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1openAccessplntarumbacteria.pdf.jpg2016Selection and technological potential of Lactobacillus plantarum bacteria suitable for wine malolactic fermentation and grape aroma releaseIorizzo, Massimo; Testa, Bruno; Lombardi, Silvia Jane; García-Ruiz, Almudena CSIC ORCID; Muñoz-González, Carolina CSIC ORCID ; Bartolomé, Begoña CSIC ORCID ; Moreno-Arribas, M. Victoria CSIC ORCID artículo
2closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgfeb-2011Comparative study of the inhibitory effects of wine polyphenols on the growth of enological lactic acid bacteriaGarcía-Ruiz, Almudena CSIC ORCID; Moreno-Arribas, M. Victoria CSIC ORCID ; Martín-Álvarez, Pedro J. CSIC ORCID; Bartolomé, Begoña CSIC ORCID artículo
3openAccesslácticas de origen enológico.pdf.jpg2014Evaluación de las propiedades probióticas de bacterias lácticas de origen enológicoGarcía-Ruiz, Almudena CSIC ORCID; González de Llano, Dolores CSIC ORCID ; Esteban-Fernández, Adelaida CSIC; Requena, Teresa CSIC ORCID ; Bartolomé, Begoña CSIC ORCID ; Moreno-Arribas, M. Victoria CSIC ORCID artículo
4closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2013Assessment of the impact of the addition of antimicrobial plant extracts to wine: Volatile and phenolic compositionGarcía-Ruiz, Almudena CSIC ORCID; Rodríguez-Bencomo, Juan José CSIC; Garrido, Ignacio CSIC; Martín-Álvarez, Pedro J. CSIC ORCID; Moreno-Arribas, M. Victoria CSIC ORCID ; Bartolomé, Begoña CSIC ORCID artículo
5closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2013A winery-scale trial of the use of antimicrobial plant phenolic extracts as preservatives during wine ageing in barrelsGonzález-Rompinelli, E. CSIC; Rodríguez-Bencomo, Juan José CSIC; García-Ruiz, Almudena CSIC ORCID; Sánchez-Patán, Fernando CSIC; Martín-Álvarez, Pedro J. CSIC ORCID; Bartolomé, Begoña CSIC ORCID ; Moreno-Arribas, M. Victoria CSIC ORCID artículo
6openAccessDegradation of biogenic amines.pdf.jpg2012Degradation of biogenic amines by vineyard ecosystem fungi. Potential use in winemakingCueva, Carolina CSIC ORCID ; García-Ruiz, Almudena CSIC ORCID; González-Rompinelli, E. CSIC; Bartolomé, Begoña CSIC ORCID ; Martín-Álvarez, Pedro J. CSIC ORCID; Moreno-Arribas, M. Victoria CSIC ORCID artículo
7openAccessVolatile.pdf.jpg2014Volatile and phenolic composition of a Chardonnay wine treated with antimicrobial plant extracts before malolactic fermentationRodríguez-Bencomo, Juan José CSIC; García-Ruiz, Almudena CSIC ORCID; Martín-Álvarez, Pedro J. CSIC ORCID; Moreno-Arribas, M. Victoria CSIC ORCID ; Bartolomé, Begoña CSIC ORCID artículo
8openAccessmanuscrito Potential of wine .pdf.jpg2011Potential of wine-associated lactic acid bacteria to degrade biogenic aminesGarcía-Ruiz, Almudena CSIC ORCID; González-Rompinelli, E. CSIC; Bartolomé, Begoña CSIC ORCID ; Moreno-Arribas, M. Victoria CSIC ORCID artículo
9closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2013Antimicrobial activity of lacticin 3147 against oenological lactic acid bacteria. Combined effect with other antimicrobial agentsGarcía-Ruiz, Almudena CSIC ORCID; Requena, Teresa CSIC ORCID ; Peláez, Carmen CSIC ORCID ; Bartolomé, Begoña CSIC ORCID ; Moreno-Arribas, M. Victoria CSIC ORCID ; Martínez-Cuesta, M. Carmen CSIC ORCID artículo
10closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2013Genetic diversity of Oenoccoccus oeni isolated from wines treated with phenolic extracts as antimicrobial agentsGarcía-Ruiz, Almudena CSIC ORCID; Tabasco, Raquel CSIC; Requena, Teresa CSIC ORCID ; Bartolomé, Begoña CSIC ORCID ; Moreno-Arribas, M. Victoria CSIC ORCID artículo