Firma en Digital.CSIC (*)
Herranz, Beatriz
 
Centro o Instituto
CSIC - Instituto de Ciencia y Tecnología de Alimentos y Nutrición (ICTAN)
 
Departamento
Caracterización, Calidad y Seguridad (DCCS). Grupo: Calidad y funcionalidad de alimentos vegetales (BIOACTIVEG)
 
Categoría Profesional
Técnico Superior especializado de laboratorio
 
Especialización
Nutrición en la prevención y tratamiento de enfermedades. Biodisponibilidad, bioactividad y efectos fisiológicos de alimentos y sus constituyentes para la mejora de la calidad de vida
 
Email
beatriz.herranz@ictan.csic.es
 
 
 
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Resultados 21-32 de 32.

DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
21openAccessNewAlterna.pdf.jpg2016New alternatives in seafood restructured productsMoreno Conde, Helena María CSIC ORCID; Herranz, Beatriz CSIC ORCID ; Pérez-Mateos, Miriam CSIC ORCID CVN ; Sánchez Alonso, Isabel CSIC ORCID ; Borderías, A. Javier CSIC ORCID artículo
22foods-13-00603.pdf.jpg16-feb-2024Olive Pomace Oil Structuring for the Development of Healthy Puff Pastry Laminating Fats: The Effect of Chilling Storage on the Quality of Baked ProductsÁlvarez, María Dolores; Saiz, Arancha CSIC; Herranz, Beatriz CSIC ORCID ; Cofrades, Susana CSIC ORCIDartículo
23openAccessphenoldigest.pdf.jpg2019Phenolic compounds, microstructure and viscosity of onion and apple products subjected to in vitro gastrointestinal digestionHerranz, Beatriz CSIC ORCID ; Fernández-Jalao, Irene CSIC; Álvarez, M. Dolores CSIC ORCID ; Quiles, Amparo; Sánchez-Moreno, Concepción CSIC ORCID ; Hernando, Isabel; Ancos, Begoña de CSIC ORCID artículo
24openAccessphysicafermenta.pdf.jpg2019Physical effects of dietary fibre on simulated luminal flow, studied by in vitro dynamic gastrointestinal digestion and fermentationTamargo, Alba ; Cueva, Carolina CSIC ORCID ; Álvarez, M. Dolores CSIC ORCID ; Herranz, Beatriz CSIC ORCID ; Moreno-Arribas, M. Victoria CSIC ORCID ; Laguna Cruañes, Laura CSIC ORCIDartículo
25openAccessreadyheating.pdf.jpg2017Ready-to-eat chickpea flour purée or cream processed by hydrostatic high pressure with final microwave heatingÁlvarez, M. Dolores CSIC ORCID ; Herranz, Beatriz CSIC ORCID ; Campos, Gema CSIC; Canet, Wenceslao CSICartículo
26openAccessreplaceproperti.pdf.jpg2017Replacement of wheat flour by chickpea flour in muffin batter: Effect on rheological propertiesÁlvarez, M. Dolores CSIC ORCID ; Herranz, Beatriz CSIC ORCID ; Fuentes, Raúl CSIC; Cuesta, Francisco Javier CSIC; Canet, Wenceslao CSICartículo
7openAccessrhebiopol.pdf.jpg2017Rheometric non-isothermal gelatinization kinetics of chickpea flour-based gluten-free muffin batters with Added BiopolymersÁlvarez, M. Dolores CSIC ORCID ; Cuesta, Francisco Javier CSIC; Herranz, Beatriz CSIC ORCID ; Canet, Wenceslao CSICartículo
8openAccessfoods-06-00003.pdf.jpg2-ene-2017Rheometric Non-Isothermal Gelatinization Kinetics of Chickpea Flour-Based Gluten-Free Muffin Batters with Added BiopolymersÁlvarez, M. Dolores CSIC ORCID ; Cuesta, Francisco Javier CSIC; Herranz, Beatriz CSIC ORCID ; Canet, Wenceslao CSICartículo
9openAccessstructreatment.pdf.jpg2017Structural and rheological properties of weakly deacetylated glucomannan gels after high-pressure treatmentHerranz, Beatriz CSIC ORCID ; Moreno Conde, Helena María CSIC ORCID; Borderías, A. Javier CSIC ORCID ; Tovar, C. A.artículo
10openAccesseffecfood.pdf.jpg2020The effect of emulsifying protein and addition of condensed tannins on n-3 PUFA enriched emulsions for functional foodsCofrades, Susana CSIC ORCID; Garcimartín, Alba; Gómez Estaca, Joaquín CSIC ORCID; Sánchez-Muniz, F. J.; Herranz, Beatriz CSIC ORCID ; Macho-Gonzalez, Adrián; Benedí, Juana; Álvarez, M. Dolores CSIC ORCID artículo
11openAccessTumor-derived_pericytes_driven_Segura_Postprint_Art2021.pdf.jpg15-abr-2021Tumor-derived pericytes driven by egfr mutations govern the vascular and immune microenvironment of gliomasSegura-Collar, Berta; Garranzo Asensio, María; Herranz, Beatriz CSIC ORCID ; Hernández-SanMiguel, Esther CSIC ORCID; Cejalvo, Teresa; Casas, Bárbara S.; Matheu, Ander; Pérez-Núñez, Angel; Sepúlveda-Sánchez, Juan Manuel; Hernández-Laín, Aurelio; Palma, Verónica; Gargini, Ricardo CSIC ORCID; Sánchez-Gómez, Pilar CSICartículo
12openAccessunderstime.pdf.jpg2019Understanding the crispy–crunchy texture of raw red pepper and its change with storage timeÁlvarez, M. Dolores CSIC ORCID ; Velarde, Cristina; Barrios, Laura CSIC ORCID; Herranz, Beatriz CSIC ORCID artículo