Skip navigation
Producción CSIC
Áreas e Institutos
Navegar ítems por:
Fecha Publicación
Autor
Título
Palabras Clave
Autor con perfil
Proyecto de investigación
Grupo de investigación
Agencia Financiadora
Fecha Envío
Pasarela
Estadísticas
Contacto
Servicios
Mi DIGITAL.CSIC
Suscripciones
Editar perfil
DIGITAL.CSIC
Ítems
Autores con perfil
Proyectos de investigación
Grupos de investigación
Institutos
Colecciones
DIGITAL.CSIC
Buscar en: (CIAL) Artículos
por
Empiece una nueva busqueda
Add/Remove Filters (3 filters currently applied)
Hide Filters
Filtros:
Autor
Palabras Clave
Fecha de Publicación
Título
Revista
Editorial
Agencia financiadora
Tipología
Idioma
DOI
Accesibilidad
Igual a
Contiene
ID
No igual a
No Contiene
No ID
Autor
Palabras Clave
Fecha de Publicación
Título
Revista
Editorial
Agencia financiadora
Tipología
Idioma
DOI
Accesibilidad
Igual a
Contiene
ID
No igual a
No Contiene
No ID
Autor
Palabras Clave
Fecha de Publicación
Título
Revista
Editorial
Agencia financiadora
Tipología
Idioma
DOI
Accesibilidad
Igual a
Contiene
ID
No igual a
No Contiene
No ID
Añada filtros:
Use filtros para mejorar los resultados de búsqueda.
Autor
Palabras Clave
Fecha de Publicación
Título
Revista
Editorial
Agencia financiadora
Tipología
Idioma
DOI
Accesibilidad
Igual a
Contiene
ID
No igual a
No Contiene
No ID
Resultados 1-10 de 13.
Resultados por página
5
10
20
50
|
Ordenar por
Relevancia
Anterior
1
2
Siguiente
Resultados por ítem:
Refman
EndNote
Bibtex
RefWorks
Excel
CSV
PDF
DataCite
Derechos
Preview
Fecha Public.
Título
Autor(es)
Tipo
1
openAccess
2016
Selection and technological potential of Lactobacillus plantarum bacteria suitable for wine malolactic fermentation and grape aroma release
Iorizzo, Massimo
;
Testa, Bruno
;
Lombardi, Silvia Jane
;
García-Ruiz, Almudena
CSIC
ORCID
;
Muñoz-González, Carolina
CSIC
ORCID
;
Bartolomé, Begoña
CSIC
ORCID
;
Moreno-Arribas, M. Victoria
CSIC
ORCID
artículo
2
closedAccess
feb-2011
Comparative study of the inhibitory effects of wine polyphenols on the growth of enological lactic acid bacteria
García-Ruiz, Almudena
CSIC
ORCID
;
Moreno-Arribas, M. Victoria
CSIC
ORCID
;
Martín-Álvarez, Pedro J.
CSIC
ORCID
;
Bartolomé, Begoña
CSIC
ORCID
artículo
3
openAccess
2014
Evaluación de las propiedades probióticas de bacterias lácticas de origen enológico
García-Ruiz, Almudena
CSIC
ORCID
;
González de Llano, Dolores
CSIC
ORCID
;
Esteban-Fernández, Adelaida
CSIC
;
Requena, Teresa
CSIC
ORCID
;
Bartolomé, Begoña
CSIC
ORCID
;
Moreno-Arribas, M. Victoria
CSIC
ORCID
artículo
4
closedAccess
2013
Assessment of the impact of the addition of antimicrobial plant extracts to wine: Volatile and phenolic composition
García-Ruiz, Almudena
CSIC
ORCID
;
Rodríguez-Bencomo, Juan José
CSIC
;
Garrido, Ignacio
CSIC
;
Martín-Álvarez, Pedro J.
