English   español  

Browsing by Author rp11927

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 41  next >
RightsPreviewIssue DateTitleAuthor(s)Type
openAccess472.pdf.jpg30-Jun-2000Algorithms for the detection of hazelnut oil in olive oilCert, Arturo ; Moreda, Wenceslao  artículo
openAccessMethodsX_2014_V1_P207.pdf.jpg2014Analysis of methanol and ethanol in virgin olive oilGómez-Coca, R. B.  ; Cruz-Hidalgo, Rosario; Fernandes, Gabriel D.; Pérez Camino, María del Carmen  ; Moreda, Wenceslao  artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2014Characterization of Glyceridic and Unsaponifiable Compounds of Sacha Inchi (Plukenetia huayllabambana L.) OilsChasquibol, Nancy A.; Aguila, Chellah del; Yácono, Juan C.; Guinda Garín, Mª Ángeles ; Moreda, Wenceslao  ; Gómez-Coca, R. B.  ; Pérez Camino, María del Carmen  artículo
openAccessCharacterization_JACayuela_2015.pdf.jpg3-Nov-2015Characterization of some olive oil quality aspects by nirs analysis of its fatty acids and triglyceridesCayuela, José Antonio  ; García, J. F.; Moreda, Wenceslao  ; Pérez Camino, María del Carmen  comunicación de congreso
openAccess2018Chemical characterization of commercial and single-variety avocado oilsFernandes, Gabriel D.; Gómez-Coca, R. B.  ; Pérez Camino, María del Carmen  ; Moreda, Wenceslao  ; Barrera-Arellano, D.artículo
openAccessJChem_2017_ID2609549.pdf.jpg2-May-2017Chemical Characterization of Major and Minor Compounds of Nut Oils: Almond, Hazelnut, and Pecan NutFernandes, Gabriel D.; Gómez-Coca, R. B.  ; Pérez Camino, María del Carmen  ; Moreda, Wenceslao  ; Barrera-Arellano, D.artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg3-May-2015Chemical Characterization of Monovarietal Avocado OilsFernandes, Gabriel D.; Gómez-Coca, R. B.  ; Pérez Camino, María del Carmen  ; Moreda, Wenceslao  ; Barrera-Arellano, D.comunicación de congreso
closedAccessPostP_2014_JAFC_V62_P5669.pdf.jpg2014Comparative study of phytosterol derivatives in monovarietal olive oilsGómez-Coca, R. B.  ; Fernandes, Gabriel D.; Águila-Sánchez, Chellah del; Pérez Camino, María del Carmen  ; Moreda, Wenceslao  artículo
closedAccessJan-2001Detection of squalene in alpha-fetoprotein and fetal serum albumin from bovineRuiz-Gutiérrez, Valentina ; Moreno, R.; Moreda, Wenceslao  ; Copado, M. A.; Rodríguez-Burgos, A.artículo
openAccess896.pdf.jpg30-Dec-1996Determinación de absorción de luz UV a 232 nm, composición de ácidos grasos, trilinoleína y triglicéridos con número equivalente de carbonos igual a 42, en aceites de oliva y de orujo de oliva: Determinación de precisión de los métodos analíticos mediante el estudio estadístico de los resultados de un análisis colaborativoCert, Arturo ; Moreda, Wenceslao  ; León Camacho, Manuel  ; Pérez Camino, María del Carmen  artículo
openAccess948.pdf.jpg30-Oct-1995Determinación de algunos parámetros de pureza en aceites de oliva. Resultados de un estudio colaborativoMoreda, Wenceslao  ; Pérez Camino, María del Carmen  ; Cert, Arturo artículo
openAccess803.pdf.jpg30-Aug-1997Determinación de esteroles y dialcoholes triterpénicos en aceite de oliva mediante separación de la fracción por cromatografía líquida de alta eficacia y análisis por cromatografía de gases. Estandarización del método analíticoCert, Arturo ; Moreda, Wenceslao  ; García Moreno, Josepartículo
openAccessGrasasYAceites_2016_V67_e127.pdf.jpg2016Determination of saturated aliphatic hydrocarbons in vegetable oilsGómez-Coca, R. B.  ; Cert, María Rosa ; Pérez Camino, María del Carmen  ; Moreda, Wenceslao  artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2007Dietary oleic and palmitic acids modulate the ratio of triacylglycerols to cholesterol in postprandial triacylglycerol-rich lipoproteins in men and cell viability and cycling in human monocytesLópez, Sergio ; Bermúdez, Beatriz ; Pacheco, Yolanda M. ; López-Lluch, Guillermo  ; Moreda, Wenceslao  ; Villar, José; Abia, Rocío  ; Muriana, Francisco J. G.  artículo
openAccessfpls_11_00860.pdf.jpg2-Jul-2020Editorial: Proceedings of Olivebioteq 2018 – Olive Management, Biotechnology and Authenticity of Olive ProductsFernández Luque, José Enrique ; Díaz-Espejo, Antonio  ; Martínez-Rivas, José Manuel  ; Moreda, Wenceslao  artículo
closedAccess26-Jan-2001Effects of Olive Fruit Quality and Oil Storage Practices on the Diacylglycerol Content of Virgin Olive OilsPérez Camino, María del Carmen  ; Moreda, Wenceslao  ; Cert, Arturo artículo
closedAccessPostP_2016_LWTFoodSciTech_V66_P378.pdf.jpgMar-2016Fatty acid ethyl esters (FAEE) in extra virgin olive oil: A case study of a quality parameterGómez-Coca, R. B.  ; Fernandes, Gabriel D.; Pérez Camino, María del Carmen  ; Moreda, Wenceslao  artículo
openAccessfoods_09_00924.pdf.jpg14-Jul-2020Fatty Acid Ethyl Esters in Virgin Olive Oils: In-House Validation of a Revised MethodPalagano, Rosa; Valli, Enrico; Tura, Matilde; Cevoli, Chiara; Pérez Camino, María del Carmen  ; Moreda, Wenceslao  ; Bendini, Alessandra; Gallina Toschi, Tulliaartículo
openAccessGlyceridic_Chasquibol.pdf.jpg12-Dec-2019Glyceridic and Unsaponifiable Components of Microencapsulated Sacha Inchi (Plukenetia huayllabambana L. and Plukenetia volubilis L.) Edible OilsChasquibol, Nancy A.; Gabriela Gallardo; Gómez-Coca, R. B. ; Trujillo, Diego; Moreda, Wenceslao  ; Pérez-Camino, M. Carmenartículo
embargoedAccess16-Feb-2021Ilegal blends between olive and soft deodorized oils (2021)Gómez-Coca, R. B.  ; Pérez Camino, María del Carmen  ; Moreda, Wenceslao  dataset