis M. CSICartículo
openAccessaphosphobenefi.pdf.jpg2021A phospholipid-enriched chia oil with potential health benefitsCalvo, Maria V. CSIC ORCID ; Villanueva-Bermejo, David CSIC ORCID; Castro-Gómez, Pilar CSIC; Fornari, Tiziana CSIC ; Fontecha, F. Javier CSIC ORCID comunicación de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2012A quick, optimized method for routine analysis of essential and trans-octadecenoic acids in edible fats and oils by GLCRodríguez Alcalá, Luis M. CSIC; Calvo, Maria V. CSIC ORCID ; Fontecha, F. Javier CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgmay-2019A scale-up process for the manufacture of reduced-cholesterolbutter using beta-cyclodextrinAlonso López, Leocadio CSIC ORCID ; Calvo, Maria V. CSIC ORCID ; Fontecha, F. Javier CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2018Activities, bioavailability, and metabolism of lipids from structural membranes and oils: Promising research on mild cognitive impairmentPérez Gálvez, Antonio CSIC ORCID ; Garrido Fernández, J. CSIC ORCID ; Jarén-Galán, Manuel CSIC ; Calvo, Maria V. CSIC ORCID ; Visioli, Francesco; Fontecha, F. Javier CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2016Addition of milk fat globule membrane as an ingredient of infant formulas for resembling the polar lipids of human milkClaumarchirant, Lorena; Cilla, Antonio; Castro-Gómez, Pilar CSIC; Fontecha, F. Javier CSIC ORCID ; Lagarda, María Jesúsartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1996Affinity chromatography of proteinases using bacitracin immobilized to porous glass beadsFontecha, F. Javier CSIC ORCID ; Requena, Teresa CSIC ORCID ; Swaisgood, H. Eartículo
openAccessBoletínAlimentaMagazine1.pdf.jpgmar-2016Alimenta Magazine 1Molina, Elena CSIC ORCID ; Villamiel, Mar CSIC ORCID ; Fontecha, F. Javier CSIC ORCID ; Calvo, Maria V. CSIC ORCID ; Estévez Fornari, Tamararevista divulgativa
openAccessBoletinAlimentaMagazine2.pdf.jpgnov-2016Alimenta Magazine 2Calvo, Maria V. CSIC ORCID ; Estévez Fornari, Tamara; Fontecha, F. Javier CSIC ORCID ; Mendiola, J. A. CSIC ORCID ; Molina, Elena CSIC ORCID ; Villamiel, Mar CSIC ORCID revista divulgativa
openAccessBoletinAlimentaMagazine3.pdf.jpgnov-2017Alimenta Magazine 3Calvo, Maria V. CSIC ORCID ; Fontecha, F. Javier CSIC ORCID ; Mendiola, J. A. CSIC ORCID ; Molina, Elena CSIC ORCID revista divulgativa
openAccessBoletinAlimentaMagazine4.pdf.jpgjul-2018Alimenta Magazine 4Calvo, Maria V. CSIC ORCID ; Fontecha, F. Javier CSIC ORCID ; Mendiola, J. A. CSIC ORCID ; Molina, Elena CSIC ORCID revista divulgativa
openAccessBoletinAlimentaMagazine5.pdf.jpgdic-2018Alimenta Magazine 5Calvo, Maria V. CSIC ORCID ; Fontecha, F. Javier CSIC ORCID ; Molina, Elena CSIC ORCID revista divulgativa
openAccessAlimentaMagazine6.pdf.jpgjul-2019Alimenta Magazine 6Calvo, Maria V. CSIC ORCID ; Fontecha, F. Javier CSIC ORCID ; Molina, Elena CSIC ORCID revista divulgativa
openAccessAlimentaMagazine7.pdf.jpgfeb-2020Alimenta Magazine 7Calvo, Maria V. CSIC ORCID ; Fontecha, F. Javier CSIC ORCID ; Molina, Elena CSIC ORCID revista divulgativa
openAccessLibro_Alimentos_Saludables_Diseno.pdf.jpg2010Alimentos saludables y de diseño específico. Alimentos funcionalesEspín de Gea, Juan Carlos CSIC ORCID ; Fontecha, F. Javier CSIC ORCID ; Hernández-Ledesma, Blanca CSIC ORCID ; Juárez, Manuela CSIC ORCID ; Ramón, Daniel CSIC; Recio, Isidra CSIC ORCID ; Saura Calixto, Fulgencio D. CSIC; Tomás Barberán, Francisco CSIC ORCID libro
openAccessfoods-08-00163-v2.pdf.jpg13-may-2019Alterations in the fatty acid composition in infant formulas and ω3-PUFA enriched UHT milk during storageRodríguez Alcalá, Luis M. CSIC; Calvo, Maria V. CSIC ORCID ; Fontecha, F. Javier CSIC ORCID ; Alonso López, Leocadio CSIC ORCID artículo
openAccessalterstora.pdf.jpg2020Alterations in the fatty acid composition in infant formulas and ω3-PUFA enriched UHT milk during storageRodríguez Alcalá, Luis M. CSIC; Calvo, Maria V. CSIC ORCID ; Fontecha, F. Javier CSIC ORCID ; Alonso López, Leocadio CSIC ORCID capítulo de libro
openAccessmolecules-26-01935.pdf.jpg30-mar-2021An integrative approach of an in vitro measurement of the digestibility of triacylglycerols of human milkPérez Gálvez, Antonio CSIC ORCID ; Calvo, Maria V. CSIC ORCID ; Aguayo-Maldonado, Josefa; Fontecha, F. Javier CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2016Antiproliferative activity of buttermilk lipid fractions isolated using food grade and non-food grade solvents on human cancer cell linesCastro-Gómez, Pilar CSIC; Rodríguez Alcalá, Luis M. CSIC; Monteiro, Karin M.; Carvalho, João Ernesto de; Fontecha, F. Javier CSIC ORCID artículo