Firma en Digital.CSIC (*)
Moreda, Wenceslao
 
Centro o Instituto
CSIC - Instituto de la Grasa (IG)
 
Departamento
Caracterización y Calidad de Lípidos;. Grupo: Calidad, pureza y tecnología de aceite de oliva
 
Categoría Profesional
Científico Titular
 
Especialización
Métodos Analíticos; Caracterización Alimentos; Aceites Vegetales; Aceite de Oliva; Compuestos Bioactivos; Autenticidad Aceites de Oliva; Residuos y Contaminantes; Seguridad Alimentaria.
 
Email
wmoreda@ig.csic.es
 
 
 
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Fecha de Publicación:  [2000 TO 2088]
Fecha de Publicación:  [2010 TO 2019]

Resultados 1-20 de 21.

DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
1openAccessMethodsX_2014_V1_P207.pdf.jpg2014Analysis of methanol and ethanol in virgin olive oilGómez-Coca, R. B. CSIC ORCID ; Cruz-Hidalgo, Rosario; Fernandes, Gabriel D.; Pérez Camino, María del Carmen CSIC ORCID ; Moreda, Wenceslao CSIC ORCID artículo
2closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2014Characterization of Glyceridic and Unsaponifiable Compounds of Sacha Inchi (Plukenetia huayllabambana L.) OilsChasquibol, Nancy A.; Aguila, Chellah del; Yácono, Juan C.; Guinda Garín, M. Ángeles CSIC; Moreda, Wenceslao CSIC ORCID ; Gómez-Coca, R. B. CSIC ORCID ; Pérez Camino, María del Carmen CSIC ORCID artículo
3openAccess2018Chemical characterization of commercial and single-variety avocado oilsFernandes, Gabriel D.; Gómez-Coca, R. B. CSIC ORCID ; Pérez Camino, María del Carmen CSIC ORCID ; Moreda, Wenceslao CSIC ORCID ; Barrera-Arellano, D.artículo
4openAccessJChem_2017_ID2609549.pdf.jpg2-may-2017Chemical Characterization of Major and Minor Compounds of Nut Oils: Almond, Hazelnut, and Pecan NutFernandes, Gabriel D.; Gómez-Coca, R. B. CSIC ORCID ; Pérez Camino, María del Carmen CSIC ORCID ; Moreda, Wenceslao CSIC ORCID ; Barrera-Arellano, D.artículo
5closedAccessPostP_2014_JAFC_V62_P5669.pdf.jpg2014Comparative study of phytosterol derivatives in monovarietal olive oilsGómez-Coca, R. B. CSIC ORCID ; Fernandes, Gabriel D.; Águila-Sánchez, Chellah del; Pérez Camino, María del Carmen CSIC ORCID ; Moreda, Wenceslao CSIC ORCID artículo
6openAccessGrasasYAceites_2016_V67_e127.pdf.jpg2016Determination of saturated aliphatic hydrocarbons in vegetable oilsGómez-Coca, R. B. CSIC ORCID ; Cert, María Rosa CSIC ORCID ; Pérez Camino, María del Carmen CSIC ORCID ; Moreda, Wenceslao CSIC ORCID artículo
7closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1-dic-2012Fatty acid alkyl esters presence in olive oil vs. organoleptic assessmentGómez-Coca, R. B. CSIC ORCID ; Moreda, Wenceslao CSIC ORCID ; Pérez Camino, María del Carmen CSIC ORCID artículo
8closedAccessPostP_2016_LWTFoodSciTech_V66_P378.pdf.jpgmar-2016Fatty acid ethyl esters (FAEE) in extra virgin olive oil: A case study of a quality parameterGómez-Coca, R. B. CSIC ORCID ; Fernandes, Gabriel D.; Pérez Camino, María del Carmen CSIC ORCID ; Moreda, Wenceslao CSIC ORCID artículo
9openAccessGlyceridic_Chasquibol.pdf.jpg12-dic-2019Glyceridic and Unsaponifiable Components of Microencapsulated Sacha Inchi (Plukenetia huayllabambana L. and Plukenetia volubilis L.) Edible OilsChasquibol, Nancy A.; Gallardo, Gabriela; Gómez-Coca, R. B. CSIC ORCID ; Trujillo, Diego CSIC; Moreda, Wenceslao CSIC ORCID ; Pérez Camino, María del Carmen CSIC ORCID artículo
