Showing results 1 to 20 of 41
next >
Rights | Preview | Issue Date | Title | Author(s) | Type |
openAccess |  | 30-Jun-2000 | Algorithms for the detection of hazelnut oil in olive oil | Cert, Arturo ; Moreda, Wenceslao | artículo |
openAccess |  | 2014 | Analysis of methanol and ethanol in virgin olive oil | Gómez-Coca, R. B. ; Cruz-Hidalgo, Rosario; Fernandes, Gabriel D.; Pérez Camino, María del Carmen ; Moreda, Wenceslao | artículo |
closedAccess |  | 2014 | Characterization of Glyceridic and Unsaponifiable Compounds of Sacha Inchi (Plukenetia huayllabambana L.) Oils | Chasquibol, Nancy A.; Aguila, Chellah del; Yácono, Juan C.; Guinda Garín, Mª Ángeles ; Moreda, Wenceslao ; Gómez-Coca, R. B. ; Pérez Camino, María del Carmen | artículo |
openAccess |  | 3-Nov-2015 | Characterization of some olive oil quality aspects by nirs analysis of its fatty acids and triglycerides | Cayuela, José Antonio ; García, J. F.; Moreda, Wenceslao ; Pérez Camino, María del Carmen | comunicación de congreso |
openAccess | | 2018 | Chemical characterization of commercial and single-variety avocado oils | Fernandes, Gabriel D.; Gómez-Coca, R. B. ; Pérez Camino, María del Carmen ; Moreda, Wenceslao ; Barrera-Arellano, D. | artículo |
openAccess |  | 2-May-2017 | Chemical Characterization of Major and Minor Compounds of Nut Oils: Almond, Hazelnut, and Pecan Nut | Fernandes, Gabriel D.; Gómez-Coca, R. B. ; Pérez Camino, María del Carmen ; Moreda, Wenceslao ; Barrera-Arellano, D. | artículo |
closedAccess |  | 3-May-2015 | Chemical Characterization of Monovarietal Avocado Oils | Fernandes, Gabriel D.; Gómez-Coca, R. B. ; Pérez Camino, María del Carmen ; Moreda, Wenceslao ; Barrera-Arellano, D. | comunicación de congreso |
closedAccess |  | 2014 | Comparative study of phytosterol derivatives in monovarietal olive oils | Gómez-Coca, R. B. ; Fernandes, Gabriel D.; Águila-Sánchez, Chellah del; Pérez Camino, María del Carmen ; Moreda, Wenceslao | artículo |
closedAccess | | Jan-2001 | Detection of squalene in alpha-fetoprotein and fetal serum albumin from bovine | Ruiz-Gutiérrez, Valentina ; Moreno, R.; Moreda, Wenceslao ; Copado, M. A.; Rodríguez-Burgos, A. | artículo |
openAccess |  | 30-Dec-1996 | Determinación de absorción de luz UV a 232 nm, composición de ácidos grasos, trilinoleína y triglicéridos con número equivalente de carbonos igual a 42, en aceites de oliva y de orujo de oliva: Determinación de precisión de los métodos analíticos mediante el estudio estadístico de los resultados de un análisis colaborativo | Cert, Arturo ; Moreda, Wenceslao ; León Camacho, Manuel ; Pérez Camino, María del Carmen | artículo |
openAccess |  | 30-Oct-1995 | Determinación de algunos parámetros de pureza en aceites de oliva. Resultados de un estudio colaborativo | Moreda, Wenceslao ; Pérez Camino, María del Carmen ; Cert, Arturo  | artículo |
openAccess |  | 30-Aug-1997 | Determinación de esteroles y dialcoholes triterpénicos en aceite de oliva mediante separación de la fracción por cromatografía líquida de alta eficacia y análisis por cromatografía de gases. Estandarización del método analítico | Cert, Arturo ; Moreda, Wenceslao ; García Moreno, Josep | artículo |
openAccess |  | 2016 | Determination of saturated aliphatic hydrocarbons in vegetable oils | Gómez-Coca, R. B. ; Cert, María Rosa ; Pérez Camino, María del Carmen ; Moreda, Wenceslao | artículo |
closedAccess |  | 2007 | Dietary oleic and palmitic acids modulate the ratio of triacylglycerols to cholesterol in postprandial triacylglycerol-rich lipoproteins in men and cell viability and cycling in human monocytes | López, Sergio ; Bermúdez, Beatriz ; Pacheco, Yolanda M. ; López-Lluch, Guillermo ; Moreda, Wenceslao ; Villar, José; Abia, Rocío ; Muriana, Francisco J. G. | artículo |
openAccess |  | 2-Jul-2020 | Editorial: Proceedings of Olivebioteq 2018 – Olive Management, Biotechnology and Authenticity of Olive Products | Fernández Luque, José Enrique ; Díaz-Espejo, Antonio ; Martínez-Rivas, José Manuel ; Moreda, Wenceslao | artículo |
closedAccess | | 26-Jan-2001 | Effects of Olive Fruit Quality and Oil Storage Practices on the Diacylglycerol Content of Virgin Olive Oils | Pérez Camino, María del Carmen ; Moreda, Wenceslao ; Cert, Arturo  | artículo |
closedAccess |  | Mar-2016 | Fatty acid ethyl esters (FAEE) in extra virgin olive oil: A case study of a quality parameter | Gómez-Coca, R. B. ; Fernandes, Gabriel D.; Pérez Camino, María del Carmen ; Moreda, Wenceslao | artículo |
openAccess |  | 14-Jul-2020 | Fatty Acid Ethyl Esters in Virgin Olive Oils: In-House Validation of a Revised Method | Palagano, Rosa; Valli, Enrico; Tura, Matilde; Cevoli, Chiara; Pérez Camino, María del Carmen ; Moreda, Wenceslao ; Bendini, Alessandra; Gallina Toschi, Tullia | artículo |
openAccess |  | 12-Dec-2019 | Glyceridic and Unsaponifiable Components of Microencapsulated Sacha Inchi (Plukenetia huayllabambana L. and Plukenetia volubilis L.) Edible Oils | Chasquibol, Nancy A.; Gabriela Gallardo; Gómez-Coca, R. B. ; Trujillo, Diego; Moreda, Wenceslao ; Pérez-Camino, M. Carmen | artículo |
embargoedAccess | | 16-Feb-2021 | Ilegal blends between olive and soft deodorized oils (2021) | Gómez-Coca, R. B. ; Pérez Camino, María del Carmen ; Moreda, Wenceslao | dataset |