English   español  

Browsing by Author rp09421

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 82  next >
RightsPreviewIssue DateTitleAuthor(s)Type
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2010A simple ion chromatography method for inorganic anion analysis in edible seaweedsGómez Ordóñez, Eva  ; Alonso, Esther; Rupérez Antón, Pilar  Artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2002Antioxidant activity of sulphated polysaccharides from the spanish marine seaweed noriRupérez Antón, Pilar  Capítulo de libro
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1996Antioxidant activity of wine pomacesLarrauri, José A.; Rupérez Antón, Pilar  ; Saura Calixto, Fulgencio D. Artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2013Antioxidant capacity and prebiotic effect of dietary fiber co-travelers from Sugar Kombu in healthy ratsJiménez Escrig, Antonio; Gómez Ordóñez, Eva  ; Rupérez Antón, Pilar  Artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2014Bioactivity of sulfated polysaccharides from the edible red seaweed Mastocarpus stellatusGómez Ordóñez, Eva  ; Jiménez Escrig, Antonio; Rupérez Antón, Pilar  Artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2013Biological activity of algal sulphated and non-sulphated polysaccharidesRupérez Antón, Pilar  ; Gómez Ordóñez, Eva  ; Jiménez Escrig, AntonioCapítulo de libro
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2011BIOLOGICAL PROPERTIES OF SULPHATED POLYSACCHARIDES FROM SUGAR KOMBU IN HEALTHY RATS.Jiménez Escrig, Antonio; Gómez Ordóñez, Eva  ; Rupérez Antón, Pilar  Artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2011Brown and red seaweeds as potential sources of antioxidant nutraceuticals.Jiménez Escrig, Antonio; Gómez Ordóñez, Eva  ; Rupérez Antón, Pilar  Artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2012Brown seaweeds as a source of functional ingredients. In vivo assays in Wistar ratsGómez Ordóñez, Eva  ; Jiménez Escrig, Antonio; Rupérez Antón, Pilar  Capítulo de libro
openAccessLecumberri et al.pdf.jpgSep-2006Caracterización de la fibra de cacao y su efecto sobre la capacidad antioxidante en suero de animales de experimentaciónLecumberri, Elena; Mateos, Raquel  ; Ramos, Sonia ; Alía, Mario; Rupérez Antón, Pilar  ; Goya, Luis ; Izquierdo-Pulido, M.; Bravo, Laura Artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2006CARACTERIZACION DE LA FIBRA DE CACAO Y SU EFECTO SOBRE LA CAPACIDAD ANTIOXIDANTE EN SUERO DE ANIMALES DE EXPERIMENTACIONLecumberri, Elena; Mateos, Raquel  ; Ramos, Sonia ; Alía, Margarita; Rupérez Antón, Pilar  ; Goya, Luis ; Izquierdo-Pulido, M.; Bravo, Laura Artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2003Celery by-products as a source of mannitolRupérez Antón, Pilar  ; Toledano, GemaArtículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1996Changes in soluble sugars of two pineapple fruit cultivars during frozen storageBartolomé, A.; Rupérez Antón, Pilar  ; Fuster Monescillo, CarmenArtículo
openAccess7-May-2012Characterization and biological properties in vitro of sulfated-galactans from dietary fibre in an edible red seaweedRupérez Antón, Pilar  ; Gómez Ordóñez, Eva  ; Jiménez Escrig, AntonioComunicación de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2006Composición y propiedades del suero de soja, un subproducto de la elaboración del tofuEspinosa-Martos, I.; Préstamo, Guadalupe ; Rupérez Antón, Pilar  Artículo
openAccess2015Consenso científico sobre prebióticosCorzo, Nieves  ; Alonso, José Luis; Azpiroz, F.; Mateos-Aparicio, Inmaculada; Plou Gasca, Francisco José  ; Ruas-Madiedo, Patricia  ; Rupérez Antón, Pilar  ; Sanz, M. Luz ; Clemente, AlfonsoComunicación de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2017Determination of soluble dietary fibre content of Okara treated with high hydrostatic pressure and enzymes: a comparative evaluation of two methods (AOAC and HPLC-ELSD)Pérez-López, Elena; Mateos-Aparicio, Inmaculada; Rupérez Antón, Pilar  Artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2001Dietary fibre and physicochemical properties of edible Spanish seaweedsRupérez Antón, Pilar  ; Saura Calixto, Fulgencio D. Artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2010Dietary fibre and physicochemical properties of several edible seaweeds from the northwestern Spanish coastGómez Ordóñez, E.; Jiménez Escrig, Antonio; Rupérez Antón, Pilar  Artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2007Dietary fibre composition, antioxidant capacity and physico-chemical properties of a fibre-rich product from cocoa (Theobroma cacao L.)Lecumberri, Elena; Mateos, Raquel  ; Izquierdo-Pulido, M.; Rupérez Antón, Pilar  ; Goya, Luis ; Bravo, Laura Artículo