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1openAccessMATERIALES313833[1].pdf.jpg2010Posibles beneficios del consumo de café verde en saludBravo, Laura CSIC ORCID; Sarriá, Beatriz CSIC ORCID; Gómez Juaristi, Miren CSIC; Martínez López, Sara CSIC ORCID; Mateos, Raquel CSIC ORCID artículo
2closedAccessSarriá et al_manuscript Food Chem postprint.pdf.jpg2015Effects of bioactive constituents in functional cocoa products on cardiovascular health in humansSarriá, Beatriz CSIC ORCID; Martínez López, Sara CSIC ORCID; Sierra-Cinos, José Luis; García-Diz, L.; Goya, Luis CSIC ORCID; Mateos, Raquel CSIC ORCID ; Bravo, Laura CSIC ORCIDartículo
3openAccessevaluabio.pdf.jpg2021Evaluation of the potential of total proanthocyanidin content in feces as an intake biomarkerMagdaleno-Tapia, Cristina; Quifer-Rada, Paola; Rodríguez-Rodríguez, Elena; Estévez Santiago, Rocío CSIC ORCID; Waterhouse, Andrew L.; Lamuela-Raventós, Rosa M.; Olmedilla-Alonso, Begoña CSIC ORCID ; Pérez-Jiménez, Jara CSIC ORCIDartículo
4closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2017Role of the polycarboxylic compounds in the response of Silene vulgaris to chromiumPradas del Real, Ana E.; Silván, José Manuel CSIC ORCID ; Pascual-Teresa, Sonia de CSIC ORCID ; Guerrero, Ana; García-Gonzalo, Pilar; Lobo, M. Carmen; Pérez-Sanz, Araceliartículo
5closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2015Macromolecular antioxidants or non-extractable polyphenols in fruit and vegetables: Intake in four European countriesPérez-Jiménez, Jara CSIC ORCID; Saura Calixto, Fulgencio D. CSICartículo
6openAccessNon_extractable_.pdf.jpg2013Non-extractable polyphenols, a major dietary antioxidant: Occurrence, metabolic fate and health effectsPérez-Jiménez, Jara CSIC ORCID; Díaz Rubio, M. Elena CSIC ORCID; Saura Calixto, Fulgencio D. CSICartículo
7openAccessidentificapacity.pdf.jpg2022Identification, quantification, and characterization of the phenolic fraction of Brunfelsia grandiflora: In vitro antioxidant capacityMateos, Raquel CSIC ORCID ; Ramos-Cevallos, Norma; Castro-Luna, Americo; Ramos-Gonzalez, Mariella; Clavo, Zoyla-Mirella; Quispe-Solano, Miguel; Goya, Luis CSIC ORCID; Rodríguez, José-Luisartículo
8closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2014Evidence for the formation of maillardized insoluble dietary fiber in bread: A specific kind of dietary fiber in thermally processed foodPérez-Jiménez, Jara CSIC ORCID; Díaz Rubio, M. Elena CSIC ORCID; Morales, F. J. CSIC ORCID ; Morales, F. J. CSIC ORCID ; Saura Calixto, Fulgencio D. CSICartículo
9openAccessorangecultivadigest.pdf.jpg2017Influence of orange cultivar and mandarin postharvest storage on polyphenols, ascorbic acid and antioxidant activity during gastrointestinal digestionAncos, Begoña de CSIC ORCID ; Cilla, Antonio; Barberá, Reyes; Sánchez-Moreno, Concepción CSIC ORCID ; Cano, M. Pilar CSIC ORCID artículo
10openAccessModifications_Ramos_Art2020.pdf.jpg11-sep-2020Modifications of gut microbiota after grape pomace supplementation in subjects at cardiometabolic risk: A randomized cross-over controlled clinical trialRamos-Romero, Sara CSIC ORCID; Martínez-Maqueda, D. CSIC ORCID; Hereu, Mercè CSIC; Amézqueta, Susana; Torres, Josep Lluís CSIC ORCID; Pérez-Jiménez, Jara CSIC ORCIDartículo