Firma en Digital.CSIC (*)
Rupérez Antón, Pilar
 
Centro o Instituto
CSIC - Instituto de Ciencia y Tecnología de Alimentos y Nutrición (ICTAN)
 
Departamento
Metabolismo y Nutrición (DMN). Grupo: Alimentos Funcionales de Origen Vegetal y Salud (ALIVEFSA)
 
Categoría Profesional
Investigador Científico. Responsable de Grupo
 
Especialización
Traditional and functional food and ingredient quality, safety and value enhancement. Search for and application of bioactive compounds from agri-food surplus and by-products
 
Email
pruperez@ictan.csic.es
 
 
Otros identificadores (con url)
 

Resultados 1-20 de 75.

DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
1closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2010A simple ion chromatography method for inorganic anion analysis in edible seaweedsGómez Ordóñez, Eva CSIC ; Alonso, Esther; Rupérez Antón, Pilar CSIC ORCID artículo
2closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1996Antioxidant activity of wine pomacesLarrauri, José A.; Rupérez Antón, Pilar CSIC ORCID ; Saura Calixto, Fulgencio D. CSICartículo
3closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2013Antioxidant capacity and prebiotic effect of dietary fiber co-travelers from Sugar Kombu in healthy ratsJiménez Escrig, Antonio CSIC ORCID; Gómez Ordóñez, Eva CSIC ; Rupérez Antón, Pilar CSIC ORCID artículo
4closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2020Apple by-product dietary fibre exhibits potential prebiotic and hypolipidemic effectsin high-fat fed Wistar ratsMateos-Aparicio, Inmaculada CSIC ORCID; Peña Armada, Rocío de la; Pérez-Cózar, María Luisa; Rupérez Antón, Pilar CSIC ORCID ; Redondo Cuenca, Araceli; Villanueva Suárez, M. Joséartículo
5openAccessassessmentmicrobiota.pdf.jpg2022Assessment of the prebiotic potential of globe artichoke by-product through in vitro fermentation by human faecal microbiotaHolgado, Francisca CSIC ORCID ; Campos, Gema CSIC; Heras, Cristina de las CSIC; Rupérez Antón, Pilar CSIC ORCID artículo
6closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2014Bioactivity of sulfated polysaccharides from the edible red seaweed Mastocarpus stellatusGómez Ordóñez, Eva CSIC ; Jiménez Escrig, Antonio CSIC ORCID; Rupérez Antón, Pilar CSIC ORCID artículo
7closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2011BIOLOGICAL PROPERTIES OF SULPHATED POLYSACCHARIDES FROM SUGAR KOMBU IN HEALTHY RATS.Jiménez Escrig, Antonio CSIC ORCID; Gómez Ordóñez, Eva CSIC ; Rupérez Antón, Pilar CSIC ORCID artículo
8closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2011Brown and red seaweeds as potential sources of antioxidant nutraceuticals.Jiménez Escrig, Antonio CSIC ORCID; Gómez Ordóñez, Eva CSIC ; Rupérez Antón, Pilar CSIC ORCID artículo
9openAccessalimentfuncional.pdf.jpg2006Caracterización de la fibra de cacao y su efecto sobre la capacidad antioxidante en suero de animales de experimentaciónLecumberri, Elena CSIC; Mateos, Raquel CSIC ORCID ; Ramos, Sonia CSIC ORCID ; Alía, Mario; Rupérez Antón, Pilar CSIC ORCID ; Goya, Luis CSIC ORCID; Izquierdo-Pulido, M.; Bravo, Laura CSIC ORCIDartículo
10closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2006CARACTERIZACION DE LA FIBRA DE CACAO Y SU EFECTO SOBRE LA CAPACIDAD ANTIOXIDANTE EN SUERO DE ANIMALES DE EXPERIMENTACIONLecumberri, Elena CSIC; Mateos, Raquel CSIC ORCID ; Ramos, Sonia CSIC ORCID ; Alía, Margarita; Rupérez Antón, Pilar CSIC ORCID ; Goya, Luis CSIC ORCID; Izquierdo-Pulido, M.; Bravo, Laura CSIC ORCIDartículo
11closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2003Celery by-products as a source of mannitolRupérez Antón, Pilar CSIC ORCID ; Toledano, Gemaartículo
12closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1996Changes in soluble sugars of two pineapple fruit cultivars during frozen storageBartolomé, A. CSIC; Rupérez Antón, Pilar CSIC ORCID ; Fuster Monescillo, Carmenartículo
13closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2006Composición y propiedades del suero de soja, un subproducto de la elaboración del tofuEspinosa Martos, Irene; Préstamo, Guadalupe CSIC ; Rupérez Antón, Pilar CSIC ORCID artículo
14closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2017Determination of soluble dietary fibre content of Okara treated with high hydrostatic pressure and enzymes: a comparative evaluation of two methods (AOAC and HPLC-ELSD)Pérez-López, Elena CSIC; Mateos-Aparicio, Inmaculada CSIC ORCID; Rupérez Antón, Pilar CSIC ORCID artículo
15closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2001Dietary fibre and physicochemical properties of edible Spanish seaweedsRupérez Antón, Pilar CSIC ORCID ; Saura Calixto, Fulgencio D. CSICartículo
16closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2010Dietary fibre and physicochemical properties of several edible seaweeds from the northwestern Spanish coastGómez Ordóñez, E.; Jiménez Escrig, Antonio CSIC ORCID; Rupérez Antón, Pilar CSIC ORCID artículo
17closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2007Dietary fibre composition, antioxidant capacity and physico-chemical properties of a fibre-rich product from cocoa (Theobroma cacao L.)Lecumberri, Elena CSIC; Mateos, Raquel CSIC ORCID ; Izquierdo-Pulido, M.; Rupérez Antón, Pilar CSIC ORCID ; Goya, Luis CSIC ORCID; Bravo, Laura CSIC ORCIDartículo
18closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1995Dietary fibre in pineapple fruitBartolome, A. P.; Rupérez Antón, Pilar CSIC ORCID artículo
19closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1995Dietary fibre in spanish kiwifruitRupérez Antón, Pilar CSIC ORCID ; Bartolome, A. P.; Fernández-Serrano, M. I.artículo
20closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgjun-2009Differences in the composition of cell wall polysaccharides between embryogenic and non embryogenic calli from medicago arborea L.Endress V.; Barriuso, Jorge CSIC ORCID ; Rupérez Antón, Pilar CSIC ORCID ; Martín J.P.; Blázquez A.; Villalobos N.; Guerra H.; Martín L.artículo