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openAccesscomparimuffinbatt.pdf.jpg2017A comparison of gluten wheat flour functionality versus gluten-free chickpea flour, and their mixtures, in the oscillatory, transient, and steady rheological properties of muffin battersHerranz, Beatriz  ; Cuesta, Francisco Javier; Canet, Wenceslao ; Álvarez, M. Dolores  Capítulo de libro
openAccesscharcsensoproper.pdf.jpg2016Characterisation of chickpea flour-based gluten-free batters and muffins with added biopolymers: rheological, physical and sensory propertiesHerranz, Beatriz  ; Canet, Wenceslao ; Jiménez, M. José ; Fuentes, Raúl ; Álvarez, M. Dolores  Artículo
openAccessComparative_effect_of high-pressure_and_pH_on... dispersions.pdf.jpg2013Comparative effect of high-pressure and pH on the viscoelastic characteristics of aqueous glucomannan dispersionsBargiela, Verónica; Tovar, C. A.; Borderías, A. Javier ; Herranz, Beatriz  Capítulo de libro
openAccesscomparstorag.pdf.jpg2017Comparative study of pH and high pressure treatment on the viscoelastic properties of glucomannan gels after long-term frozen storageTovar, C. A.; Piñeiro, Lorena; Herranz, Beatriz  Artículo
openAccesscorneheoproper.pdf.jpg2017Corn starch and egg white enriched gluten-free chickpea flour batters: physical, functional and rheological propertiesHerranz, Beatriz  ; Canet, Wenceslao ; Álvarez, M. Dolores  Artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2016Different additives to enhance the gelation of surimi gel with reduced sodium contentCando, Deysi ; Herranz, Beatriz  ; Borderías, A. Javier ; Moreno Conde, Helena María Artículo
openAccessEffect of alkalis.pdf.jpg2012Effect of alkalis on konjac glucomannan gels for use as potential gelling agents in restructured seafood productsHerranz, Beatriz  ; Tovar, C. A.; Sólo de Zaldívar, M. Beatriz  ; Borderías, A. Javier Artículo
openAccessefectqual.pdf.jpg2018Effect of blanching, freezing and thawing on olive fruits qualityÁlvarez, M. Dolores  ; Herranz, Beatriz  ; Fernández-Jalao, Irene; Sánchez-Moreno, Concepción  ; Ancos, Begoña de  Póster
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2014Effect of freezing and frozen storage on restructured FISH prototypes made withglucomannan and FISH minceSólo de Zaldívar, M. Beatriz  ; Herranz, Beatriz  ; Borderías, A. Javier ; Tovar, C. A.Artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2014Effect of High Pressure and/or Temperature over Gelation of Isolated Hake MyofibrilsCando, Deysi ; Moreno Conde, Helena María ; Tovar, C. A.; Herranz, Beatriz  ; Borderías, A. Javier Artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2015Effect of high pressure on reduced sodium chloride surimi gelsCando, Deysi ; Herranz, Beatriz  ; Borderías, A. Javier ; Moreno Conde, Helena María Artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2016Effect of high pressure treatment on the structural, mechanical and rheological properties of glucomannan gelsMoreno Conde, Helena María ; Herranz, Beatriz  ; Borderías, A. Javier ; Tovar, C. A.Artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2013Effect of high-pressure and/or microbial transglutaminase on physicochemical, rheological and microstructural properties of flying fish surimiHerranz, Beatriz  ; Tovar, C. A.; Borderías, A. Javier ; Moreno Conde, Helena María Artículo
openAccessEffect of high-pressure on the viscoelastic properties of aqueous glucomannan dispersions.pdf.jpg2013Effect of high-pressure on the viscoelastic properties of aqueous glucomannan dispersionsBargiela, Verónica; Herranz, Beatriz  ; Borderías, A. Javier ; Tovar, C. A.Capítulo de libro
openAccessglucomannan.pdf.jpg2017Effect of long-term frozen storage on the rheological properties of pressurized glucomannan gelsHerranz, Beatriz  ; Piñeiro, Lorena; Borderías, A. Javier ; Tovar, C. A.Artículo
openAccessEffect_of_setting_time_on_the_rheological_properties_of_glucomannan.pdf.jpg2013Effect of setting time on the rheological properties of suwari gels made with squid surimi with added Konjac glucomannanTovar, C. A.; Herranz, Beatriz  ; Borderías, A. Javier Capítulo de libro
openAccessendeggwhite.pdf.jpg2017End-product quality characteristics and consumer response of chickpea flour-based gluten-free muffins containing corn starch and egg whiteÁlvarez, M. Dolores  ; Herranz, Beatriz  ; Jiménez, M. José ; Canet, Wenceslao Artículo
openAccess2012First steps in using glucomannan to make thermostable gels for potential use in mince fish reestructurationSólo de Zaldívar, M. Beatriz  ; Herranz, Beatriz  ; Borderías, A. Javier Artículo
openAccessWO2011086217A1.pdf.jpg21-jul-2011Food product based on fish and glucomannan, procedure for obtainmentBorderías, A. Javier ; Sólo de Zaldívar, M. Beatriz  ; Herranz, Beatriz  Solicitud de patente
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2015High pressure applied to frozen flying fish (Parexocoetus brachyterus) surimi: Effect on physicochemical and rheological properties of gelsMoreno Conde, Helena María ; Bargiela, Verónica; Tovar, C. A.; Cando, Deysi ; Borderías, A. Javier ; Herranz, Beatriz  Artículo