10openAccessantracnosis_olivo_Moral.pdf.jpg2014La Antracnosis del olivo y su efecto en la calidad del aceiteMoral Moral, Juan CSIC ORCID; Xavier, José C.; Roca, Luis F.; Moreda, Wenceslao CSIC ORCID ; Trapero, Antonioartículo
11openAccess2016Markers of quality and genuineness of commercial extra virgin sacha inchi oilsChasquibol, Nancy A.; Gómez-Coca, R. B. CSIC ORCID ; Yácono, Juan C.; Guinda Garín, M. Ángeles CSIC; Moreda, Wenceslao CSIC ORCID ; Aguila, Chellah del; Pérez Camino, María del Carmen CSIC ORCID artículo
12openAccess2019Olive oil quality and authenticity: a review of current EU legislation, standards, relevant methods of analyses, their drawbacks and recommendations for the futureConte, Lanfranco; Bendini, Alessandra; Valli, Enrico; Lucci, Paolo; Moret, Sabrina; Maquet, Alain; Lacoste, Florence; Brereton, Paul; García-González, Diego L. CSIC ORCID ; Moreda, Wenceslao CSIC ORCID ; Gallina Toschi, Tulliaartículo
13openAccessPostP_2013_FoodChem_V141_P1273.pdf.jpg15-nov-2013On the glucoside analysis: Simultaneous determination of free and esterified steryl glucosides in olive oil. Detailed analysis of standards as compulsory first stepGómez-Coca, R. B. CSIC ORCID ; Pérez Camino, María del Carmen CSIC ORCID ; Moreda, Wenceslao CSIC ORCID artículo
14openAccess2015On the Presence of Steryl Glucosides in Virgin Olive Oil and their Relationship with other Minor Compounds: Untangling the SkeinGómez-Coca, R. B. CSIC ORCID ; Cruz-Hidalgo, Rosario; Fernandes, Gabriel D.; Barrera-Arellano, Daniel; Pérez Camino, María del Carmen CSIC ORCID ; Moreda, Wenceslao CSIC ORCID artículo
15closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2016Postprandial dietary fatty acids exert divergent inflammatory responses in retinal-pigmented epithelium cellsMontserrat-de la Paz, Sergio CSIC ORCID; Naranjo, María C.; Bermúdez, Beatriz CSIC ORCID; López Martín, Sergio ; Moreda, Wenceslao CSIC ORCID ; Abia, Rocío CSIC ORCID ; Muriana, Francisco J. G. CSIC ORCID artículo
16openAccessPostprint_2016_FoodAdditContA_V33_P391.pdf.jpg29-ene-2016Saturated hydrocarbon content in olive fruits and crude olive pomace oilsGómez-Coca, R. B. CSIC ORCID ; Pérez Camino, María del Carmen CSIC ORCID ; Moreda, Wenceslao CSIC ORCID artículo
17openAccessPostprint_2015_TFST_V43_P227.pdf.jpg2015Sensory defects of virgin olive oil from a microbiological perspectiveCayuela, José Antonio CSIC ORCID ; Gómez-Coca, R. B. CSIC ORCID ; Moreda, Wenceslao CSIC ORCID ; Pérez Camino, María del Carmen CSIC ORCID artículo
18openAccessPostP_2012_EJLST_V114_P1417.pdf.jpgdic-2012Specific procedure for analysing steryl glucosides in olive oilGómez-Coca, R. B. CSIC ORCID ; Pérez Camino, María del Carmen CSIC ORCID ; Moreda, Wenceslao CSIC ORCID artículo
19openAccessJ_Braz_Chem_Soc_V25_N9_2014.pdf.jpg2014TAG, DAG and FFA profiles of dry-cured ham by easy ambient sonic-spray ionization mass spectrometry after thermal imprintingFernandes, Gabriel D.; Moreda, Wenceslao CSIC ORCID ; Barrera-Arellano, Daniel; Ruiz, Guillerme C. N. Z.; Ferreira, P. L.; Eberlin, M. N.; Alberici, R. M.artículo
20closedAccessfeb-2012Triglyceride-rich lipoprotein regulates APOB48 receptor gene expression in human THP-1 monocytes and macrophagesBermúdez, Beatriz CSIC ORCID; López Martín, Sergio ; Varela, Lourdes CSIC ORCID; Ortega, Almudena CSIC ORCID; Pacheco, Yolanda M. CSIC ORCID; Moreda, Wenceslao CSIC ORCID ; Moreno Luna, Rafael; Abia, Rocío CSIC ORCID ; Muriana, Francisco J. G. CSIC ORCID artículo