Firma en Digital.CSIC (*):
Rupérez Antón, Pilar
 
Centro o Instituto:
CSIC - Instituto de Ciencia y Tecnología de Alimentos y Nutrición (ICTAN)
 
Departamento:
Metabolismo y Nutrición (DMN). Grupo: Alimentos Funcionales de Origen Vegetal y Salud (ALIVEFSA)
 
Categoría Profesional:
Investigador Científico. Responsable de Grupo
 
Especialización:
Traditional and functional food and ingredient quality, safety and value enhancement. Search for and application of bioactive compounds from agri-food surplus and by-products
 
Otros identificadores (con url):
 
 
Email:
pruperez@ictan.csic.es
 

Results 1-20 of 65 (Search time: 0.0 seconds).

RightsPreviewIssue DateTitleAuthor(s)Type
1closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2010A simple ion chromatography method for inorganic anion analysis in edible seaweedsGómez Ordóñez, Eva  ; Alonso, Esther; Rupérez Antón, Pilar  Artículo
2closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1996Antioxidant activity of wine pomacesLarrauri, José A.; Rupérez Antón, Pilar  ; Saura Calixto, Fulgencio D. Artículo
3closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2013Antioxidant capacity and prebiotic effect of dietary fiber co-travelers from Sugar Kombu in healthy ratsJiménez Escrig, Antonio; Gómez Ordóñez, Eva  ; Rupérez Antón, Pilar  Artículo
4closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2014Bioactivity of sulfated polysaccharides from the edible red seaweed Mastocarpus stellatusGómez Ordóñez, Eva  ; Jiménez Escrig, Antonio; Rupérez Antón, Pilar  Artículo
5closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2011BIOLOGICAL PROPERTIES OF SULPHATED POLYSACCHARIDES FROM SUGAR KOMBU IN HEALTHY RATS.Jiménez Escrig, Antonio; Gómez Ordóñez, Eva  ; Rupérez Antón, Pilar  Artículo
6closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2011Brown and red seaweeds as potential sources of antioxidant nutraceuticals.Jiménez Escrig, Antonio; Gómez Ordóñez, Eva  ; Rupérez Antón, Pilar  Artículo
7openAccessLecumberri et al.pdf.jpgSep-2006Caracterización de la fibra de cacao y su efecto sobre la capacidad antioxidante en suero de animales de experimentaciónLecumberri, Elena; Mateos, Raquel  ; Ramos, Sonia ; Alía, Mario; Rupérez Antón, Pilar  ; Goya, Luis ; Izquierdo-Pulido, M.; Bravo, Laura Artículo
8closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2006CARACTERIZACION DE LA FIBRA DE CACAO Y SU EFECTO SOBRE LA CAPACIDAD ANTIOXIDANTE EN SUERO DE ANIMALES DE EXPERIMENTACIONLecumberri, Elena; Mateos, Raquel  ; Ramos, Sonia ; Alía, Margarita; Rupérez Antón, Pilar  ; Goya, Luis ; Izquierdo-Pulido, M.; Bravo, Laura Artículo
9closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2003Celery by-products as a source of mannitolRupérez Antón, Pilar  ; Toledano, GemaArtículo
10closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1996Changes in soluble sugars of two pineapple fruit cultivars during frozen storageBartolomé, A.; Rupérez Antón, Pilar  ; Fuster Monescillo, CarmenArtículo
11closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2006Composición y propiedades del suero de soja, un subproducto de la elaboración del tofuEspinosa-Martos, I.; Préstamo, Guadalupe ; Rupérez Antón, Pilar  Artículo
12closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2017Determination of soluble dietary fibre content of Okara treated with high hydrostatic pressure and enzymes: a comparative evaluation of two methods (AOAC and HPLC-ELSD)Pérez-López, Elena; Mateos-Aparicio, Inmaculada; Rupérez Antón, Pilar  Artículo
13closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2001Dietary fibre and physicochemical properties of edible Spanish seaweedsRupérez Antón, Pilar  ; Saura Calixto, Fulgencio D. Artículo
14closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2010Dietary fibre and physicochemical properties of several edible seaweeds from the northwestern Spanish coastGómez Ordóñez, E.; Jiménez Escrig, Antonio; Rupérez Antón, Pilar  Artículo
15closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2007Dietary fibre composition, antioxidant capacity and physico-chemical properties of a fibre-rich product from cocoa (Theobroma cacao L.)Lecumberri, Elena; Mateos, Raquel  ; Izquierdo-Pulido, M.; Rupérez Antón, Pilar  ; Goya, Luis ; Bravo, Laura Artículo
16closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1995Dietary fibre in pineapple fruitBartolome, A. P.; Rupérez Antón, Pilar  Artículo
17closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1995Dietary fibre in spanish kiwifruitRupérez Antón, Pilar  ; Bartolome, A. P.; Fernández-Serrano, M. I.Artículo
18closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgJun-2009Differences in the composition of cell wall polysaccharides between embryogenic and non embryogenic calli from medicago arborea L.Endress V.; Barriuso, Jorge ; Rupérez Antón, Pilar  ; Martín J.P.; Blázquez A.; Villalobos N.; Guerra H.; Martín L.Artículo
19closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1997Effect of Drying Temperature on the Stability of Polyphenols and Antioxidant Activity of Red Grape Pomace PeelsLarrauri, José A.; Rupérez Antón, Pilar  ; Saura Calixto, Fulgencio D. Artículo
20closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1995Effect of freezing rate and frozen storage on the texture and sensory analysis of two pineapple fruit cultivarsBartolome, A. P.; Rupérez Antón, Pilar  ; Fústen, CarmenArtículo