Firma en Digital.CSIC (*)
Gómez Ordóñez, Eva
 
Centro o Instituto
CSIC - Instituto de Ciencia y Tecnología de Alimentos y Nutrición (ICTAN)
 
Departamento
Metabolismo y Nutrición (DMN). Grupo: Alimentos Funcionales de Origen Vegetal y Salud (ALIVEFSA)
 
Categoría Profesional
Investigadora contratada
 
Especialización
Traditional and functional food and ingredient quality, safety and value enhancement. Search for and application of bioactive compounds from agri-food surplus and by-products
 
Email
eva.gomez@ictan.csic.es
 
 
 
Otros identificadores (con url)
 

Results 1-10 of 10 (Search time: 0.024 seconds).

RightsPreviewIssue DateTitleAuthor(s)Type
1closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2010A simple ion chromatography method for inorganic anion analysis in edible seaweedsGómez Ordóñez, Eva CSIC ; Alonso, Esther; Rupérez Antón, Pilar CSIC ORCID artículo
2closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2013Antioxidant capacity and prebiotic effect of dietary fiber co-travelers from Sugar Kombu in healthy ratsJiménez Escrig, Antonio; Gómez Ordóñez, Eva CSIC ; Rupérez Antón, Pilar CSIC ORCID artículo
3closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2014Bioactivity of sulfated polysaccharides from the edible red seaweed Mastocarpus stellatusGómez Ordóñez, Eva CSIC ; Jiménez Escrig, Antonio; Rupérez Antón, Pilar CSIC ORCID artículo
4closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2011BIOLOGICAL PROPERTIES OF SULPHATED POLYSACCHARIDES FROM SUGAR KOMBU IN HEALTHY RATS.Jiménez Escrig, Antonio; Gómez Ordóñez, Eva CSIC ; Rupérez Antón, Pilar CSIC ORCID artículo
5closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2011Brown and red seaweeds as potential sources of antioxidant nutraceuticals.Jiménez Escrig, Antonio; Gómez Ordóñez, Eva CSIC ; Rupérez Antón, Pilar CSIC ORCID artículo
6closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2012Effect of the red seaweed Mastocarpus stellatus intake on lipid metabolism and antioxidant status in healthy Wistar ratsGómez Ordóñez, Eva CSIC ; Jiménez Escrig, Antonio; Rupérez Antón, Pilar CSIC ORCID artículo
7closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2011FTIR-ATR spectroscopy as a tool for polysaccharide identification in edible brown and red seaweedsGómez Ordóñez, Eva CSIC ; Rupérez Antón, Pilar CSIC ORCID artículo
8closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2015Infrared characterisation, monosaccharide profile and antioxidant activity of chemical fractionated polysaccharides from the edible seaweed sugar Kombu (Saccharina latissima)Jiménez Escrig, Antonio; Gómez Ordóñez, Eva CSIC ; Rupérez Antón, Pilar CSIC ORCID artículo
9closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2012Molecular weight distribution of polysaccharides from edible seaweeds by high-performance size-exclusion chromatography (HPSEC)Gómez Ordóñez, Eva CSIC ; Jiménez Escrig, Antonio; Rupérez Antón, Pilar CSIC ORCID artículo
10closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2011Seaweed as a source of novel nutraceuticals: Sulfated polysaccharides and peptidesJiménez Escrig, Antonio; Gómez Ordóñez, Eva CSIC ; Rupérez Antón, Pilar CSIC ORCID artículo