CSIC
ORCID
;
Moreno-Arribas, M. Victoria
CSIC
ORCID
;
Bartolomé, Begoña
CSIC
ORCID
artículo
5
closedAccess
2013
A winery-scale trial of the use of antimicrobial plant phenolic extracts as preservatives during wine ageing in barrels
González-Rompinelli, E.
CSIC
;
Rodríguez-Bencomo, Juan José
CSIC
;
García-Ruiz, Almudena
CSIC
ORCID
;
Sánchez-Patán, Fernando
CSIC
;
Martín-Álvarez, Pedro J.
CSIC
ORCID
;
Bartolomé, Begoña
CSIC
ORCID
;
Moreno-Arribas, M. Victoria
CSIC
ORCID
artículo
6
openAccess
2012
Degradation of biogenic amines by vineyard ecosystem fungi. Potential use in winemaking
Cueva, Carolina
CSIC
ORCID
;
García-Ruiz, Almudena
CSIC
ORCID
;
González-Rompinelli, E.
CSIC
;
Bartolomé, Begoña
CSIC
ORCID
;
Martín-Álvarez, Pedro J.
CSIC
ORCID
;
Moreno-Arribas, M. Victoria
CSIC
ORCID
artículo
7
openAccess
2014
Volatile and phenolic composition of a Chardonnay wine treated with antimicrobial plant extracts before malolactic fermentation
Rodríguez-Bencomo, Juan José
CSIC
;
García-Ruiz, Almudena
CSIC
ORCID
;
Martín-Álvarez, Pedro J.
CSIC
ORCID
;
Moreno-Arribas, M. Victoria
CSIC
ORCID
;
Bartolomé, Begoña
CSIC
ORCID
artículo
8
openAccess
2011
Potential of wine-associated lactic acid bacteria to degrade biogenic amines
García-Ruiz, Almudena
CSIC
ORCID
;
González-Rompinelli, E.
CSIC
;
Bartolomé, Begoña
CSIC
ORCID
;
Moreno-Arribas, M. Victoria
CSIC
ORCID
artículo
9
closedAccess
2013
Antimicrobial activity of lacticin 3147 against oenological lactic acid bacteria. Combined effect with other antimicrobial agents
García-Ruiz, Almudena
CSIC
ORCID
;
Requena, Teresa
CSIC
ORCID
;
Peláez, Carmen
CSIC
ORCID
;
Bartolomé, Begoña
CSIC
ORCID
;
Moreno-Arribas, M. Victoria
CSIC
ORCID
;
Martínez-Cuesta, M. Carmen
CSIC
ORCID
artículo
10
closedAccess
2013
Genetic diversity of Oenoccoccus oeni isolated from wines treated with phenolic extracts as antimicrobial agents
García-Ruiz, Almudena
CSIC
ORCID
;
Tabasco, Raquel
CSIC
;
Requena, Teresa
CSIC
ORCID
;
Bartolomé, Begoña
CSIC
ORCID
;
Moreno-Arribas, M. Victoria
CSIC
ORCID
artículo
Explorar
Por tipo de contenido
1981
Publications
Autor
7
Martín-Álvarez, Pedro J.
4
González-Rompinelli, E.
3
Requena, Teresa
3
Rodríguez-Bencomo, Juan José
2
Cueva, Carolina
2
Esteban-Fernández, Adelaida
2
González de Llano, Dolores
1
Garrido, Ignacio
1
Iorizzo, Massimo
1
Lombardi, Silvia Jane
.
siguiente >
Palabras clave
6
Wine
5
Lactic acid bacteria
4
Antimicrobial activity
4
Antimicrobial phenolic extracts
4
Malolactic fermentation
2
Acetic acid bacteria
2
Alternatives to SO2
2
White wine
1
Adhesion/anti-adhesion caco-2
1
Adhesión/anti-adhesión caco-2
.
siguiente >
Fecha de Publicación
1
2016
1
2015
3
2014
4
2013
2
2012
2
2011